Ne yapacagim bilmiyorum bana akil verin Acil

Aynn oyle yillardir sevdirmek icin kendimi 40takla attim ama bu saatten sonra tahamulum yok artik eşim ailesine cok bagli ne yapsam kendime tam çekemiyorum benim hakli oldugumu gorsede ailesine karsi gelmeye çekiniyor bana patliyor
Asıl sorun eşiniz,geri kafalı içi fesat olarak görmez göremez ama ortada yanlış şeyler olduğunu fark etmesi annesinin davranislarindan,zor zamanda yanınızda olmadığından bir şeyler anlamlıydı.Anaci erkeklerle yaşamak çok zor,böyle adamlara çocuk vermek çok büyük cesaret çünkü adam kendine gelmezse er ya da geç o evlilik bitiyor,ya da kadın psikolojik ve bedenen bitiyor ......

Bu forumda öğrendiğim bisey varsa oda sudur; Bir kadin kahinvalidesiyle sorun yaşıyorsa bunun sebebi %99 kocasidir. Sizin konunuzda oldugu gibi.
Annesine sınır cizmiyor, evdeki haliya karismasina kadar müsaade ediyor.
Kendi oglu agzini acip tek kelime etmezken gelini mi dinleyecek kayinvalideler?

23 yasinda 2 cocuk yapmissiniz, korunun ve 3.cocugu yapmayin.

Bence bir de bayılın ne kadar abartmışsınız sanki deccalle 1 hafta geçirin demiş kocanız. Napacak sizi yiyecek hali yok ya, en kötü ihtimalle yok sayarsınız söylenir durur kendi kendine, zaten bahsettiğiniz gibi biriyse gelmez rahat olun.

Annenin dili durmayacak bende çok doluyum geldiğinde herşey daha da kötüleşmiş bulursun diyin.

Evlendiğiniz adam eş ve baba olmayı başarabilseydi şu anlattıklarınızın hiçbirini yaşamazdınız, kayınvalideniz de yerini ve haddini bilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…