- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
yok hayır bır hafta aramıyor degıl bır haftadır konusuyorum ama gunde 10 keere arıyordu sımdı bır kere arıyorr dıye dıyee yaptım bunudaa
ama artık onu da aramasını ıstemıyorum egerkı ararsa dıcem arama dıyee..ama yok nuh dıyo peygamber demıyo
gunde bır kere sesını duyacam eşin işe gıdınce arıcam bır dahda dıger gune kadar aramıcam söz dedı..
bugun sabak 10 gıbı aradı..ve hala telefon calmadıı..yarın sabah ararsa dıcem arama dıyee..
oyle oldu canim bu arada seni bulmusken mesaj kutun dolu haberin olsun
1 hafta günde 10 keremi eyvah eyvah yandin sen, bu adam bela olur sana
bu adam kesin sapik ve psikolojik sorunlari var, öyle birdaha arama demenle aramiyacagini hic sanmiyorum
en son nezaman demistin, bu sabahmi, arama diye
ayricada annene bile söylesen o deli ayin yirmisinde güllerle kapinda, ahanda buraya yazdim :126:
haklısın ..dedımyaa nıyetını sonradan analdım 2. gun rengını bellı ettı zaten ve bende önelmımı aldım cogu armalarını acmadım..en son dedım benı ayda yılda bır ara kuzen gıbı ara arıyorsan yoksa arama bırdaha dedım ...sadece bu sabah aradıı ...
kesınlıkle yarın arasa dıcem ve bır dahada benı ne bayramda ne seyranda hıc bır zaman arama..sert konusucamm...ve bır ıkı gun beklıcme eger hala arasa o zaman anneme anlatırım ...
aman evlisiniz yani allh korusun bir kıvılcım yeter
onun için erkek milleti ne olursa olsun güven olunmaz kardeşin bile olsa
hiç konuşma umursama annenizede söyleyin haberi onun olsun beni arıyo rahatsız oluyorum falan diye:26::26:
kuzenin msj da gönderiyorsa aşağıda yazacaklarımı yapabilirsin
tele kesinlikle mesaj gelmiyor bu şekilde
*35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
Turkcel için sms engelleme şifresi 0000
Telsim için sms bloke etme şifresi 1111
Aveanın sms bloke şifresini bulamadım. Bilenler yorum olarak yazabilir.
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.
(alıntıdır)
oo süpermiş eğer bilginiz var vodafondan numara engelleme yollarınıda yazarmısınız...
Bilmiyorum;
Önceki konularını biliyorum ve ona göre yorum yapacagım.
Yanlış anlama demeyecegim, anla çünkü hata sende.
Kuzen annenden durumu ögrenmiş,
belli ki ilk etapta seni yoklamış.
Sen de eşinden görmediğin ilgiyi, duyamadıgın sevgi sözcüklerini duyunca,
aslında hoşuna gitmemiş gibi davranmaya çalışmışsın ama kuzen yememiş.
Erkekler anlar nihayetinde.
O da bol bol edebiyat parçalamış sana.
''Bugün 10'da aradı yarın ararsa söyleyecegim''
demen bile senin bir beklenti içinde oldugunu gösteriyor.
Yoksa bir kadın gerçekten rahatsız olsa daha ilk konuya girdiğinde agzına geleni sayar, üstüne ya annesine ya da eşine durumu bildirirdi!
Sen kendine bile itiraf etmekten korkuyorsun belki, ama durum bu malesef...
evet okuduğum kendi yorumlarından sonra bende böyle hissrttim.tek kelimeyle faciaa yaa insan gece yastığa başını koyunca vicdanı rahat bırakmaz kii konu sahibi ne yap et bağlantını kess çünkü zamanla içinden çıkılmıyacakhale gelecek,bir gün eşinle yüzleşince neden konuşmasına izin verdin diyecek,yaa aklım almıyor,yabancı bir erkeğin sana aşk edebiyatı yapmasına nasıl müsaade ettin buraya yazdıkların hiç masum şeyler değilll.dinliBilmiyorum;
Önceki konularını biliyorum ve ona göre yorum yapacagım.
Yanlış anlama demeyecegim, anla çünkü hata sende.
Kuzen annenden durumu ögrenmiş,
belli ki ilk etapta seni yoklamış.
Sen de eşinden görmediğin ilgiyi, duyamadıgın sevgi sözcüklerini duyunca,
aslında hoşuna gitmemiş gibi davranmaya çalışmışsın ama kuzen yememiş.
Erkekler anlar nihayetinde.
O da bol bol edebiyat parçalamış sana.
''Bugün 10'da aradı yarın ararsa söyleyecegim''
demen bile senin bir beklenti içinde oldugunu gösteriyor.
Yoksa bir kadın gerçekten rahatsız olsa daha ilk konuya girdiğinde agzına geleni sayar, üstüne ya annesine ya da eşine durumu bildirirdi!
Sen kendine bile itiraf etmekten korkuyorsun belki, ama durum bu malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?