• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım ben şimdii :(

Bak ne yap CANIM BELKİ FİKİR OLUR telefonu tuvalete at hatta gitsin bu sayede bahane olur hem telefonu alma ama sakın mazeret olur yoksa çok zor canım yapışmış bu sana besbelli NE İNSANLAR VAR YAA NE İSTERSİN EVLİ Bİ KADINDAN

canım hattımı atsam bılee eşim yıne aynısını çıkarttırır..herkeste bu numaram var cunku akrabalarda..

ramadı henuz bıttı snaırım artık ..kurtuldum ..inşallah aramaz yaa kapanırda gıder bu olay

bilmiyorumcum,
önceki konularını da biliyorum.. yani Allah başka dert vermesin senin ev içindeki sorunların yetmiyomuş gibi bide bu kendini bilmez kuzen çıkmış başına..
bazı arkadaşlar annene kızmış, o arkadaşlara lafım yok ama annen bilememiş de olabilir yeğeni sonuçta ne bilsin böyle yapacağını...
şuanda inş. hala aramamıştır.. ararsa da bence ark. dediği gibi sakın açma ve direk annene söyle... bence yani benim fikrim eşine veya babana söyleme Allah korusun erkekler anlamadan dinlemeden maalesef çok fevri davranıyorlar.. önce siz kadın kadına halletmeye çalışın.. daha sonra bi gelişme olursa bize de bildir canım.. gerçekten seni arada mrk ediyorum naptı bu kız diye Allah yardımcın olsun..

şimdilik geçmiş olsun.

avea nın müşteri temsilcisini arayıp, numara engelleme hakkında bilgi alabilirsin.

annene mutlaka konuyu anlat, adam çıkıp gelirse annen masum masum kuzenini alıp sana gelmesin. sana da gel kuzenin burada demesin...

anneni uyandır, sorunlarını akraba bile olsa kimse ile konuşmasın...

Back