- 4 Eylül 2014
- 1.328
- 5.189
Daha sonra kendisi önümde daha 4 yıl olduğunu, kültürlerimizin farklı olduğunu, ailevi sıkıntılarını öne sürerek benden ayrıldı.
Yıllardır dostum sevgilim dediğiniz insan size kazık atmış hâlâ onun yerine bahaneler üretiyorsunuz.Kızlar yeni tanıştığım birisi olsa bunlara asla kanmam yanıma dahi yaklaştırmazdım. Ama yıllardır tanıdığım arkadaşım dostum sevgilim olan insan beni kandırmaz hayatındaki bütün sorunlarına dertlerine ortak oldum bu kötülüğü bana yapmaz diye düşündüm hep. Aklım çok bulanık. Zaten evli birisiyle görüşmeyi asla kabul etmem. Evliliği hakkında hiç yorum dahi yapmadım çünkü haddim değil. Fakat evliliğinden memnunsa neden bana geldi diye düşündüm. annesinin vefatından sonra sağlıklı bir psikolojide değildi o kadına sığındı sonrada pişman mı oldu diye kendi kafamı karıştırıyorum. Zaten evli olduğunu, bu şekilde asla görüşemeyeceğimizi dile getirdim numaramı dahi değiştirdim. Ama içimden atamıyorum bu imkansız aşk içimi yakıyor
Sizi sevseydi annesinin vefatında size sığınırdı. Diyelim ki evliliği gerçekten kötü ve boşanırken size sığınıyor. Siz ona yara bandı olup onu iyileştikten sonra yine ona annesi gibi hissettirmeyen bir kadına gidecek. Sonra o kadından da ayrılsın ben onun yaralarını sararım öyle böyle bir aşk değil benimki diyorsanız buyurun. Erkekler ölüyorum bitiyorum tarzında kadınları değil onlar için ölüp bitmeyen kadınları seviyorlar haberiniz ola.Kızlar yeni tanıştığım birisi olsa bunlara asla kanmam yanıma dahi yaklaştırmazdım. Ama yıllardır tanıdığım arkadaşım dostum sevgilim olan insan beni kandırmaz hayatındaki bütün sorunlarına dertlerine ortak oldum bu kötülüğü bana yapmaz diye düşündüm hep. Aklım çok bulanık. Zaten evli birisiyle görüşmeyi asla kabul etmem. Evliliği hakkında hiç yorum dahi yapmadım çünkü haddim değil. Fakat evliliğinden memnunsa neden bana geldi diye düşündüm. annesinin vefatından sonra sağlıklı bir psikolojide değildi o kadına sığındı sonrada pişman mı oldu diye kendi kafamı karıştırıyorum. Zaten evli olduğunu, bu şekilde asla görüşemeyeceğimizi dile getirdim numaramı dahi değiştirdim. Ama içimden atamıyorum bu imkansız aşk içimi yakıyor
Demek ki daha önce unutup hayatınıza bakabilmişsiniz. Yine unutun. Unutamıyorum diye bir şey yok kendinizi kandırmayın.Kızlar normalde gerçekten çok aklı başında bir insanım. Yıllardır hipnoz olmuş gibiyim söz konusu o olunca kandırma ihtimali yalan ihtimaline gönlüm bir türlü razı olmuyor. Evlendikten sonra içim çok rahattı artık o seçimini yaptı hayatını kurdu mutlu olsun diyodum ben de kendi hayatıma odaklanmıştım. Ne olduysa geldi ve benim bütün dengemi alt üst etti
Kocamın yanında yatarken bile adam bırak rüyalarıma girmeyi bazen sinirden uykularımı kaçırıyor. Bu kadar saftirik aşık olmayı nasıl başarıyorsunuz???En son aile büyükleri araya girdi ve getirdiler dediğinde benimle tekrar iletişime geçmek istemişti. Benden haber bekle demişti ve ortak arkadaş aracılığıyla tehdit etmiştim. Ailesine herkese benimle görüştüğünü söyleyeceğimi belirtmiştim. Ona rağmen en son tekrar geldi ben seni kandırmadım hiçbir şey düşündüğün gibi değil dedi fakat görüşmedim numaramı da değiştirdim. Zaten evli birisiyle asla görüşmem hakka ve günaha girmem. Sadece içimden kalbimden bu sevgiyi atamıyorum bunun sıkıntısına giriyorum. Yatıyorum o kalkıyorum o. Rüyalarımda dahi o var
Sosyalleş unutursun. Benimde ilişkim bitti üstelik 2 ay bile sürmedi. Buna rağmen benim bile içimde burukluk var. Ama geçer bunlar. Biraz sosyalleş başka erkeklerle tanış aklından gidecek. Bir erkekle konuştum olmadı midem bulandı deme. Seni gerçekten isteseydi seninle evlenirdi. Sonradan sana yeniden yazması üstelik evliyken tamamen p*çliğinden.Kızlar yeni tanıştığım birisi olsa bunlara asla kanmam yanıma dahi yaklaştırmazdım. Ama yıllardır tanıdığım arkadaşım dostum sevgilim olan insan beni kandırmaz hayatındaki bütün sorunlarına dertlerine ortak oldum bu kötülüğü bana yapmaz diye düşündüm hep. Aklım çok bulanık. Zaten evli birisiyle görüşmeyi asla kabul etmem. Evliliği hakkında hiç yorum dahi yapmadım çünkü haddim değil. Fakat evliliğinden memnunsa neden bana geldi diye düşündüm. annesinin vefatından sonra sağlıklı bir psikolojide değildi o kadına sığındı sonrada pişman mı oldu diye kendi kafamı karıştırıyorum. Zaten evli olduğunu, bu şekilde asla görüşemeyeceğimizi dile getirdim numaramı dahi değiştirdim. Ama içimden atamıyorum bu imkansız aşk içimi yakıyor
Bir çok erkek sevmedikleri kadından ayrılmak istediklerinde dürüst olmayıp işi ya da aileyi bahane ediyor ve başkasına gidiyor, bir kere kendisi dürüst değil .Kızlar normalde gerçekten çok aklı başında bir insanım. Yıllardır hipnoz olmuş gibiyim söz konusu o olunca kandırma ihtimali yalan ihtimaline gönlüm bir türlü razı olmuyor. Evlendikten sonra içim çok rahattı artık o seçimini yaptı hayatını kurdu mutlu olsun diyodum ben de kendi hayatıma odaklanmıştım. Ne olduysa geldi ve benim bütün dengemi alt üst etti
İşte evlendikten sonra gönlünden çıkarman gerekiyordu. Evlendiğini duyunca insanda otomatikman bir soğukluk olur yaBen evli birini sevmedim, zaten gönlümdeyken evlendi. Rabbime kalbimden aklımdan alsın diye her gece dua ediyorum