ne yapacağım ben şimdii :(

ne korkunc bisey ya
ben olsam esime soylerdim
obur konularini biliyorum evet kocan kizar,ama sakin kafayla dusundugunde senin yaptigini,soyledigini tartar

gizlememen ona senin hakkinda dusunduklerinin degismesine neden olur bence,sadikligini belli eder

bence birazda olsa kizarir,o dukkandaki kizi dsundugu halde senin boyle bi davranis sergilemeni

bidaha aradiginda mesaj at defol git basimdan de, oda askini vurgularsa tam olur,iste sana delil,cik kocanin karsisina,butun ispatlari goster
ama telefondan konusmayin,mesajlarla cevap ver

efendimm ?
kızkadeşin gibimiyim...
nasıl yanneeee
yok ben herseyı eksıksız yazdım zaten uzun bır yazı olduu..

annene anlatman en dogrusu yarin birgun esin filan ogrenirse en azindan annem biliyor diyebilirsin boyle kendi kendine halledemessin suc senin uzerine kalir..
aslinda esine soylemen en mantiklisi babana soylese bile en azindan uzerinden yuk kalkmis olur oyle bi niyetin olsa gidip soylemezsin zaten esine :S :S
kotu bir durum ya...

Son düzenleme:
malesef bazı erkekler gülümsesen bile umutlanıyor.
kaç senedir ayrı olduğum eşim bile bana telefonuna cevap verdiğim için hala birleşmeyi umut ettiğini söyledi
oysaki ben kızımızla kopmasın diye açıyordum numarasını .
senin yapacağın tek şey çok ağır konuşup bir daha ararsa eşine söyleyeceğinle tehdit etmek.
bi daha aramaz o kendi kendine bişeyden ümitlenmiştir

bende öyle düşünüyorum ..çunku o benı tanımaz ben onu bılmem cocuklugumda gormustum bır kere...kız kacırmıstı bıze sıgınmıslardıı...

şimdide sankıı yıllardır gorusuyormusuz gibi muhabbet edıyorr

çok nazik kibar konusuyorr...benı etkılıcek aklı sıraa...

vallahı ben dınlıyomm o anlatıyorr derdınıı..çeneside düşükk..en son nıye konusmuyorsun dıyorr bende işim var dıyıp kapatmaya çalısıyorum..yanı benım hatamm telefonuna cvp vermek olduu..her defasındada benı arama bırdaha demek ıcın acıoyrdum ama dıyemıyorumm ...bahaneler buluyorum kendı anlasın dıyee..ama anlamak ıstmıyorr..

vallahı bendenn gunah gıttı ıstersee zoruna gıtsın arama bır daha dıcem eger ararsa kı aramadı hala ....

çok şükürr

ben anlamadım bu işi.senin diğer konularını da bilmiyorum.belli ki sorunlarınız var hem ailenle hem eşinle.benim başıma gelse direkt eşime söylerim.ne gerekiyorsa da o yapar.eşimden saklayıp anneme niye anlatayım?hem benim eşim varken babam beni nasıl döver?anlamadım gerçekten :s

bu takıntı yapmış, duygu sömürüsü de yapıyor bir yandan. bir daha açma telefonlarını, cevap verme mesajına. boşluğa düşmüş, sana tutunmuş. kızkardeşinle de mi paylaşamıyordun durumununu. senin tavrın önemli. sen kırmayım ayıp olmasın dıye anlamazdan geldıkçe, onu dinledıkçe yüz bulmuş, saçmaladıkça saçmalamış. tavrını kesin, net ve sertçe koy. eşine de sapık dadandı telefona dıyıp hattı degıstırebılırsın belki..

Ortalıkta manyak çokk.. 1 hafta aramayan adam bence aramaz arasada uzun zaman sonra arar.Aradığında kesin konuş.Sonuçta senin yaptığın birşey yok.Ama herşeyi yanlış anlayacak ailen ve eşin var anladığım kadarıyla.Beni zorda bırakma arama de.Bir arkadaşın verdiği mesaj engellemeyi yap ki sana mesajda çekecemesin.Brieşy daha aklıma geldi.Seni bu kadar kafaya taktıysa telefonda seni onu ümitlendiğinide söyleyebilir.Bence dallandırmadan konuyu kapatmaya çalış.Yani annene söylersen, annen babana ,baban adamın ailesine derken olay sarpa sarar.

evet canım aynen dedıklerın oluyor ..bana edebıyat parcalıyorr..duygu sömurusu yapıyor kendını acındırıyorr...
kımsem yok bır evım bıle yok sıcak bır yuvam yok vs dıyorr...

kızkardesım daha ufak ne anlatayım onakı anlamaz ...

eşimede sapık dadandı desem kım dıye sorar numarayı verrım acar agzını yumar gozunu hat mat kapattırmaz oo...

ama su numara engelleme olayı olsaymıs benım telde cok ıyı olcakmıss ..ama yok

bilmiyorum senin telefonun markasi ne ?
bi ayarlara gir bakalim ordanda güvenlik ayarlarina gir ordanda arama kisitlama yaziyormus bak bakalim oyle birsey varmi :26:

yok hayır bır hafta aramıyor degıl bır haftadır konusuyorum ama gunde 10 keere arıyordu sımdı bır kere arıyorr dıye dıyee yaptım bunudaa

ama artık onu da aramasını ıstemıyorum egerkı ararsa dıcem arama dıyee..ama yok nuh dıyo peygamber demıyo

gunde bır kere sesını duyacam eşin işe gıdınce arıcam bır dahda dıger gune kadar aramıcam söz dedı..

bugun sabak 10 gıbı aradı..ve hala telefon calmadıı..yarın sabah ararsa dıcem arama dıyee..

sen telefonunu actikca o dahada umitlenecek cunku cevap veriyorsun sonucta ararsa acma

canim bir program varmis blacklist diye birsey ama onu telefona nasil indiriyorsun bulamadim:26:

Son düzenleme:
zaten açmadım çogu aramalarını....
en son actıgımdada derdın ne dedım ..benı incittin ..cok yaraladın falan fılan edebıyat parçalıyorrr...

su numara nasıl engellenıyorr yaa

kusura bakmayında niye aradıgında konuşuyosun açma konuşma anlar ne oldugunu yani
hiç beni arama falan da deme öyle dedikçe erkek milleti güven olunmaz daha çok yapışır
hiç bakma konuşma bile

Günde 1 kerede olsa ,2 ay ararsa sonunda kalkar ben onunla aylarca konuşuyorum der.Faturayı döktürür her sabah ne konuştunuz diye sorarlar .Uzatma , zaman uzadıkça başetmen zorlaşır.Yarın aradığında artık yeter sorun oluyor de.Eğer aramaya devam edersende annemleri devreye sokacağım de.Eğer ertesi sabahta ararsa annene söyle .Bir haftadır sudan sebeplere arıyor kırmayayım diyorum ama canıma tak etti de.Yoksa olay büyürde büyür.

kusura bakmayında niye aradıgında konuşuyosun açma konuşma anlar ne oldugunu yani
hiç beni arama falan da deme öyle dedikçe erkek milleti güven olunmaz daha çok yapışır
hiç bakma konuşma bile

haklısın ..dedımyaa nıyetını sonradan analdım 2. gun rengını bellı ettı zaten ve bende önelmımı aldım cogu armalarını acmadım..en son dedım benı ayda yılda bır ara kuzen gıbı ara arıyorsan yoksa arama bırdaha dedım ...sadece bu sabah aradıı ...

kesınlıkle yarın arasa dıcem ve bır dahada benı ne bayramda ne seyranda hıc bır zaman arama..sert konusucamm...ve bır ıkı gun beklıcme eger hala arasa o zaman anneme anlatırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…