• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağım ben şimdii :(

yok hayır bır hafta aramıyor degıl bır haftadır konusuyorum ama gunde 10 keere arıyordu sımdı bır kere arıyorr dıye dıyee yaptım bunudaa

ama artık onu da aramasını ıstemıyorum egerkı ararsa dıcem arama dıyee..ama yok nuh dıyo peygamber demıyo

gunde bır kere sesını duyacam eşin işe gıdınce arıcam bır dahda dıger gune kadar aramıcam söz dedı..

bugun sabak 10 gıbı aradı..ve hala telefon calmadıı..yarın sabah ararsa dıcem arama dıyee..

:53: 1 hafta günde 10 keremi :53: eyvah eyvah yandin sen, bu adam bela olur sana:25:

bu adam kesin sapik ve psikolojik sorunlari var, öyle birdaha arama demenle aramiyacagini hic sanmiyorum :27:
en son nezaman demistin, bu sabahmi, arama diye :ssz:

ayricada annene bile söylesen o deli ayin yirmisinde güllerle kapinda, ahanda buraya yazdim :126:

:53: 1 hafta günde 10 keremi :53: eyvah eyvah yandin sen, bu adam bela olur sana:25:

bu adam kesin sapik ve psikolojik sorunlari var, öyle birdaha arama demenle aramiyacagini hic sanmiyorum :27:
en son nezaman demistin, bu sabahmi, arama diye :ssz:

ayricada annene bile söylesen o deli ayin yirmisinde güllerle kapinda, ahanda buraya yazdim :126:

yaaa gercekten durum vahım benım acımdan ...

boşlukta belkı bekide harbiden hoslandı bılemıyorum kardesımın facesınde resımlerım var onları gormuss..

ne kadar arama benı dedıysem üzgün üzgün sesi titriyor" peki "diyor ve susuyorr..o kapatmıyor telı ebn kapatıyorum .. ama bakıyorum en fazla yarım saat sonra bır daha arıyorr..

korkmaya başladım yaaa

illa gelecemde gelecem oraya dıyorrr... yarın annemle konusmam gerek ne olacaksa olsun vllahı benım basıma kalacak yarın bır gun bır slm verdım dıyee

haklısın ..dedımyaa nıyetını sonradan analdım 2. gun rengını bellı ettı zaten ve bende önelmımı aldım cogu armalarını acmadım..en son dedım benı ayda yılda bır ara kuzen gıbı ara arıyorsan yoksa arama bırdaha dedım ...sadece bu sabah aradıı ...

kesınlıkle yarın arasa dıcem ve bır dahada benı ne bayramda ne seyranda hıc bır zaman arama..sert konusucamm...ve bır ıkı gun beklıcme eger hala arasa o zaman anneme anlatırım ...

aman evlisiniz yani allh korusun bir kıvılcım yeter :20:
onun için erkek milleti ne olursa olsun güven olunmaz kardeşin bile olsa:19:
hiç konuşma umursama annenizede söyleyin haberi onun olsun beni arıyo rahatsız oluyorum falan diye:26::26:

Son düzenleme:
Bence saklamamalısın Sonra bir şekilde öğrenilirse bu sakladığın için insanlar altında birşey arayacaklardır Haklıyken haksız durumuna düşersin ozaman hiç anlatamazsın derdini.Bide istemediğin numaralara aramayı kapatabilirsin belki müşteri hizmetlerine sor bir istersen...

Yarın bir cep telefoncuya danış bence.Numara kısıtlamayla ilgili bir program varsa yükletirsin cebine.Kimse duymadan herşey sonlanır inşallah..

aman evlisiniz yani allh korusun bir kıvılcım yeter :20:
onun için erkek milleti ne olursa olsun güven olunmaz kardeşin bile olsa:19:
hiç konuşma umursama annenizede söyleyin haberi onun olsun beni arıyo rahatsız oluyorum falan diye:26::26:

canım son kez aradıgında agzıma gelenı söylıcem napayımmm..ondan sonrada hala ararsa anneme dıcem herseyıı..

yoksa kendı kenıde dallanmadan budaklanmadan aramızda kapansın ıstıyroum bu konu

kuzen gibi ara, ayda alemde ara ne, niyetini öğrenmişsin, neden kararlı davranmıyorsun.Şimdi kuzenini kırmıyorsun ya ilerde sen kırılırsan neolcak. Açma telefonları karşına çok kötü çıkabilir. Ailene dolaylı anlat eşim kuzenimde olsa kıskanır görüşmek istemiyorum deyin. ltf kararlı olun.

bilmiyorum yazdiklarimi okumuyormusun anlamadim neyse sen bilirsin ben yardimci olmaya calistim,
eger yine ararsa annene anlatmalisin yoksa selam verdin borclu cikacaksin benden demesi:25:

Konu sahibesi arkadaşım,
yanlış anlamayın ama hatalısınız, kuzeninizin niyetini anladığınız andan itibaren görüşmek istemediğinizi, söylediklerinden hoşlanmadığınızı belli edip bir daha aradığında telefonu açmayacaktınız, kuzeniniz konuşmalarınızı eşinizden gizlediğinizi hissetmiş, o yüzden bu kadar rahat ve üstünüze gelir türden bir tavır sergiliyor.

Bundan sonra ararsa ya açmayın ya da naber kuzen dur bak eşimde burada, onunlada konuş deyip eşimin eline tutuştururum telefonu.
Eşinizede kuzenim buraya gelecekmiş, kafa yapınız uyar belki diye düşünüp telefondan bile olsa şöyle bir ön tanışma olsun diye konuşmanızı istedim derdim.

Kararlı ve sert davranmıyorsun,bu yüzden kuzenin yüz buluyor...

Aynı şey başıma gelse niyetini anladıktan sonra anında sert konuşur beni arama ararsan eşime söyleyeceğim derdim.Diğer aramasına fırsat vermeden ya numarasını engeller ya da 100 kez de arasa açmazdım...Sen sürekli açmışsın...

Giderek hata yapıyormuşsun gibi gözüküyor.Ve bir üst mesajında belkide hoşlanıyor bilmiyorum demişsin çok doğal karşılar gibi....

garip geldi bana...

kuzenin senden büyükse bir dahaki aradığında benim abim sayılırdın ama bu saatten sonra abim bile değilsin. evli barklı kadınım beni araman uygun olmaz ben senin amacına göre hareket edemem mutlu bir yuvam çok sevdiğim eşim var lütfen bir daha beni arama deyip yüzüne telefonu kapat bence . ve ararsa asla açma olmadı tlf cihazını değiştir numara ve msj engelleyenlerden al. daha iyi olur

kuzenin msj da gönderiyorsa aşağıda yazacaklarımı yapabilirsin
tele kesinlikle mesaj gelmiyor bu şekilde
*35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)

Turkcel için sms engelleme şifresi 0000

Telsim için sms bloke etme şifresi 1111
Aveanın sms bloke şifresini bulamadım. Bilenler yorum olarak yazabilir.
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.
(alıntıdır)

oo süpermiş eğer bilginiz var vodafondan numara engelleme yollarınıda yazarmısınız...

Konu görüldüğü kadar basit bir konu değil bu konu yüzünden yuvan yıkılabilir ailenle aran açılabilir hatta adın kötüye bile çıkabilir bu durumda yapman gereken tek şey hattı vs idi değiştirmek yerine direk ailenle annenle konuşman olacaktır bence eşine direk durumu anlatırsan ciddi sorunlar çıkabilir önce annene durumu en başından sonuna kadar anlatmalısın en doğru sözü annen söyleyecektir ve aradığındada o kişiye normal bir şekilde söylemek yerine tavrını net olarak belli etmelisin kendini toplamaması sonucundada neler olacağını anlayacağı bir dilde tehditkar olmadan sert bir dille belirtmelisin ,hat değiştirmek ne işe yarayacak ? bu insan akrabası olan hatta evli olan bir bayana bu kadar rahat davranıp rahatsız edecek kadar takıntılı ise zaten her şekilde yine ulaşacaktır kesin çözüm için mutlaka annenle konuşmalısın sonradan ortaya çıktığında sen kötü olursun.

kuzenin normal değil galiba birdenbire ne aşkı bu :23:evli barklı kadınla ne kadar rahat konuşabiliyor.bence sen sert bir şekilde bu kuzeni uyar bir daha aramasını istemediğini net bir şekilde söyle yumuşak konuşma gözdağı verir gibi konuş ve tekrar ararsa teline çıkma.eğer aramayı sürdürürsede bence annenle bu durumu poaylaş tek başına halledemezsin gibi geliyor bana:50:

oo süpermiş eğer bilginiz var vodafondan numara engelleme yollarınıda yazarmısınız...

bende vodafone kullanıyorum aynı şey başıma geldi bende engelledim telefonunu kurcala rehber kısmında kara listeye al yada direk engelle yazar ama en kolayı bir vodafon bayisine gidip rica et bu numara rahatsız ediyor nasıl engellerim de onlarda yardımcı olurlar sana

Bilmiyorum;

Önceki konularını biliyorum ve ona göre yorum yapacagım.
Yanlış anlama demeyecegim, anla çünkü hata sende.

Kuzen annenden durumu ögrenmiş,
belli ki ilk etapta seni yoklamış.

Sen de eşinden görmediğin ilgiyi, duyamadıgın sevgi sözcüklerini duyunca,
aslında hoşuna gitmemiş gibi davranmaya çalışmışsın ama kuzen yememiş.
Erkekler anlar nihayetinde.

O da bol bol edebiyat parçalamış sana.

''Bugün 10'da aradı yarın ararsa söyleyecegim''
demen bile senin bir beklenti içinde oldugunu gösteriyor.

Yoksa bir kadın gerçekten rahatsız olsa daha ilk konuya girdiğinde agzına geleni sayar, üstüne ya annesine ya da eşine durumu bildirirdi!

Sen kendine bile itiraf etmekten korkuyorsun belki, ama durum bu malesef...

Arama engelleme için programa gerek yok.

Eski yeni bütün telefonlarda var.
yeni telefonlarda rehberde kişinin adını tıklayınca düzenle kısmında.
eski telefonlarda ise arama yönlendirme ya da şebeke kısmında veya kayıtlarda olabilir.

Hiç olmadı internetten kullandıgınız gsm operatörünün sayfasına girip online işlemlerden yapabilirsiniz...

Son düzenleme:
Bilmiyorum;

Yoksa bir kadın gerçekten rahatsız olsa daha ilk konuya girdiğinde agzına geleni sayar, üstüne ya annesine ya da eşine durumu bildirirdi!

tamamen katiliyorum bugün aksam yemek hazirlarken bunu düsündüm,hata yapmaya cok ince cizgi kalmis...düsündüm normalde insan kizar yapmaz

ama kocasindan duymadigi seyleri birinden duyunca belki olmaz olmaz ama yinede hosuna gidebilir...bunu düsünmemde en büyük sebep 2.gün ya da 2.aramada niyetini anlayinca

muahabbetin uzamasi,gelen aramaya hala cevap vermesi..ben bekarim ama sevgilim var,kuzenim yapmaz ama baska biri böyle yapsa hos kuzende el gibi birsey heralde bu kadar yabanci olduklarina

göre,acmazdim kesinlikle insanin hataya düsmesi cok ince bir cizgide..

Son düzenleme:
Bilmiyorum;

evet okuduğum kendi yorumlarından sonra bende böyle hissrttim.tek kelimeyle faciaa yaa insan gece yastığa başını koyunca vicdanı rahat bırakmaz kii konu sahibi ne yap et bağlantını kess çünkü zamanla içinden çıkılmıyacakhale gelecek,bir gün eşinle yüzleşince neden konuşmasına izin verdin diyecek,yaa aklım almıyor,yabancı bir erkeğin sana aşk edebiyatı yapmasına nasıl müsaade ettin buraya yazdıkların hiç masum şeyler değilll.dinli
yorsunki anlatıyor yoksa bunları nerden duyacaksın,hemen sil numarasını açma bir daha bak dertli başına dahada dert açıyorsun..............

Back