- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Canım senin sıkıntılarını biliyorum. okumuştum eşine dikkat et bence duymasın olayı zaten bahane arıyor gibi geliyor bana seni eleştirmek için ekmeğine yağ sürme. hem O benim kuzenim gibi bir savunma yapamazsın çünkü bildiğim kadarıyla eşinde baba tarafından kuzenin amcanın oğlu.
Annen boşanmak gibi bir düşüncesi var ama çocuklara kıyamıyor gibi laflar ettiyse o belki kendince açık kapı olarak görmüştür bunu. bence kuzenine böyle bir düşüncen olmadığını eşinle mutlu olduğunu falan söyle. Eşim bana bunu yaptı şunu yaptı şuraya gittik çok mutlu oldum falan de yerse. olmadı ben evliyim ve vicdanım rahat değil sana karşı hissim yok ama benim sesimi her gün duymana izin vermek bile açık kapı bırakmaktır ki benim vicdanım buna el vermez. Eşimi bırak iki küçük çocuğuma yapamam bunu de.
haydaaaaa bu kuzende nerden cikti böyle simdi, ee seni nerde gördüde 1 haftada asik oldu :26:
hem sen niye 1 hafta konustun bunla, her aradiginda cevap vermek zorunda degilsinki
bide esim gelcek kapatmam lazim demen karsidakinin yanlis anlamasina yol acar. bak bak oda istiyor esi gelmesseydi daha konusacak demek diye düsündü
annene söylemelisin, sen bu isin icinden cikamicaksin seni tanidigim kadariyla, hemde hemen , cok gec olmadan
kuzenin msj da gönderiyorsa aşağıda yazacaklarımı yapabilirsin
tele kesinlikle mesaj gelmiyor bu şekilde
*35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
Turkcel için sms engelleme şifresi 0000
Telsim için sms bloke etme şifresi 1111
Aveanın sms bloke şifresini bulamadım. Bilenler yorum olarak yazabilir.
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.
(alıntıdır)
bunu yapınca herkesten gelen mesaj engellenmiş oluyor değil mi?
o ara ben de annemı aramıstım tesaduf üzerinee neyse konustuk vs annem" yanımd x var slmı var "dedi.
bende uzun zamandır görmemıstım .."Aleyküm selam anne sende selam söyle" dedim.neyse bi baktım kuzen telefonu almış benimle konusuyorr...
bıraz mhabeetten sonraa bana şöyle bir cümle kurdu
"kuzennn ,biraz önce teyzeme dedim evli olmasaydın seni alırdım ..ama hala olmayacak diye bir şey yok kader kısmet belki bır gun olur "dedi.
ama gülerek söyledi hani şaka yaparlar ya..bende aldırış etmedim güldüm geçtim ..ihtimal dahi vermedim ..numaramı istedi benden bende vermek istemedim açıkçası ve belli de ettım .."teyzemden kaydederim numaranı" dedi ve kapattı telefonu...
Annen bilerek yapmamış elbette ama kuzenin,annenin yanında gayet teklifsizce konuşmuş.
Numaranı da senden değil annenden aldığına göre,engellemek annene düşer diye düşünüyorum.
Sen daha önceki konularda da ailenle ilgili hep böyle konuştun.
Annem mahvolur dayanamaz,yok annem babama söyler,babam küplere biner vs...
İyi de aile bu yani...
Onu söylemem öyle olur,bunu söyleyemem şöyle olur derken hep bir başına kalıyorsun.Birşey de halledemiyorsun.
Bence hiçbirşeycikler olmaz.Aksine,söylemezsen iş ilerler,kıyametler kopar.
tövbe tövbeee evli oldugunu bildigi halde ne bu samimiyet bu konusmalar,
sendede hata var baktin surekli ariyor acma mecbur degilsinki numarasinida engelle...
Sapığa bak, evli kadına musallat olmuş birde kuzenin
Kuzen, kardeştir diyenlerde görsünler işte bunu, her kuzen kardeş olmuyor
O numarayı engelle hemen, telefonundan.. Annen kimseye söylemezse ona da anlat, vermesin numaranı, kuzenin annene bir şey derse en azından annen konuyu bilmiş olur seni korur..
Terbiyesiz adam
zaten açmadım çogu aramalarını....
en son actıgımdada derdın ne dedım ..benı incittin ..cok yaraladın falan fılan edebıyat parçalıyorrr...
su numara nasıl engellenıyorr yaa
çok haklısın hep tek başıma kalıyorum sonrada kendı kendımı yıyorum bırseyde başaramıyorum..
annemle konusucam anne buraya gelmesın x konus benıde aramasın dıcemm..bu ayın 20 sıne gelecem dıyoo yaa aoffff...
teyzme süpriz yapıcam ama sırf senı gormeye gelıcem dıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?