• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım kızlar bana yardım edin

Ben onu hiç bir zaman kısıtlamam bir yere gidip gitmesine karışmam. Ama o istiyor seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyor herkezden çok benimle vakit geçirmeye çalışıyor bendende bunu bekliyor. Ama bende olmuyor o kadarını yapamıyorum
Bak adasim aklini basina al barlarda diskolarda eski sevgilinle falan gezmemissin sonucta pis bisey yapmamissin babanla ailenle tatile gitmissin. Ona direk soyle tatile gittim de konusursada haddini bildir. Ben ailemle gittim sana ne oluyor falan de. O kendisi gitmiyorsa kendi bilecegi is ama seni kisitlayamaz.
Yok boyle "askim sana yalan soyledim cok pismanim" falan dersen adam daha da yuz alir daha da ezer, kisitlar seni bunu mu istiyorsun? O haddi ona vermeyeceksin kocan dahi olsa sana bu denli karisamaz

Ya çok şükür sonunda beni anlayan birileri var. Sorun bu güvenini sarsmış olmam ama ben bunu kötü birşey yapmak istediğim için yapmadım onu anlatamıyorum ve bu yüzden çok üstüme geliyor
O zaman amannnn seninle mi uğraşıcam diyerek resti çek gitsin. Kökten kurtulmuş olursun ;)

Adamlara hak veriyorum ben.. Kendini yok sayan bi insani baskasi niye ezmesin ki?
Aynen öyle.
Ben de diyorum benim ilişkilerim niye uzun soluklu olmuyo. Adamlara en başından şuraya da giderim buraya da giderim, kimse de karışamaz havası estiriyorum resmen. Bu yüzden galiba. :KK45::KK48:

Beni anladığınız için teşekkür ederim. O zaman mesafeli davranıp izin vermeyeceğim bunları demesine öyle değil mi?

Aynen canim tamam ufak bi yalan soylemissin ama bunuda iliskinize zarar gelmemesi icin yapmssin sen gerekli aciklamani yap inannip inanmamak ona kalmis.
2 yldir ki iliskinizde zaten tek bi ufak yalanin olms onuda ilskniz icin sylemissin bnu anlamsi lazm anlamiosa seni taniyamamis demekki sende sessiz kalma yoksa tepene biner valla

Aynen canim tamam ufak bi yalan soylemissin ama bunuda iliskinize zarar gelmemesi icin yapmssin sen gerekli aciklamani yap inannip inanmamak ona kalmis.
2 yldir ki iliskinizde zaten tek bi ufak yalanin olms onuda ilskniz icin sylemissin bnu anlamsi lazm anlamiosa seni taniyamamis demekki sende sessiz kalma yoksa tepene biner valla
Çok teşekkür ederim

Aynen öyle.
Ben de diyorum benim ilişkilerim niye uzun soluklu olmuyo. Adamlara en başından şuraya da giderim buraya da giderim, kimse de karışamaz havası estiriyorum resmen. Bu yüzden galiba. :KK45::KK48:
En iyisini yapiyorsun inan bana boyle hasta bi insanla birlikte olmaktansa onceden tedbirini almalisin:KK53:
Bende esim cok kiskanc saniyordum ta ki kk'ya uye olana kadar simdi opup basima koyasim geliyor:KK70:

Başka şehire gittim gezmek amaçlı çıkılan aile tatili diyelim

İyide canım bu çok normal.Çünkü erkek evlat gelmiyor der gelmez,erkek çocuğu ailede bağımsız olabiliyor.Ama sen kız çocuğusun ve babanın söylediğini yapmak zorundasın.Ayrılırım diye yalan söyliceğine,babam söyledi mecburum,bugün babam evlenincede sen.Olması gereken bu dicektin.Ayrılırsada ayrılıcaktı.Seviyorum napıyım diye bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi.Ki bence benim şu söylediğiimi söylesen,ayrılmayı filanda düşünmezdi.Düşünürsede mecbur olduğunuz halde ayrılan adamdan zaten size hayır gelmezdi.Yaşınız da küçük değil ama mantıksızlık diz boyu.

En iyisini yapiyorsun inan bana boyle hasta bi insanla birlikte olmaktansa onceden tedbirini almalisin:KK53:
Bende esim cok kiskanc saniyordum ta ki kk'ya uye olana kadar simdi opup basima koyasim geliyor:KK70:
Böyle kabul eden gelsin yoksa güle güle ne yapalım. :)
KK çoğu konuda hayat dersi veriyor resmen :KK14:

şimdi bir dakika, erkek arkadaşın;
- ailenle tatile gitmen konusunda "ben burada senin için kalırken sen niye gittin ve niye bunu yeni söylüyorsun?" mu diyor?
yoksaaa
-"bu ne biçim bahane? aylardır benden sakladığın şey ailenle tatile gitmek mi? yok yoook bu kadar basit olamaz, ya sende bir sorun var ya da bu işin içinde başka iş var! mı diyor?

yanlış cevap ikinci seçenek, bile bile sordum. ama doğru olması gereken de oydu maalesef...
ailenle tatile gitme konusundaki başkaldırı girişimine "hata" diyorsun, melankolik melankolik "bilseydin ayrılırdın benden" demişsin erkek arkadaşına
hani çocukken boş yere uyuz uyuz ağladığımızda annemiz "şimdi seni bi döverim sebepli ağlarsın" derlerdi ya, keşke siz de sebepli kavga edeydiniz be canım!
anlamadığım, hâlâ köy kültürüne bağlı olduğu için geleneksel olarak tanımlayacağımız bu kardeşimiz bir genç kızın ailesiyle tatile gitmesini neden ve nasıl yadırgar?
ya benim kardeşim 26 yaşında iş güç sahibi nişanlı, annem ve babamla 10 gün tatile gitti bayılıyor mu? hayır, geleneksel ailelerde durum bu, sizin erkek arkadaş Paris kırsalından herhalde?
ne çok seviyorsunuz egoist ruh hastalarına kendinizi ezdirmeyi...
3. sayfa potansiyeli gördüm sizde.
az önce bir üye "15 senelik eşim beni çok sever aslında, bazen bıçak çeker ama olsun çok âşık bana" yazmıştı.
nedense fark göremedim :(
ben bir anneyim ve umarım kızım bana veya eşime böyle kaprisler yapıp elin psikopatını kaybetmemek için ayaklarına kapanmaz.
inşallah olmaz ama olursa da Allah bana göstersin, göstersin ki ben de göstereyim kızıma dünya kaç bucak?

Kızlar derdim çok fena. 2 senelik bir ilişkim var ve başlarda yapmak zorunda kaldığım bir hata yüzünden resmen hayatım zehir oldu. Sevgilim çok kısıtlayan bir insandır kıskançtır baya. O sene de benim için ailesiyle köyüne gitmedi ama ertesi gün babam beni başka bir şehire götürdü zorla baya tartıştığımız halde el kaldıracak duruma gelmişti. Sevgilim bunu duysa emin ol bu 2. Senemiz görüyor olmazdık. Ben gittiğimiz yer yerine başka, daha yakın bir yere gittiğimizi söyledim akrabaya diye evden çıkmıyorum demek zorunda kaldım, tabi yalan söyleyemiyorum seviyorum bi kaç gün ağlamaktan kendime gelemedim oda zaten yalan söyleyemediğim için anladı neyse yok falan dedim konuyu kapatmaya çalıştım çok üstüme geliyordu. Bundan 1 ay öncesinde de söylemek durumunda kaldım ki dediğim gibi ayrılıyordu konuştuk falan kibarca dedim ki nereye gittiğimi söylesem ayrılırdın benden, ama ondan korktuğum için yaptım bunu söyleyip kıramadım onu onun yerine öyle söylediğimde ayrılırdın ama böyle olmazdı diyor. Evet seviyorum sevmesem bunu da yapmazdım ama ondan başka yalanım olmadı şuan o kadar ağır şeyler konuşuyor her fırsatta yüzüme vuruyor her Allah'ın günü hala onun hesabını soruyor, çok yoruldum güçlü olmaya çalışıyorum olmuyor. Baştan beri kafasında ne kuruyorsa o oldu, aklına bişey geldi mi hemen suçladı inanmadı, sen bana yalan söylüyorsun doğruyu söyle diyor ama doğrusu o, bu hata olmadan öncede böyleydi ama her zaman da ben sana kendimden çok güvenirim derdi ben zaten bunun için hep çabaladım söylemeyeyim diye ama ailemle onun arasında kalmak çok zor bir durumdu. Ama bende de artık hiç birşey kalmadı, hergün üzüyor beni bu konuyu açıp, iyi davranmayı denedim melek oldum daha çok yapmaya başladı, uzak durmaya soğuk olmaya çalıştım aynı şeyi yaptı üzdü, üzdü, üzdü. Ne yapayım da eskiye dönsün kızlar yardım edin isteyerek yapmadım ama onun aklındakini öldürsem değiştiremem ama bende kaldıramıyorum artık haksızlık yapıyor bana

Böyle ömür geçer mi sence? Evlenince daha beteri olur yani. Güven tek kullanımlık bir şey. Hiç bir şekilde eskisi gibi olamazsınız.

Back
X