Ne oluyor bu adama!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cikom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

10 hayat daha yaşayacağımı bilsem böyle bir adama katlanmam ki bir kere dünyaya geliyoruz..

Ama Çocuğum bıkbıkbık diyenler için ; çocuk için böyle dengesi bozuk bir babayla aynı evde büyümek en büyük kötülük,üstelik anneyi üzüyor ve evde sürekli mutsuzluk hakim

Ben esinizin ilgi istedigini falan dusunmedim acikcasi.
Ustelik her ilgi istediginde de gosteremeyecek oldugunuzu bilmesi gerekir koskoca adamin.
Ve hatta annesi bile olsaniz surekli egosunu oksamak zorunda da degilsiniz.

Hem ilgi isteyen insan hanimi arkadasinin nisanindan kostura kostura gelip evde yemek olmasina ragmen sevdigi yemegi yapiyorsa bunu gordugunde sevinirdi eger derdi ilgiyse.

Bence esiniz tatminsiz, doyumsuz, dengesiz ve biraz da egoist.
Ve bir de bana vicdanini sorgulatirdi siz aglarken gulmesi.
Yani korkunc bir sey hanimi uzulurken neseyle sarki soylemek.
Bu nasil bir psikolojik baski.

Umarim hayirlisiyla bir cozume kavusturursunuz.

Ve en son okudugum yorumunuzda tekrar kinaya gitmeyi teklif etmekten bahsetmissiniz.
Ben sizin yerinizde olsam ve esimin tavri sizin esiniz gibi olsa birak kinayi teklif etmeyi burnum dusse egilip almam onunde.

Benim huzursuzlugumla mutlu olan bir adami yanimda tasimayi istemem.

Yaa esinin dengesi bozuk. Bence icten ice aslinda yapmak istemiyor ama o sadece boyle yasamayi ogrenmis sanirim. Diyosun ya ailesine de boyleymis.

Bence sorma. Simdi moralini bozabilir. Sadece acik
Kapi birak sormadan.

Birde yukaridaki
Arkadas hakli.
Esin alismis hep senin geri adim atip dengeleyici olmana.

Nasil olsa yiktiklarini tamir eden var. O habire yiksin herseyi.

Bilmiyorum ama en azindan siz bir uzmanla gorusseniz de fikir alsaniz. Belki esinizi daha iyi tanirsiniz, ve ona gore karar verirsiniz.

Yani hayatımdan şu an çıksa karı kocalıpımızın bitmesi açısından vah demem. Ama çocuğum var başka nedenlerim var. Beni seviyor sevmiyor bilemem zaten hiçbirşeyi ni anlamıyorum. Ama önemli olan ben sevildiğimi hissetmiyorum. Sevildiğimi ve sürekli baskı altında tutulmaya çalışıldığımı hissediyorum. Hal böyle olunca bende sevmiyorum. Hala bir umudum yok diye yalan da söylemeyim. Belki düzelir diyorum ama tabi bu benim iyimser tarafım. Doğrucu tarafım da diyorki 8 yıl geçti çikom mutlu olmadınmı hiç oldun. Ama hep sonu hüsran oldu. Heh herşey yolunda hadi sıkı sıkı sarıl derken Hooop başa sarıyor uz. Ben istikrar istiyorum. Ya kötü evlilik olsun yada iyi. Kavgamız da olacak elbet ama elle tutulur bir yanı olsun. Yada o kavgadan sonra nefret ettirecek anılar kalmasın içimde. Yani ben istemiyorum yemeğe gelmek demesi beni yine üzer. Ama bunu direkt kavgaya çevirip. Sen benle hiçbiyere gitmek istemiyorsun demesi. Bunun üzerine benim olurmu ben herşeyi senle yapmak istiyorum ama sen istemediğin zaman tartışma çıkarıyorsun bende buyüzden korka korka söylüyorum diyorum. Aldığım cevap ben senle ortam içine girmek istemiyorum. Daha öncede oldu böyle. Ya yine doğumdan sonra kilo verdim zayıflayın ca kendime bakmaya başladım aynı şeyleri duydum. Dedim hangi ortamda seni rezil ettim nolur söyle. Biri sana ayyy ne biçim eşin var mı dedi. Öyle bir ima mı sezdin. Yok herkes seni çok seviyor ben sinirim den dedim e döndü. Eer iyi ama ben kaldıramuyorum.

Bilmiyorum gelince bir bakıcam baktım evde herşey sarpa sarıyor gitmiycem kınaya da.

Hep korkardım arkadaşım dik birisi ile evlenecek arkadaşlıpımız diğer evlendikten sonra biten arkadaşlıklar gibi olacak diye. Çünkü arkadaşım evliyken bşze gelir kalır eşim ben o gecelere kadar sohbet muhabbet ederdik. Valla şeytana uydum bugün acaba arkadaşımda gözümü vardı diye bile düşündüm. Çünkü kız ciddi düşünmeye başladı olaylar başgösterdi.

Ama birçok evlilik ile ilgili böyle. Kendi akrabası evlendi kuzeni. Evlendiği çocuk uzaktan akraba çok zenginler miş. Ana oğul başladılar dedikodu ya. Yok parası için evlenmiş tir. Ya dedim neden biliyorsunuz aşık olmuş olamaz mı. Kızın tahsili yerinde okul birincisi zaten. Sonra meydana çıktıki bu çocuk un ailesi iflas etmiş kız ve çocuk kredi ile ev almış kız çocuk bile yapmıyor kredi ödemek için. Hala diyorlar hikaye o vardır paraları.

Anası kılıklı işte. Bunun annesi nezaman bir kız zengin biri ile evlense bana enayi der zaten gülerek.

Kızlar şimdi aradı. Çocuğu kim alıcak anneden akşam hayatım dedi. Ben eğer gidersek çocuğu da götürücem dedim. Ben meaaideyim alamam çocuğu dedi. Bende gitmem ozaman tamam zaten düğüne de gitmiycem dedim. Banane sen bilirsin dedi kapattı telefonu. Arkamı döndüm telefon çalıyor yine. Sen ne yapmaya çalışıyorsun düğünden vazgeçmek ne alaka ben düğüne gelmem mi dedim sana. Zaten kına ya en baştan gelmşyceğimi konuştuk mesai var neden sorun çıkarıyorsun dedi. Bende artık kimseyle görğüşmiycem hiçbir arkadaşıma gitmiycem. Sen rahatsız oluyorsun diye vazgeçtim herşeyden. Ben gidip insanlara orda mutsuz mutsuz bakamam.

Dün o insanlar buraya geldi senin onlara karşı tavrın olduğunu okadar anladı lar ki demek artık sorma ihtiyacı duyuyorlar gelebilrmisiniz diye hadi gidiyoruz diyemiyor lar dedim.

Düğün için bisürü bahane uydurdun yok kot giyerim yok bir iki saat gider çıkarız dedin hepsine sustum. Hala anlamak istemiyorsun senin için annr baban kardeşin neyse bu Kızda o benim içşn benim kardeşim yok tek çocuğum. Bu düğüne kardeşimin düğünü gibi hazırlandım dedim.

Oda bak burası çok karışık şuan müdürler le falan sorun var beynim allak bullak. Sen git kınaya ben seni ararım. Gelebilir sem gelirim . Gelmeye çalışıcam dedi. Tamam dedim yeterki böyle güzel konuşalım. Ozman gelemez sen de sorun olmaz. Belliki işin var bir derdin var bileyim dedim. Yemek işine de bakarız dedi.

Anı kurtardım anlayacağınız. Arkadaşımı aradım tam tahmin ettiğim şey olmuş dedi. Burda da bir arkadaş demişti.

Cevap veren destek olan akıl veren herkese nasıl minnettarım anlatamam siz olmasanız ne yapardım şu saate kadar bilmiyorum. Hepinizi seviyorum. Ben kınaya gidiyorum.

Çok detaycısınız bence bu pimpirikli durumunuz eşinizi bunaltmış mutlaka siz her durum,düğün,kına vs durumlarda bu tavırlardasınız ve eşiniz sizinle bir aile olduğunu unutmuş.. Hayatınızda arkadaşlar,komşular,kendi aileniz vs.varda var..eşinizi de biraz görün bence o sizi seviyor ve sizin sürekli başkaları için kendinizi paralamanızdan sıkılmış ve içerliyor bırakın başkalarını kendinize ailenize bakın siz evlisiniz arkadaşınız bekardı zaman buluyordu ama siz bu kadar da zaman ayırmamalısınız yok yere yuvanızı sarsıyorsunuz eşinizi,çocuğunuzu başkaları için bu kadar hırpalamayın..İnanın ki hiçbir erkek bu kadar ihmal edilmeye dayanmaz.Öyle arkadaşınızı,eşini,eşyalarını esinizin yanında övüp durmayın ne kadar iyi niyetli olsanızda Erkeklerin hoşuna gitmez,sıkılır napsın adam bu saatten sonra sizi sevmiş ki sizinle evli,bir çocuğunuz var bırakın başkalarının hayatını. Evliliğinize bakın biraz çekirdek ailenize odaklanın.Arkadaşınız evlenince acaba gecelere kadar bulaşıklarınızı yıkar mı öyle olur sanıyorsanız yanılıyorsunuz boşanırsanın bu sebeplerden herkes evinde barkında olur siz mutsuzlunuzla kalırsınız.

Kim ne derse desin..birbiriniz hoş tutarsanız bu evlilik yürür..

Birbirinizle güzel ve sakin konuşun..onceliği herzaman birbirinize gösterin..başkaları için huzurunuzu kaçırmayın derim..

(ayrıca bu olay çözülünce bi oturup,güzel güzel konusun..dıklesmeden yapıcı bir şekilde)

Ayy...inanmiyorum ayni benim eşim.
Benimkide ayni şeyleri kardeşimin düğününde yapti.Herkes merkezlere toplu abiye almaya gittiler bir benim eşim gelmedi yanimda bende yalniz olmaktan utandim gitmedi.Gelinin evini düzenlemeyede gidemedim , benimle alayca konuşurdu, beş kadinmi gerekiyormuş 2+1odayi temizleyip dizmeye kendi yalniz yaparmiş...

Düğün içinde kendisine elbise almadi inanmassiniz ama kendi damatliğini ceketsiz giydi...ben cok utanmiştimm..
Ama ben hep hata yapti , kendimi ezik
Ve eksik hissederek ona yerverdim..
Cok seylere katilmadim , herkes karikoca gidiyor yapiyor diye gidemedim...
Herşeye bahane uydurur...
benim ondan ongün önce izin almam gerekiyormuş..

Şimdi diyorum keşke kendimi kirmaktansa
onu kirsaydim .....şimdi unutulmuşdu..
Ama benim o zaman hissediklerimi ben zor unuturum...sanki bana karşi güc gösterisi yapiyor gibi .ben evin erkeğim benim dediğim yoldan gidilir...
Arada onsuz yaptiğim zaman eve geldimi surat asar somurtur kavga etmek icin uğraşir hatta bazen ayri yattar...
Başardi ben tirstim...
Sen böyle olma ..gönlünce yaşa...

Olay çözüldü. Beraber gittik kınaya. Sanırım anladı demek istediğimi. Ama haklısınız ilerisi için konuşmak şart.

Haklı olduğunuz yerler olmakla birlikte 8 yıldır ilk defa bir düğünü benimsedim. Akraba Düğününe bile kot pantolon giyip giden insanım. Komşum lafı geçti arada diye takıldınız sanırım ama onuda sırf yanlış anlaşılmasın diye belirttim. 1 tek komşum var oda oğluma geçmiş olsun için geldi diye. Ben komşuma gitmem mesela akşamları. Bilirim ki eşim evdeyken benim dışarda olmamı sevmez.

Evet çok anlatmakla hata yaptım orda haklısınız iyi niyetliydim ama yanlış anlaşıldı. Ama bugün bende burda bana söylenen bazı şeyleri dikkate aldım. Mesela kızın yanında kalınır ya arkadaşları gece. Çağırdı lar bende gelemem çocuk var dedim. Eşim de git nolcak dedi. Yok ya sabah çocuğun okulu var. Beraber geldik beraber dönelim dedim. Ben kadir kıymet bilen biriyim. Zor günümde yanımda olanı asla unutamam. Şartlarımı zorlar ihtiyacı olduğunda yanında olurum. Ama benim asıl üzüntüm yemeğe falan gidememek değil.

Naptı öküz ?

Okurken boğuldum yarıda kestim sen evli olduğuna emin misin duşmana ihtiyacın yok evinde bir kusura bakmada diyemiyorum neyle yaşadığını..bu adamla yaşamayı hakettiğini duşunuyorsan buyuk günah işlemişsin demektir.

9. Sayfa 18:02 de canım hiç birşey yapmadım normale döndü şükür. Vicdanı ve kafasında kurduğu bişeyle savaşıyor ama ne bende anlamadım. Düğün işinden sonra bakıcaz artık. Bide buradaki yorumlar da sarstı beni bir kendime geldim.

bunlar aileden gelen genetik bozukluklar o vakit.benim eşim de kimsenin kocasını beğenmez.arkadaşında gözü falan olduğundan değil.kızkardeşimin koçasıda maldır eşime göre bi mallığını gören yok ama.ona kalsa herkes mal bende dahil.bu ve benzeri sorunları bende çok yaşadım yaşıyorumda.artık hatayı kendimde arıyorum karşı tarafı düzelttim nasılmı sussarak onun dediklerini yaparak.anlıcan mala döndüm problem çözüldü.bir yerde hata yapıyorum ama nerde bende bilmiyorum.anlattıkların birebir banada uyuyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…