ne yapacağım ben şimdii :(

kuzenin msj da gönderiyorsa aşağıda yazacaklarımı yapabilirsin
tele kesinlikle mesaj gelmiyor bu şekilde
*35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)
SMS alımı blokesini kaldırmak için: #35*Kısıtlama şifreniz*16# (Evet tuşuna basınız)

Turkcel için sms engelleme şifresi 0000

Telsim için sms bloke etme şifresi 1111
Aveanın sms bloke şifresini bulamadım. Bilenler yorum olarak yazabilir.
Ben bu ayarları Turkcell ve Vodafone de denedim çalışıyor. Telefonunza sapık dadandığında bu yöntemi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Size sms göndermek isteyenler iletilemedi diye rapor alacaklar ve size mesaj gelmeyecek.
(alıntıdır)

hayır annen ne demeye anlatıyor ki senin yaşadığın sorunları kuzense kuzen bu kadar detay vermesine ne gerek vardı. senin önceden samimiyetin olan görüştüğün bi kuzenin olsa neyse daha numaralarınız bile birbirinizde olmadığına göre samimiyet de yok. annenin yaptığı çok yanlış

evet annem boşanmak istedıgımı bılıyordu haklısın eger böyle bır konusma gectıyse ordan kendıen pay cıkarmıs olmalıı..
yıne gırdım bır labırentee
Allhım ısyan etmıyorum ama neden hersey ust ustte benım başıma gelıyorr ...anlamıyorumm ..zaten mutsuzum ..zaten umutsuzum bırde bu bbela çıktı başımaa

haydaaaaa bu kuzende nerden cikti böyle simdi, ee seni nerde gördüde 1 haftada asik oldu :26:

hem sen niye 1 hafta konustun bunla, her aradiginda cevap vermek zorunda degilsinki

bide esim gelcek kapatmam lazim demen karsidakinin yanlis anlamasina yol acar. bak bak oda istiyor esi gelmesseydi daha konusacak demek diye düsündü

annene söylemelisin, sen bu isin icinden cikamicaksin seni tanidigim kadariyla, hemde hemen , cok gec olmadan

o ara ben de annemı aramıstım tesaduf üzerinee neyse konustuk vs annem" yanımd x var slmı var "dedi.
bende uzun zamandır görmemıstım .."Aleyküm selam anne sende selam söyle" dedim.neyse bi baktım kuzen telefonu almış benimle konusuyorr...
bıraz mhabeetten sonraa bana şöyle bir cümle kurdu
"kuzennn ,biraz önce teyzeme dedim evli olmasaydın seni alırdım ..ama hala olmayacak diye bir şey yok kader kısmet belki bır gun olur "dedi.
ama gülerek söyledi hani şaka yaparlar ya..bende aldırış etmedim güldüm geçtim ..ihtimal dahi vermedim ..numaramı istedi benden bende vermek istemedim açıkçası ve belli de ettım .."teyzemden kaydederim numaranı" dedi ve kapattı telefonu...

Annen bilerek yapmamış elbette ama kuzenin,annenin yanında gayet teklifsizce konuşmuş.
Numaranı da senden değil annenden aldığına göre,engellemek annene düşer diye düşünüyorum.

Sen daha önceki konularda da ailenle ilgili hep böyle konuştun.
Annem mahvolur dayanamaz,yok annem babama söyler,babam küplere biner vs...
İyi de aile bu yani...
Onu söylemem öyle olur,bunu söyleyemem şöyle olur derken hep bir başına kalıyorsun.Birşey de halledemiyorsun.
Bence hiçbirşeycikler olmaz.Aksine,söylemezsen iş ilerler,kıyametler kopar.

bence hat değiştirmeyin
kuzenine eşinin duymasından korktuğunu belli etme aksine artık bu durumu ona açacağını eşimden böyle bir şeyi gizleyemeyeceğini böylece felakete yol açacağını aile içinde ne duruma düşeceğini sert ses tonuyla ama yumuşak kelimelerle anlatın

ayrıca evli ve anne olduğunuz için böyle resimler güller muhabbetinin ona yakışmayacağını neyse içinde yaşamasını söyleyin

bir önerim daha var ona benden daha iyileri çıksın karşına onun için dua ediyorum falan deyin ve telefonu kapatın bir daha da hiç açmayın.

anneme anlatıcam gercekten dayanamıyorum ...ama annemde becerebılırmı onada tırsıyorum ..mazallah babama fılan der naparım sonraa...aynen senın dedıgın gıbı nıye cvp verıyorsun dıyee patlatır kötegıı

ama ben nerdenn bıleyım ölee muhabbetlere gırecegınıkıı...zaten 2. gun anladım nıyetını arama dedım tam bır hafta olduu suan aramıyorr..ınsallah aramazdaa..

bunu yapınca herkesten gelen mesaj engellenmiş oluyor değil mi?

çok haklısın hep tek başıma kalıyorum sonrada kendı kendımı yıyorum bırseyde başaramıyorum..
annemle konusucam anne buraya gelmesın x konus benıde aramasın dıcemm..bu ayın 20 sıne gelecem dıyoo yaa aoffff...
teyzme süpriz yapıcam ama sırf senı gormeye gelıcem dıyoo...

tövbe tövbeee evli oldugunu bildigi halde ne bu samimiyet bu konusmalar,
sendede hata var baktin surekli ariyor acma mecbur degilsinki numarasinida engelle...

tövbe tövbeee evli oldugunu bildigi halde ne bu samimiyet bu konusmalar,
sendede hata var baktin surekli ariyor acma mecbur degilsinki numarasinida engelle...

zaten açmadım çogu aramalarını....
en son actıgımdada derdın ne dedım ..benı incittin ..cok yaraladın falan fılan edebıyat parçalıyorrr...

su numara nasıl engellenıyorr yaa

konu sahibi hata biraz sizdede var...
onunla uzun uzun muhabbet etmiycektiniz..
telinizi kapali tutacaktiniz bir süre.. aciksada acmayacaktiniz... vs
yüz bulan tepeye cikiyor...
yüz vermeyin sert tavirlar sergileyin...
sonucta evliliginiz söz konusu aman dikkat!

zaten açmadım çogu aramalarını....
en son actıgımdada derdın ne dedım ..benı incittin ..cok yaraladın falan fılan edebıyat parçalıyorrr...

su numara nasıl engellenıyorr yaa

tam olarak bilmiyorum ama bazi telefonlarin numara engelleme ozelligi var telefonun markasi ne internetten yaz bakalim numara engelleme ozelligi varmi?
annendede hata bi kere adamin annenin yaninda yaptigi espiri bile normal degil ne demek evli olmasan seni alirdim felan filan kafayi yemis

nerden kimden aliyor bu adam bu cesareti bu isde bi bit yenigi var diim ben sana, acaba annen bosanip onunla evlenmenimi istiyo.2 günde ne cesaretle ilani ask edebiliyor, bacim sen bize herseyi eksiksiz anlattin demi, bak dövcem seni simdi ya yemin ediyorum ayni kizkardesim gibi hareketlerin davranislarin, nerdeyse o musun diye süphe edicem ama o kuzeniyle evli diil

son 1 yılda çıkan samsung telefonların çoğunda numara engelleme özelliği var

kızlar netten arastırdım ama benım kullandııgm telefonun öle bır özellıgı yokmuşş numara engelleme dıyee..telefonum eskı markalardan ...açmıcam artık ararsada..bıde annemle konumayı dusunuyorum ...hadı hayırlısı umarım hersey yolunda gıder...su an babam evde bugun gıtmez..anca yarın konusurum annemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…