- 16 Şubat 2012
- 6.368
- 10.481
- Konu Sahibi penceremden
Herhangi mHerkes aynı dertten muzdarip benim evde şu an 1500 TL de kirada. Evin konumu çok iyi. Marmaray,metro,hastane,okul ne ararsan dibinde evin. Ve şubatta zam yapacağım. Hâlâ ne kadar zam yapmalıyım diye düşünüyorum. Semte giriş kat 30 yıllık evler 4850 TL. Site evleri ise 8-9 bin tl civarı. Kiracımdan da memnum. 4 senelik kiracim. Adam ustelik esnaf. 2 dükkanı var. Ve kirada evleri var. Ne yapsam ne etsem
Bu yaşımdan sonra bir daha ogrendim kimseye güvenmemek gerektiğini.İsi olana kadar ondan sonra toz oluyorlarBiz zaten çok söylemedik kirayı.Annesi ılımlı bir kadındı .piyasayı biliyot.3000 verse anca karanlık balkonu olmayan bodrum kat bir yer bulurdu.Ya da oğlu evine tasinacakti kadın zaten oğlundan kurtulmak istiyor.oglanin niyeti ailesinde kalıp kira vermeden gül gibi yaşayıp gitmekmis annesi olmaz ayrı evin olsun demiş ev aramış.Bunu çok sonra bu kira zammi olayları çıkıp anlasamadigimizda komşumla bu konuyu konuşurken öğrendim. Keşke o aileye kefil olmadan bana bunu daha önce anlatsaydi. Annesi biraz siz indirin biraz biz çıkalım orta yolu bulalım dedi.bende ayni fikirdeydim zaten.ikimizde mağdur etmeyecek şekilde devam etmek.ama oğlu anne sen karışma demiş annesi daha sonra telefonlarıma çıkmadı babayı aradık o söyledi.oglum siz karışmayın dedi dedi.Ama evi kiralarken kendileri imzaladi