• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım kızlar bana yardım edin

Kızlar derdim çok fena. 2 senelik bir ilişkim var ve başlarda yapmak zorunda kaldığım bir hata yüzünden resmen hayatım zehir oldu. Sevgilim çok kısıtlayan bir insandır kıskançtır baya. O sene de benim için ailesiyle köyüne gitmedi ama ertesi gün babam beni başka bir şehire götürdü zorla baya tartıştığımız halde el kaldıracak duruma gelmişti. Sevgilim bunu duysa emin ol bu 2. Senemiz görüyor olmazdık. Ben gittiğimiz yer yerine başka, daha yakın bir yere gittiğimizi söyledim akrabaya diye evden çıkmıyorum demek zorunda kaldım, tabi yalan söyleyemiyorum seviyorum bi kaç gün ağlamaktan kendime gelemedim oda zaten yalan söyleyemediğim için anladı neyse yok falan dedim konuyu kapatmaya çalıştım çok üstüme geliyordu. Bundan 1 ay öncesinde de söylemek durumunda kaldım ki dediğim gibi ayrılıyordu konuştuk falan kibarca dedim ki nereye gittiğimi söylesem ayrılırdın benden, ama ondan korktuğum için yaptım bunu söyleyip kıramadım onu onun yerine öyle söylediğimde ayrılırdın ama böyle olmazdı diyor. Evet seviyorum sevmesem bunu da yapmazdım ama ondan başka yalanım olmadı şuan o kadar ağır şeyler konuşuyor her fırsatta yüzüme vuruyor her Allah'ın günü hala onun hesabını soruyor, çok yoruldum güçlü olmaya çalışıyorum olmuyor. Baştan beri kafasında ne kuruyorsa o oldu, aklına bişey geldi mi hemen suçladı inanmadı, sen bana yalan söylüyorsun doğruyu söyle diyor ama doğrusu o, bu hata olmadan öncede böyleydi ama her zaman da ben sana kendimden çok güvenirim derdi ben zaten bunun için hep çabaladım söylemeyeyim diye ama ailemle onun arasında kalmak çok zor bir durumdu. Ama bende de artık hiç birşey kalmadı, hergün üzüyor beni bu konuyu açıp, iyi davranmayı denedim melek oldum daha çok yapmaya başladı, uzak durmaya soğuk olmaya çalıştım aynı şeyi yaptı üzdü, üzdü, üzdü. Ne yapayım da eskiye dönsün kızlar yardım edin isteyerek yapmadım ama onun aklındakini öldürsem değiştiremem ama bende kaldıramıyorum artık haksızlık yapıyor bana

Öncelikle belirteyim kendini ezdirme canim bu kadar tamam yalan soylemissin kizmis kim olsa kizabilir ama bukadar buyutecek kadar degil.
Onu kendine vazgecilmez kilma kilarsanda bunu ona belli etmee.
Erkekler vazgecilmez oldugunu hisettigi an nasilsa vazgecemiyo diye aldatmaya bile kalkar.

Yalan olayina gelince sevgilin sana cok guveniyormus sen ona ufakta olsa kizacagi icin yalan soylemiisin masumane bi yalan bile olsa bu kotu bisey yapmadn babanin israri uzerine biyere gttiniz anladim kaddariyla ve sevgilin sana cok guvendigi icin guveni sarsilmis.
Biraz zaman ver umarim hersey yoluna girer

Allah akıl fikir versin... Ailenizle gideceğiniz yere mi karışacaktı sevgiliniz? Ne hakla? Siz nasıl bu kadar müdahale etmesine izin veriyorsunuz? Bir arkadaşın dediği gibi sevgilinizi ailenizden üstün tutarak, tepenize çıkararak her türlü muameleyi hak ediyorsunuz bence de...

Öncelikle belirteyim kendini ezdirme canim bu kadar tamam yalan soylemissin kizmis kim olsa kizabilir ama bukadar buyutecek kadar degil.
Onu kendine vazgecilmez kilma kilarsanda bunu ona belli etmee.
Erkekler vazgecilmez oldugunu hisettigi an nasilsa vazgecemiyo diye aldatmaya bile kalkar.

Yalan olayina gelince sevgilin sana cok guveniyormus sen ona ufakta olsa kizacagi icin yalan soylemiisin masumane bi yalan bile olsa bu kotu bisey yapmadn babanin israri uzerine biyere gttiniz anladim kaddariyla ve sevgilin sana cok guvendigi icin guveni sarsilmis.
Biraz zaman ver umarim hersey yoluna girer

Beni anladığınız için teşekkür ederim. O zaman mesafeli davranıp izin vermeyeceğim bunları demesine öyle değil mi?

Bu tip erkeklerle hayat çekilmez olur.sevgiliyken bu kadar karismasina izin verdiysen ilerde yandın .kotu bisey yapmiyorsun .kolesemisin sen onun oraya gitme buraya gitme. Kendinizi böyle seylerle yipratmayin pisman olursunuz.

Neden senin icin gitmiyor? Sende onu mu kisitliyorsun? Iyisi mi kafes alin arada fistikla falan beslersiniz birbirinizi
Ben onu hiç bir zaman kısıtlamam bir yere gidip gitmesine karışmam. Ama o istiyor seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyor herkezden çok benimle vakit geçirmeye çalışıyor bendende bunu bekliyor. Ama bende olmuyor o kadarını yapamıyorum

Onun için basit olmuyor, benim içinde basit birşey ama ona anlatamıyorum. O benim için gitmiyor benden de bunu bekliyor. Kıramıyorum da
Ama bak şekerim o da bence tatile gitmene değil de yalan söylemene bozulmuş. Güveni sarsılmıştır. Çocuğa deseydin ki sen benim için kaldın ama babam çok ısrar ediyor,gitmek zorundayım falan filan. O zaman peki derdi bence.

Ama bak şekerim o da bence tatile gitmene değil de yalan söylemene bozulmuş. Güveni sarsılmıştır. Çocuğa deseydin ki sen benim için kaldın ama babam çok ısrar ediyor,gitmek zorundayım falan filan. O zaman peki derdi bence.

Ya çok şükür sonunda beni anlayan birileri var. Sorun bu güvenini sarsmış olmam ama ben bunu kötü birşey yapmak istediğim için yapmadım onu anlatamıyorum ve bu yüzden çok üstüme geliyor

Yahu evliyim tatil günümde işim var derim çocuğu eşime bırakıp çıkarım. Ona nereye gittiğimi söylemediğim ya da gerek görmediğim zamanlarda asla sormaz nerdeydin nereye gittin diye. Bu nedir ya. Daha babanızın evinde hesap veriyorsunuz. Babanıza bile atarlanıp gitmemeye çalışıyorsunuz hemde tatile.
Bırakın şu adamların totolarını havalandırmayı. Gerçekten seven adam GÜVENİR sorgulamaz. analarının evinde kem küm eden oğlanlar milletin el bebek gül bebek kızlarına atarlanıyor.

Ben onu hiç bir zaman kısıtlamam bir yere gidip gitmesine karışmam. Ama o istiyor seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum diyor herkezden çok benimle vakit geçirmeye çalışıyor bendende bunu bekliyor. Ama bende olmuyor o kadarını yapamıyorum

Bu manyak tavırlar da senin çok hoşuna gidiyor öyle değil mi? Seni seviyor, sana tapıyor sanıyorsun... Adam kendine işkence edecek köle arıyormuş bulmuş, üzerinde kendini tatmin ediyor.

Back
X