- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
nerden kimden aliyor bu adam bu cesaretibu isde bi bit yenigi var diim ben sana, acaba annen bosanip onunla evlenmenimi istiyo.2 günde ne cesaretle ilani ask edebiliyor, bacim sen bize herseyi eksiksiz anlattin demi, bak dövcem seni simdi ya yemin ediyorum ayni kizkardesim gibi hareketlerin davranislarin, nerdeyse o musun diye süphe edicem ama o kuzeniyle evli diil
malesef bazı erkekler gülümsesen bile umutlanıyor.
kaç senedir ayrı olduğum eşim bile bana telefonuna cevap verdiğim için hala birleşmeyi umut ettiğini söyledi
oysaki ben kızımızla kopmasın diye açıyordum numarasını .
senin yapacağın tek şey çok ağır konuşup bir daha ararsa eşine söyleyeceğinle tehdit etmek.
bi daha aramaz o kendi kendine bişeyden ümitlenmiştir
bu takıntı yapmış, duygu sömürüsü de yapıyor bir yandan. bir daha açma telefonlarını, cevap verme mesajına. boşluğa düşmüş, sana tutunmuş. kızkardeşinle de mi paylaşamıyordun durumununu. senin tavrın önemli. sen kırmayım ayıp olmasın dıye anlamazdan geldıkçe, onu dinledıkçe yüz bulmuş, saçmaladıkça saçmalamış. tavrını kesin, net ve sertçe koy. eşine de sapık dadandı telefona dıyıp hattı degıstırebılırsın belki..
Ortalıkta manyak çokk.. 1 hafta aramayan adam bence aramaz arasada uzun zaman sonra arar.Aradığında kesin konuş.Sonuçta senin yaptığın birşey yok.Ama herşeyi yanlış anlayacak ailen ve eşin var anladığım kadarıyla.Beni zorda bırakma arama de.Bir arkadaşın verdiği mesaj engellemeyi yap ki sana mesajda çekecemesin.Brieşy daha aklıma geldi.Seni bu kadar kafaya taktıysa telefonda seni onu ümitlendiğinide söyleyebilir.Bence dallandırmadan konuyu kapatmaya çalış.Yani annene söylersen, annen babana ,baban adamın ailesine derken olay sarpa sarar.
bilmiyorum senin telefonun markasi ne ?
bi ayarlara gir bakalim ordanda güvenlik ayarlarina gir ordanda arama kisitlama yaziyormus bak bakalim oyle birsey varmi :26:
yok hayır bır hafta aramıyor degıl bır haftadır konusuyorum ama gunde 10 keere arıyordu sımdı bır kere arıyorr dıye dıyee yaptım bunudaa
ama artık onu da aramasını ıstemıyorum egerkı ararsa dıcem arama dıyee..ama yok nuh dıyo peygamber demıyo
gunde bır kere sesını duyacam eşin işe gıdınce arıcam bır dahda dıger gune kadar aramıcam söz dedı..
bugun sabak 10 gıbı aradı..ve hala telefon calmadıı..yarın sabah ararsa dıcem arama dıyee..
ay tweetycim düşüncelerimiz aynı valla
zaten açmadım çogu aramalarını....
en son actıgımdada derdın ne dedım ..benı incittin ..cok yaraladın falan fılan edebıyat parçalıyorrr...
su numara nasıl engellenıyorr yaa
yok hayır bır hafta aramıyor degıl bır haftadır konusuyorum ama gunde 10 keere arıyordu sımdı bır kere arıyorr dıye dıyee yaptım bunudaa
ama artık onu da aramasını ıstemıyorum egerkı ararsa dıcem arama dıyee..ama yok nuh dıyo peygamber demıyo
gunde bır kere sesını duyacam eşin işe gıdınce arıcam bır dahda dıger gune kadar aramıcam söz dedı..
bugun sabak 10 gıbı aradı..ve hala telefon calmadıı..yarın sabah ararsa dıcem arama dıyee..
kusura bakmayında niye aradıgında konuşuyosun açma konuşma anlar ne oldugunu yani
hiç beni arama falan da deme öyle dedikçe erkek milleti güven olunmaz daha çok yapışır
hiç bakma konuşma bile
sen telefonunu actikca o dahada umitlenecek cunku cevap veriyorsun sonucta ararsa acma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?