9 sene narsist bi adamı çekmiş biri olarak depresyonlardan döndüm. bana verdiği zararı gerçekten ancak yeni anlayabiliyorum. herkesin parmakla gösterdiği mutlu neşeli başarılı güzel bir kadınken herşeyimi kaybettim. resmen adam gittikten sonra enkaza dönmüştüm ki konularımda gören de görmüştür.
resmen küllerimden doğdum, kariyerimi yoluna sokmaya çalışıyorum işsizim çünkü kendime güvenimi sıfırladı. kilo vermeye çalışıyorum çünkü sıfır bedenken ye ye can boğazdan gelir diye diye zorla tatlılar patatesler (çok severim bilir) ile sabote etti. ailemle aram berbat oldu ki yorumlarının tetiklemesi ile uzaklaşmamıza etkiliydi hala tam düzeltemedim ama eskisi kadar kavga etmiyoruz. arkadaşlarımı yok etti doğum günlerimde bile hiçbir arkadaşımı çağırmadan plan yapardı yabani olduğu için resmen zaten insanlar kaçtı etrafımdan.
ve işin kötüsü ne biliyor musunuz ben çok burnu dik beni kimse yönlendiremez bana kimse laf edemez diyen biriyim. buna rağmen bunları nasıl yaşadım inanın şimdi bakınca aklım almıyor. çünkü bu insanlar böyle sizi kendi çıkarları için kullanıyorlar yönetiyorlar beyninize giriyorlar. asla ama asla sizin iyi olmanızı istemiyorlar çünkü sizlw yarışıyorlar ama bu sefer yarattıkları enkaza bakıp beğenmiyorlar dışarıdakiler cazip geliyor.
yani daha yazsam kitap olur. lütfen kendi ruh sağlığınız için boşanın. ben rica ediyorum. lütfen.
ve narsistik kişilik bozukluğu en kötü kişilik bozukluğu çünkü asla kendilerinde hata bulup da doktora gitmiyorlar. ben senelerce ilişkimizdeki sıkıntılar için birlikte doktora gidelim dedim bugün yarın diye diye atlattı adamdan ayrılınca kendi başıma gidebildim. yani o adam düzelmez unutun bunu.