- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Bence adam senin yardım etmene değil sürekli konu hakkinda bilgi vermene gıcık oldu.yok ceyizi kinasi sozü nisani kocası evi temizliği onu bunu şunu...bırak adamlar ne anlar ya.her ayrıntıyı niye anlatıyorsunuzki ki adamların kafa basmazki o kadar.Birde daha bu evlenme lafı çıktı çıkalı kendisi git yardım et kıza falan diye sürekli söyledi. Ama sürekli. Ama gidince laf etti.
Olur olurda pişman olduğu için yine beni pişman ederAyyyy okurken içim şişti fenalar geldi. Allah sabır versin.
Yalnız böyle biri düzelmez, kendini görmez, asla pişman olmaz...
Ozaman kurallari bozmakla ise basla madem kendisi böyle davraniyor sende kurallara uymaÇünkü eşimin kuralı eve geldiğimde evde ol dur. Ve yemek hazır olsun. Yada benim haberim olsun. Kendisi işten eve gelicek ben olmıycam diye izin aldım. Yoksa o evde yokken ben istediğim yere gidebilirim. Galiba geçmişte verilen sözlere uymaya çalışan bitek ben varım
Durduk yere vermiyorum inanki. Nasıl oldu evi falan diyor. Çok güzel oldu diyorum. Düğünü nerdeymiş diyor. Şurda diyorum. Pahalıdır diyor. Evet diyorum. Yani genelde bu şekilde söylüyorum. Yada komşum la konultupumuzu duyup koşup mutfağa geliyor. Aksi yorumlar yapıp muhabbete giriyor.Bence adam senin yardım etmene değil sürekli konu hakkinda bilgi vermene gıcık oldu.yok ceyizi kinasi sozü nisani kocası evi temizliği onu bunu şunu...bırak adamlar ne anlar ya.her ayrıntıyı niye anlatıyorsunuzki ki adamların kafa basmazki o kadar.
Ben kizimi evlendirsem babasina vermem bu kadar bilgiyi bak o kadar diyorum.
Bak dışardan bir göz olarak diyorum sakin yanlış anlama.Durduk yere vermiyorum inanki. Nasıl oldu evi falan diyor. Çok güzel oldu diyorum. Düğünü nerdeymiş diyor. Şurda diyorum. Pahalıdır diyor. Evet diyorum. Yani genelde bu şekilde söylüyorum. Yada komşum la konultupumuzu duyup koşup mutfağa geliyor. Aksi yorumlar yapıp muhabbete giriyor.
Dediği yenir yutulur şey değil hakkaten. Benden mi utanıyorsun, ne demek senle toplum içine çıkmam , diyecektiniz.Aslına bakarsanız yemeğe gidemem ek değil. Beni üzen. Yemeğe davet ettiler dememle. Bana bağırmaya başlaması. Ben seninle toplum içine çıkmak istemiyorum. Kimseye mutlu evlilik rolü yapamam orda. Vs vs demesi. Ya daha geçen gün beni öpmek yanıma uzanmak işşn çırpınan adam diyor bunu. Başına kakma falan yapacağımı sanmam yemeği. Ama onunda benle katılacağı katılmak istediği bir ortam olacak elbet. Ozman bu lafı hatırlatıcam. Zaten daha öncede yaptı aynı şeyi. Hafi dedim neyse kavga anı. Ama 2 kerr söyledi artık. Bu bahaneyi kaçış yolu olarak bulması ağır geliyor artık. Zaten söyledim istikrarlı ol bu kararında dedim.
Yok yanlış anlamıyorum. Canım nedemek. Ben burda derdimi paylaşıp çare arıyorum. Ayyy çok uzun diye okuma gereği duymadan yorum yapan biri olduğun için sen ve tğm arkadaşlara teşekürler ederim.Bak dışardan bir göz olarak diyorum sakin yanlış anlama.
Adam gıcıgi kapmış sen bu ayrintilari verirken böyle çok azcık alttan alttan adamı eziklemissin ya da adam öyle hissetmis diyeyim.
O yüzden diyorum ayrıntıya girme diye.
Bak bunların düğünü biter sen yine o adamla bakacaksin yüz yüze gireceksin aynı eve. Ve farkedeceksin ki arkadaşın evlendikten sonra onun da sana ayirdigi zaman azalacak. Normali bu zaten.
Şu kötü psikoloji den bir çıkayım öğreticem inşallah.Dediği yenir yutulur şey değil hakkaten. Benden mi utanıyorsun, ne demek senle toplum içine çıkmam , diyecektiniz.
Bence bu dediği sadece aptallıktan. Böyle hissetmiyor, ama anı kurtaracak işte, gitmemek için üste çıkacak.
Ama haklısınız; lafın gittiği yeri öğrenmesi lazım. Ağızdan çıkan şeyin bir sonucu olacağını görmeli. En azından her diline geleni söylememeyi öğrenene kadar.
allah sana sabir versinŞu kötü psikoloji den bir çıkayım öğreticem inşallah.
Canim bak ben bayadir evliyim sorun olmuyo mu tabiki oluyo olmaz mı. Benim anladigim senin konundan şudur. ..Yok yanlış anlamıyorum. Canım nedemek. Ben burda derdimi paylaşıp çare arıyorum. Ayyy çok uzun diye okuma gereği duymadan yorum yapan biri olduğun için sen ve tğm arkadaşlara teşekürler ederim.
Haklısın aslında. Ama bu bir değil iki değil. Bu adam doğan çocuğunu bile kıskandı. Yani kıskandıpını nasıl ıspatlarım. Ozman bana nasıl davranıyor sa şimdide öyle.
Haklısınız. Dün mesela bir baktı ben ağlıyorum gece şarkı söyleyip gülerek geçti daşga geçercesine yanımdan. Sonra bende sizin bu söylediklerinizi düşündüm. Sadece arkadaş değil ya 20 yıl var neredeyse birlikteyiz kopmadan. Sonra yine geldi mutfağa benim o ağlayan halimden eser yok bir uğraş buldum kendime. Eğlenceli zaman geçiriyorum. Geldi bir baktı ağlıyor muyum diye bukadar çabuk atşatmama şaşırdı bence. Gizli gizli izledi sinirlenip gitti.
Ben şimdi o düğüne alelade gitsem hep içimde kalıcak. Eşim üzülmek şöyle dursun hem giymedin hem elbise aldırdın diyicek bende kafamı taşlara vurucam. En iyisi yemek harici herşeye katılmak.
Aslında dün akşam eve gelince anladım. Tek isteği beni üzmek. Bu şekilde mutlu olmak. Tartışma öncesi canı börek istemiş yaptım. Eve geldi sofraya oturdu. İnşallah zehir falan yoktur içinde diyor. Sen olsan ne düşünürsün şimdiKesinlikle. Ve bunu yaparken neşeyle yapın , inada bindirmeden yapın. Gelmek isterse mutlu olacağınızı , katılmazsa kırılmayacağınızı söyleyin.
Bu zaman bir daha gelmeyecek.. İyiki uğraş bulup ağlamayı bırakmışsınız. Sizi yıldırmaya çalışıyor. Sanırım kıskanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?