• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım ben şimdii :(

işte ben bu yüzden akraba evliliğine, gönül ilişkilerine karşıyım...
bunlar bile böyle yapıyosa yabancı ne etsin

Bence bir daha aradığında açmayın ve akabinde mesajla geri dönün.
O mesajı da iyi saklayın.İlerde bir gün eşiniz olayı duyarsa hiç değilse elinizde delil olur.
Eşinizede olay çıkmasın diye anlatamadım dersiniz.
Mesajıda bir arkadaşın yaptığı yorumdaki gibi yazın ,ilk aramanda ağbimdir kuzenimdir
diye konuştum seninle ama anladım ki niyetin niyet değil.Ben evli,eşine bağlı bir anneyim.
Bundan sonra aramalarına devam edersen olayı eşime anlatmaktan hiç çekinmem.
O yapacağını bilir.Konuyu yargıya bile taşırım beni artık huzursuz edip arama ailemin
hatırına aradığında iki kelam laf ettim seninle suyunu çıkarma lütfen.

gibi bir mesaj olabilir..Yanlız şunu anladım ki gerçekten çok fena insanlarla dolu çevremiz.Kime güveneceğini
şaşırıyor insan.İki gülüp konuştuğumuz adam ertesi gün askıntı olabiliyor.Öyle bir toplumuz ki zaten dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek
gelmez sözüyle büyüdüğümüz için de hep kendimizi suçluyoruz.Oysa alakası yok.Elbette bu tür kadınlar da var niyetleri belli,o da onların seçimi yolları
açık bizden uzak olsunlar.Ama sosyal hayat içinde korkar olduk erkeklerle arkadaş olmaktan.

Bence bir daha aradığında açmayın ve akabinde mesajla geri dönün.
O mesajı da iyi saklayın.İlerde bir gün eşiniz olayı duyarsa hiç değilse elinizde delil olur.
Eşinizede olay çıkmasın diye anlatamadım dersiniz.
Mesajıda bir arkadaşın yaptığı yorumdaki gibi yazın ,ilk aramanda ağbimdir kuzenimdir
diye konuştum seninle ama anladım ki niyetin niyet değil.Ben evli,eşine bağlı bir anneyim.
Bundan sonra aramalarına devam edersen olayı eşime anlatmaktan hiç çekinmem.
O yapacağını bilir.Konuyu yargıya bile taşırım beni artık huzursuz edip arama ailemin
hatırına aradığında iki kelam laf ettim seninle suyunu çıkarma lütfen.

gibi bir mesaj olabilir..Yanlız şunu anladım ki gerçekten çok fena insanlarla dolu çevremiz.Kime güveneceğini
şaşırıyor insan.İki gülüp konuştuğumuz adam ertesi gün askıntı olabiliyor.Öyle bir toplumuz ki zaten dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek
gelmez sözüyle büyüdüğümüz için de hep kendimizi suçluyoruz.Oysa alakası yok.Elbette bu tür kadınlar da var niyetleri belli,o da onların seçimi yolları
açık bizden uzak olsunlar.Ama sosyal hayat içinde korkar olduk erkeklerle arkadaş olmaktan.

bence sessiz tepksiz kalmasi en iyisi ne aramalara ne mesajlara cevap vermemeli

bence sessiz tepksiz kalmasi en iyisi ne aramalara ne mesajlara cevap vermemeli

Tabi en güzeli bu ama adam anlarsa.Anlamaz ve tacizlerini sürdürü,öyle güllerle ziyaretine gelirse eşi de işkillenirse
elinde olayla ilgili bir delili olması gerekir gibi gözüktü.Bana olsa böyle bir şey ben de il etapta sessiz kalmayı yeğlerdim:54:

yuh yani sorunlar yaşıyosun diye potansiyel asılacak kadın mı zannediyor seni... başına vurmuş onun o yüzden böyle saçmalıyor bence...
siz konuştukça bu tipler cersaret bulur telefonlarına cevap vermeyin..

hiç iyi niyetli bir insan gibi değil...bence kendi yuvası bozulmuş sizinkiylede oynuyor.madem eşine çok iyiymişte neden ayrılmış. elin evli karısından ne istiyormuş. uzak durun bence. eşinizi çok sevdiğinizi filan söyleyin ve telefonlarına cevap vermeyin

Tabi en güzeli bu ama adam anlarsa.Anlamaz ve tacizlerini sürdürü,öyle güllerle ziyaretine gelirse eşi de işkillenirse
elinde olayla ilgili bir delili olması gerekir gibi gözüktü.Bana olsa böyle bir şey ben de il etapta sessiz kalmayı yeğlerdim:54:

onun kocasi ondanda anlamaz ki ondan diyorum..zaten mesaji saklamaz siler,birsey olsa cikartirmaya firsat vermezler..

ama bilmiyorum cok hatali bide annesine kizdim ben hayirlisi olsun

Senin korkucağını yakınlarını anlatamayacağını bildiğinden böyle rahat malum olan kadına olur kuyruk salladı derler. Buna o hissi verme sert konuş ve öncelik ile annene anlat arada duvar olsun eşin bunu duyarsa sonrada daha büyük sorunlar çıkar.

onun kocasi ondanda anlamaz ki ondan diyorum..zaten mesaji saklamaz siler,birsey olsa cikartirmaya firsat vermezler..

ama bilmiyorum cok hatali bide annesine kizdim ben hayirlisi olsun

Daha önceki konularını hiç bilmiyorum.
Sanırım zor bir eşi var.
İnsanın evde huzuru yokken bir de üstüne böyle bir sıkıntı iyice yorar.
Belki ilk günlerde birinin kendisiyle bu şekilde ilgilenmesi gururunu bile okşamış olabilir.
Ama süreç ilerledikçe olayın gidişatını anlayıp korkmaya ve ilerde olabilecek senaryoları
görmeye başlamış arkadaşımız.
Bir an önce bu derdi başından atması dileğim.Hatayı hatalarla örtemeyiz çünkü

Derhal annenize durumu izah etmeniz gerekir,huzursuz olduğunuzu bilsin.

Anneniz vermiş numaranızı sonuçta,biraz da o endişelensin,bir hal çare düşünsün.

Kuzeninize de ne konuşarak ne de mesajlaşarak cevap verin,siz cevap verdikçe "naz yapıyor" diye düşünebilir çünkü :34:

Biran önce bu dertten kurtulursunuz inşallah :26:

valla telefondan telefona değişiyor engelleme işi olmadı bence tehdıt edın valla nasıl kuzenine hemde evli bir kadına bakar terbiyesiz hadi diyelim duyguları var içinde tutsun beyfendi

canım seni korkutmak istemem ama bu adam normal değil
hem kuzenin hem senin evli olduğunu biliyor hem sen istemiyorsun ne demek sana aşk şarkıları göndermeler saçlarını okşarım demeler ayy vallahi sinir oldum
bence bu adamla asla daha konuşmayın teli çaldırsın çaldırsın dursun meşğule bile vermeyin olurda konuşmak zorunda kalırsan kesin kararlı şekilde çok sert konuş
annene anlat olay büyürse eşinin kulağına giderse sana kimse inanmaz
ALLAH korusun telde sen açarsın masumca birşeyler dersin kaydeder öyle montajlarki sanki aşıkmısın gibi anlaşılır ayrıca sen teli açtıkçe kayıtlara konuşma sürelerinizde geçiyordur
acilen annen ve babanla konuş onlar halletsinler

Sizin kuzenlerde de ne göz varmis.
Esiniz amcanizin oglu, pesinize düsen teyzenizin oglu. :44:

...
Bazi erkekler böyledir ne yazik ki, bir kadinin duygusal olarak
hassas bir dönemde oldugunu anladilar mi, duygusalligindan
faydalanmaya calisirlar. Ki sizin kuzeniniz haddini oldukca asmis.
Bu konudan annenize bahsedin, kuzeninizle konussun sizi rahat birakmasi
gerektigini söylesin.
Ne demek sacinizi öpüp koklamak istemek, iyiden arabeske baglamis terbiyesiz. :20:

Son düzenleme:
bilmiyorum
hata yapmissin ikinci aramasindan sonra niyetini anlamissin ve konusmaya devam etmissin sen iyi niyetinle belki vaz geciririm diye konusmussun ama o yuzbulmus ve konusmalarini dahada abartmis nedemek evli bikadinin sacini opmek guller almak bunlari esin duysa felaketle sonuclanabilir olay ikinci hatan ogrendigin an anneni aramak ve bu pisligi basima sen actin ve sen temizle demek olmaliydi sen hala dusunuyosun anneme soyleyeyimmi diye annen erkek kuzenine senin evliligin hakkinda konusuyo kusura bakma ama buda bana sacma geldi ne gerek gormusku seni anlatmis simdide anlattigi gibi seni bu pislikten kurtalmali yoksa sen konusmalara devam edersen olan sana olcak onunda niyeti vardi bile der o yuzsuz sahis senin evli oldugunu bildigi halde bukadar ileri giden bi adamdan hersey beklenir
asla birdaha konusmamalisin ve acilen annene bu konuyu kapattirmalisin yoksa gercekten olan sana olur seni suclar sende kendini kurtaramazsin sakladigin icin

arkadaşlar dün acilen çıkmam gerektı ..eşim gelmişti bu sebeple hepinizden özür dilerim..konuyu açıp kaçmış gibi oldu...

yorumlarınızı okudum ...
ve teker teker haklısınız...
bugun aramadı ..ve inşallahta aramaz kimseye duyulmadan hallolurr...

eger ki ararsada tek tek yazdıklarınızı söylıcem...
eşimle mutlu oldugumu huzurumun kaçtıgını benı aramamasını...abi dedik kuzen dedık ama senın nıyetin nıyet degıl suyunu cıkardın muhabbetın .vs gibilerinden konusucam ve ısrara devam ederse eşime ve babama söyleyecegımı diyecegım...

çok sagolun kızlar başıma ilk kez böyle bırsey gelıyor...o yuzden nasıl davranmam gerektıgını bılemedın ..hatalıyım ki telefonları acmamalıydım..hata yapstım ama dedıgım gıbı aklım başıma geldii...

kadınlar kulübünü bu yüzden çok sevıyorum

herşey için çok geç olmadan uyarılıyorsun ...

bende kendımı akıllı sanırdım ..ama hata yaptım telefonlarını actım mal mal konustum ..

çok kızıyorum kendıme yaaaa ...:(

........

çok teşekkür ederim kızlar yaa kendıme getırdınız benı

annemin ebnı x e anlatırken kötü bir niyetı oldugunu sanmıyorum ama anladıgım ve ders cıkardıgım bır şey olduu

demekki neymişşşş annene bile hiçbirşeyını anlatmıcakmıssın :(

Bak ne yap CANIM BELKİ FİKİR OLUR telefonu tuvalete at hatta gitsin bu sayede bahane olur hem telefonu alma ama sakın mazeret olur yoksa çok zor canım yapışmış bu sana besbelli NE İNSANLAR VAR YAA NE İSTERSİN EVLİ Bİ KADINDAN

Son düzenleme:
Back