- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.707
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
işte ben bu yüzden akraba evliliğine, gönül ilişkilerine karşıyım...
bunlar bile böyle yapıyosa yabancı ne etsin
bunlar bile böyle yapıyosa yabancı ne etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir daha aradığında açmayın ve akabinde mesajla geri dönün.
O mesajı da iyi saklayın.İlerde bir gün eşiniz olayı duyarsa hiç değilse elinizde delil olur.
Eşinizede olay çıkmasın diye anlatamadım dersiniz.
Mesajıda bir arkadaşın yaptığı yorumdaki gibi yazın ,ilk aramanda ağbimdir kuzenimdir
diye konuştum seninle ama anladım ki niyetin niyet değil.Ben evli,eşine bağlı bir anneyim.
Bundan sonra aramalarına devam edersen olayı eşime anlatmaktan hiç çekinmem.
O yapacağını bilir.Konuyu yargıya bile taşırım beni artık huzursuz edip arama ailemin
hatırına aradığında iki kelam laf ettim seninle suyunu çıkarma lütfen.
gibi bir mesaj olabilir..Yanlız şunu anladım ki gerçekten çok fena insanlarla dolu çevremiz.Kime güveneceğini
şaşırıyor insan.İki gülüp konuştuğumuz adam ertesi gün askıntı olabiliyor.Öyle bir toplumuz ki zaten dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek
gelmez sözüyle büyüdüğümüz için de hep kendimizi suçluyoruz.Oysa alakası yok.Elbette bu tür kadınlar da var niyetleri belli,o da onların seçimi yolları
açık bizden uzak olsunlar.Ama sosyal hayat içinde korkar olduk erkeklerle arkadaş olmaktan.
bence sessiz tepksiz kalmasi en iyisi ne aramalara ne mesajlara cevap vermemeli
Tabi en güzeli bu ama adam anlarsa.Anlamaz ve tacizlerini sürdürü,öyle güllerle ziyaretine gelirse eşi de işkillenirse
elinde olayla ilgili bir delili olması gerekir gibi gözüktü.Bana olsa böyle bir şey ben de il etapta sessiz kalmayı yeğlerdim
onun kocasi ondanda anlamaz ki ondan diyorum..zaten mesaji saklamaz siler,birsey olsa cikartirmaya firsat vermezler..
ama bilmiyorum cok hatali bide annesine kizdim ben hayirlisi olsun
Naptın canım şimdi sonuç ne kurtuldun mu ondan?