• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor bu adama!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende arkadaslara katılıyorum esınız sızı kıskanıyor ve kendısınden baska dıger kısılere gosterdıgınız fazla ılgıyı kıskanıyor..esınız sızı sevmese sahıplenmesse hıc kımsenın esını getırmedıgı ortama sızı gogsunu gere gere goturmez..erkekler zor ınan kolayı yok ..en ıyı gorunenı bıle sankı dunya harıtası ..o yuzden anlamaya calısmak yerıne onun sizi anlamaya calısması ıcın baskın cıkmak gerekıyor..sen dusunecegıne o dusunsun..bırde fevrı bır esınız var saman alevı gıbı .anında parlıyor anında sonuyor...ona gore hareket edersenızde umarım yol katedersınız

Eşinin derdi neymiş sordun mu seni bu kadar üzmek istemesinin sebebi neymiş? Sen mutsuz oldukça evde gerginlik olunca mutlu mu oluyormuş?
Daha başka olaylatımız da oldu. Ama söylemez. Yada seni istemiyorum falan gibi çıkar o laflar iyi tamam amenna derim. Sonra paralar kendini düzeltmek içşn bir kılıf bulur o gün için şundan dedim bundan dedim. Eskiden ona hakveriyordum işin ilginci. Okadar her söylediği söz senettiki benim için. Şimdi artık anladıpım 2 şey var. Adamya dengesiz psikolojik sorunları var. Yada profesyonel sadist.

Bence de tırsmış. Kızın eşiyle kendisini, onların evliliğiyle sizinkini karşılaştıracaksın diye korkuyor. İçten içe seni hakketmediğini, daha fazlasını istemeye başlayacağını düşünüyor da olabilir.

Bence hiçbirşeyden geri kalma. Kızın şahidi de ol, yemeğe de katıl. Yalnız kalmaktan çekiniyorsan, yanında bir kardeşini ya da arkadaşını götür. Mutlu ol, mutlu görün, kimsenin kendi dengesizlikleriyle seni sindirmesine izin verme.

Daha başka olaylatımız da oldu. Ama söylemez. Yada seni istemiyorum falan gibi çıkar o laflar iyi tamam amenna derim. Sonra paralar kendini düzeltmek içşn bir kılıf bulur o gün için şundan dedim bundan dedim. Eskiden ona hakveriyordum işin ilginci. Okadar her söylediği söz senettiki benim için. Şimdi artık anladıpım 2 şey var. Adamya dengesiz psikolojik sorunları var. Yada profesyonel sadist.
ıksıde degıl esın senı kendınden ustun goruyor..kısılık ve gorunus olarak..ezılmıslık psıcolojısıyle ve kaybetme hıssıyatı ıle bunları yapıyor..dengesız oldugu asıkar ama o bıle neyı neden yapıyor bence bılmıyor..onun hıssetıklerı onu dengesızlestırıyor bence iç dunyasında hısttıklerını dusunduklerını anlayıp gorebılsenız keske..

eşinin karakterini çözemedim ama bir kompleksi olduğu kesin.
kendini bulunmaz hint kumaşı filan mı sanıyordu acaba, arkadaşının eşini övünce bir triplere girmiş.
tam dayaklık ya senin eşin ben katlanamzdım bu hareketlere.

aşağılık kompleksi ve yetersizlik hissi var eşinde.
senin yanında kötü duruyor, belki iş ve kariyer olarak da yetersiz bilmiyorum.

ıksıde degıl esın senı kendınden ustun goruyor..kısılık ve gorunus olarak..ezılmıslık psıcolojısıyle ve kaybetme hıssıyatı ıle bunları yapıyor..dengesız oldugu asıkar ama o bıle neyı neden yapıyor bence bılmıyor..onun hıssetıklerı onu dengesızlestırıyor bence iç dunyasında hısttıklerını dusunduklerını anlayıp gorebılsenız keske..
Aynı şeyleri düşünüyoruz gerçekten. Ama ben bıktım artık. Ne yapabilirim bilmiyorum. Nasıl başaçıkıcam. Tükendim. Elin delisini düzeltiyim derken ben kafayı yiyicem.

aşağılık kompleksi ve yetersizlik hissi var eşinde.
senin yanında kötü duruyor, belki iş ve kariyer olarak da yetersiz bilmiyorum.
Ben ev hanımı yım kendisi terfi etti. Ben çok mutlu oldum. Parası falan önemli değil emeklerin boşa gitmedi dedim. Evde kutlama yaptım bizbize.

Aynı şeyleri düşünüyoruz gerçekten. Ama ben bıktım artık. Ne yapabilirim bilmiyorum. Nasıl başaçıkıcam. Tükendim. Elin delisini düzeltiyim derken ben kafayı yiyicem.
oldugu gıbı kabullenın ..ve net cumleler kullanın ben yapacagım ben gıdecegım senınde yanımda olmanı ıstıyorum dıye ..otamatıkmen sızı yanlız bırakmamak adına sıze eslık edecektır..ona artık tahammulunuzun kalmadıgını son raddede oldugunuzu da farkettırın ve karsınıza alın uzun bır konusma yapın..ınanın bazen acık konusmak net konusmak en ıyı cozum..erkekler lafları dokundurtmakdan yada kınayelı laflardan anlamaz bızım gıbı..onlara ne hıssedıyorsan acık konusacaksın..

Ayyyy okurken içim şişti fenalar geldi. Allah sabır versin.

Yalnız böyle biri düzelmez, kendini görmez, asla pişman olmaz...

Arkadasiniz evlenirken size yardım ederken bekardi ve zamanı çoktu ama siz şu anda evlisiniz ve zamaninizi ona göre ayarlamaniz lazım.

Bir de niye herseyi beraber yapmak zorundasinizki onu anlamadım. Eşiniz sadece düğüne gelirdi sıkılmazdi o zaman.

her ayrıntıyı niye anlatıyorsunuzki yok evi ceyizi kocası yok kuaförü yemeği düğünü. Çok fazla sokmussunuz konuların içine. Adama da fenalık gelmiş.

Küfür filan olayları zaten kabul edilemez o konuda haklısınız. Ama küfür edecek raddeye kadar tartismaya gerek yokki her ayrıntıyı paylaştığınız için oluyor bence.

eşinin karakterini çözemedim ama bir kompleksi olduğu kesin.
kendini bulunmaz hint kumaşı filan mı sanıyordu acaba, arkadaşının eşini övünce bir triplere girmiş.
tam dayaklık ya senin eşin ben katlanamzdım bu hareketlere.
Biz ilk evlenecek ken bir arkadaşı evlendi kızı pek sevmeyiz. Bir gittim bunalımda resmen. O hayatı sen hakediyorsun. O kızın ne si varsa 10 katını hakediyorsun ama ben veremiycem sana dedi. Dedim bidaha duymayım. Ben hiç maddi bişey düşünmüyorum. Yeterki mutlu olalım karşılıklı iki bardak çayımızı içerken.

Bu arkadaşımın da bazı istekleri oldu erkek tarafından bencede gereksizdi. Sen olsan istemezdin dedi. Tabiki istemem dedim.benim için evde hoş sohbet sevgi olsun yeter dedim.

Evlenmeden önce çok dikkat etmek gereken bişey var. Eşinizin aile ile ilişkisi nasıl. Benimki herkese uzaktı. Yani sadece ben vardım. Tek ben. Seninle çok mutlu olucaz. Bütün sevgim senin derdi. Daha bisürü şey . Ama şimdi onlara ozman gösterdiği tutumdan bile daha kötü bana karşı. Yani anladımki ailesine önem vermeyen çekiştiren adamlar ileride eşine aynısını yapar. Geç bir tecrübe oldu. Ve artık işime yaramayacak bir tecrübe. Bari yeni evlenecek kızlar için yazayım dikkat edin. Tabiki ana kuzusu tipler değil kastettiğim.

Bence de tırsmış. Kızın eşiyle kendisini, onların evliliğiyle sizinkini karşılaştıracaksın diye korkuyor. İçten içe seni hakketmediğini, daha fazlasını istemeye başlayacağını düşünüyor da olabilir.

Bence hiçbirşeyden geri kalma. Kızın şahidi de ol, yemeğe de katıl. Yalnız kalmaktan çekiniyorsan, yanında bir kardeşini ya da arkadaşını götür. Mutlu ol, mutlu görün, kimsenin kendi dengesizlikleriyle seni sindirmesine izin verme.
Benim batıl inancım var. Çok batıl inancı olan biri değilim ama bu konuda var işte. Yani şahit olursam onlarda mutsuz olur gibi. O yüzden olmıycam. Yemeğe gidemem. Çünkü eğer gidersem ben utanıcam yine ç süslenip püslenip eşim olmadan gece yarısı katışamam yemeğe. Herkes eşiyle gelecek.

Benim batıl inancım var. Çok batıl inancı olan biri değilim ama bu konuda var işte. Yani şahit olursam onlarda mutsuz olur gibi. O yüzden olmıycam. Yemeğe gidemem. Çünkü eğer gidersem ben utanıcam yine ç süslenip püslenip eşim olmadan gece yarısı katışamam yemeğe. Herkes eşiyle gelecek.
Anlıyorum, ama inşallah yıllarca bunun kızgınlığını taşımazsın. Senin yüzünden arkadaşımın yanında olamadım demezsin.

Arkadasiniz evlenirken size yardım ederken bekardi ve zamanı çoktu ama siz şu anda evlisiniz ve zamaninizi ona göre ayarlamaniz lazım.

Bir de niye herseyi beraber yapmak zorundasinizki onu anlamadım. Eşiniz sadece düğüne gelirdi sıkılmazdi o zaman.

her ayrıntıyı niye anlatıyorsunuzki yok evi ceyizi kocası yok kuaförü yemeği düğünü. Çok fazla sokmussunuz konuların içine. Adama da fenalık gelmiş.

Küfür filan olayları zaten kabul edilemez o konuda haklısınız. Ama küfür edecek raddeye kadar tartismaya gerek yokki her ayrıntıyı paylaştığınız için oluyor bence.
Ne biliyim onunda arkadaşı ya . Oda mutlu olur diye düşündüm. Ama anlatmasam da yarın bigün görünce aynı şey olacaktı bence.

Birde daha bu evlenme lafı çıktı çıkalı kendisi git yardım et kıza falan diye sürekli söyledi. Ama sürekli. Ama gidince laf etti.

Ayyy okurken bayılıyorsum çok uzunn :D
Konunun özü kocan senı kıskanıyorrr. Sadece onla ilgilen istiyor bencılceee.

Herseyi okudum takii " izin aldim " izin verirmisine kadar , orda sen hatalisin
Esinden ne diye izin aliyosun 5 yasinda cocukmusun?
Bäyle böyle adam havalara giriyor !

Anlıyorum, ama inşallah yıllarca bunun kızgınlığını taşımazsın. Senin yüzünden arkadaşımın yanında olamadım demezsin.

Aslına bakarsanız yemeğe gidemem ek değil. Beni üzen. Yemeğe davet ettiler dememle. Bana bağırmaya başlaması. Ben seninle toplum içine çıkmak istemiyorum. Kimseye mutlu evlilik rolü yapamam orda. Vs vs demesi. Ya daha geçen gün beni öpmek yanıma uzanmak işşn çırpınan adam diyor bunu. Başına kakma falan yapacağımı sanmam yemeği. Ama onunda benle katılacağı katılmak istediği bir ortam olacak elbet. Ozman bu lafı hatırlatıcam. Zaten daha öncede yaptı aynı şeyi. Hafi dedim neyse kavga anı. Ama 2 kerr söyledi artık. Bu bahaneyi kaçış yolu olarak bulması ağır geliyor artık. Zaten söyledim istikrarlı ol bu kararında dedim.

Eşiniz katlanilacak türden değil.
Aynı benim babam gibi. En heveslendigimiz en mutlu olacağımız Zamanları zehir eder bize.

Herseyi okudum takii " izin aldim " izin verirmisine kadar , orda sen hatalisin
Esinden ne diye izin aliyosun 5 yasinda cocukmusun?
Bäyle böyle adam havalara giriyor !
Çünkü eşimin kuralı eve geldiğimde evde ol dur. Ve yemek hazır olsun. Yada benim haberim olsun. Kendisi işten eve gelicek ben olmıycam diye izin aldım. Yoksa o evde yokken ben istediğim yere gidebilirim. Galiba geçmişte verilen sözlere uymaya çalışan bitek ben varım

Back