• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya allah aşkına beni öyle bir strese koydunuz ki allah razı olsun hepinizden 5 yıldır yaşamadığım stresi sayenizde yaşadım
'
Selamaleykum canim.. Allah insaAllah sanada en kisa zamanda bir evlat nasib etsin..
Burdaki arkadaslar kötu niyetle yazmamis canim aslinda senin iyiligini dusunerek belki biraz tavirli ve stressli yazmis olabilirler ve yanlis anlasilmalar olmus ama hepsi iyilik icin yazmis.. Cogunada katiliyorum zaten.. Seni cok iyi anliyorum 11 senedir evliyim bende birzamanlar ck stressliydim simdi saldim nezaman olrusa olur napalim yani :)) henuz yok insallah herkesle beraber isteyen herkesle bizimde olur insallah.

Nazar olabilir tabi ama Allahin kelamina siginmaya devam edersen birsey olmaz Allahin izniyle birde planlarini yada gebe kalirsan birsure kimseye söyleme belki ozaman iyi niyetle bile olsa nazar degebilir ama sen okumaya devam et bildigin dualari zikirleri.. Ama hep hayirlisini iste..

Sana tek tavsiyem hocalardan uzak dur. O gönderdgii paketide sakin kabul etme eline gecersede sokak cöp kutusuna at evindeki cöpe bile atma dokunma acma kesinlikle söyluyorum bunu yapma.. sen ne guzel iste dularini okuyormussun onlara devam et. Bolca istihgfar etmek cok ama cok faydali ve secdelerde dua et canim..

Rabbim insaAllah en kisa zamanda yuzunu guldursun :) amin

bir de dini olmayan ama tv de çıkıp bitki tarifi verenler var. sanki her bitki herkese iyi gelecekmiş gibi.
millet çifter çifter yapıyor sonra neden rahmimde yara var, rahim yırtılması oldu vs.

bir an şunu düşündüm Allah diyor ki
aaa falanca çok iyi insan ama üstünde büyü var tüh çocuk veremem şimdi 😂
Allah'ın kelamı yaratılmışların kelamına benzemez. Ses, harf, lügat ile değil, ezeli ve ebedidir. Haşa bu nasıl bir benzetmedir. Ayrıca derdide ver Allah dermanida. Nazar kişinin sağlığına isabet edebilir, buda yine Allah'ın takdiri iledir. Korunmak içinde ayetler ve zikirler vardır.

Ya allah aşkına beni öyle bir strese koydunuz ki allah razı olsun hepinizden 5 yıldır yaşamadığım stresi sayenizde yaşadım
Sizi çok iyi anlıyoruz hepimiz kadınız ben sert tepkimi size ekstra bı kötülük gelmesinden çok cekindigim için yaptım. Okuyup uflenip yollanan o muskaya "büyü" deniyor. Dualar kağıtlara yazılıp suya katılıp icilmeden de boynunuza takip tasimasak da bizimledir. Nerden bileceksiniz belki de o adam kötü bı büyü yapıp size yollayacak. Hiç risk almaya değer mi. Kismetinizi "muska" dediğiniz büyüyle kapatıyorsunuz. Ninelerinizin dedelerinizin duası o hocadan neden daha az etkili olsun? Hepimiz sizin için dua edicez. Çoğu şey psikolojiktir de bu arada. Stres de gebelige engel. Dua ederken bile kötü şeyler düşünmeden umut dolu huzurla duanızı edin. Kendinizi uzerek dua etmeyin lutfen. Allah herşeyi gönlünuze göre versin. Kuranı okursaniz da arapcasini okumayin okuduğunuzu anlayin Türkçesi çok güzel huzur veriyor insanın icine

Yazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.
Hamama gitmekle çocuk olsaydı oooo. Beni de çok darlamıslardı. Birde herkesin bir eltisi var ya o beni bitiriyor😂 Benim eltiminde olmuyordu falanca aktara gitti karısım aldı o ay oldu. Hay eltinize be😂😂😂

Yazık gerçekten.... Bana da hamama git demişlerdi. Saçma sapan inançlar. Hamama gittim çocuğum oldu diyor. Yahu çocuğu sana allah mı verdi hamam mı? Cehaletle savaşmak çok zor.
haha ayyyy yok artik daha neler yaa.. acaba nemden dolayimi sicaktan ne alaka gerci :))

Hamama gitmekle çocuk olsaydı oooo. Beni de çok darlamıslardı. Birde herkesin bir eltisi var ya o beni bitiriyor😂 Benim eltiminde olmuyordu falanca aktara gitti karısım aldı o ay oldu. Hay eltinize be😂😂😂
Falanca komşunun amcasının dayısının kızı da şöyle yapmış olmuş diye kısır yiyerek altın günlerinde çocuğu olmayanı darlayan bi takım var hele oooo.... :skandal:

Duygularımla dalga geçenler Allah havale ediyorum sizi:KK1:
geçtirtme sen de? burda belki sahiden sana inanacak, adını bile verdiğin o adamın kafesine düşecek bir sürü cahil çaresiz insan var, onların yaşayacakları maddi manevi zarardan da sen sorumlusun, bu dalga geçmekten daha ağır bir zul, anlamıyor musun? seni hem yargiya hem allaha veya neye inanıyorsan ona havale ettiklerinde hatırla bu sözlerini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back