- 6 Ağustos 2014
- 773
- 2.597
- 313
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da çocuksuz ev mobilyasız eve benzer, kaç yasına geldin çocuk olunca sana annemi dicek teyzemi siye sölemişlerdi. Ama ben biraz dirayetliyim önce ağladım sonra silkelendim. Ama herkes bir olmuyor. Kimisi daha çok etkileniyor. Ben çok üzülüyorum böyle görünce.Kaynana elti diyorsunuz da bana köyden bi kaç tanesi senin dölün yok çocuğun olmaz dedi görümcemlerde hihihih diye arkamdan güldü ne olmuş? Bi tek bu durumda sizmişsiniz gibi isyankar davranmayın. Siz psikolojik olarak çöküntü içindesiniz bence biraz toparlanın zaten bu moralsizlikle bebeğinizin olması zor.
CaNıM bende büyü var demedim üzerimde nazar var diyorum bu ladarDoğrudur canım benim ama demek istediğim şu ki bı hocadan duasını istemek başka, kafadan uydurulan bı büyüyu bozmak için ayrı bi büyu daha talep etmek başka seyler. Siz büyüye inandirmissiniz kendinizi. Eğer büyü dediğiniz şey tutmuş olsaydi doktor sizde bı sorun görürdü yani büyü hastalık oluşturur sapasaglamken can almaz hık diye
Kargo ne alaka anlamadım, arkadaşlar da yazmışHem sen ne biliyorsun sana gonderecegi kargonun o kadar masum olduğunu hiç sanmıyorum. Sinirlerim zıpladı gece gece susayim en iyisi
Allah ıslah etsin
O gelecek olan kargo kapıda ödemeli olacak haberin olsun.... babasının hayrına yapmıyorlar bu işleri.Tamam arkadaşlar siz haklısınız aldınızmı cevabınızı ne söylüyorum boş Ben hiç hacı hocalara gitmedim şimdiye kadar bi kereye mahsus hocaya sordum size anlatıgıma bin pişman ettiniz
Dua yazılı kağıt mı ne göndereceklermiş.Kargo ne alaka anlamadım, arkadaşlar da yazmış
AaaaDua yazılı kağıt mı ne göndereceklermiş.
Hoca yaptığı muskayı kargoyla yolkucakmışKargo ne alaka anlamadım, arkadaşlar da yazmış
Kapıda ödemeli muska ilk defa duyuyorumHoca yaptığı muskayı kargoyla yolkucakmış
Artık böyle canm günümüz hocaları oKapıda ödemeli muska ilk defa duyuyorum
Evet bende çok şaşırdım.Kapıda ödemeli muska ilk defa duyuyorum
Ama sizde dua edin Allahtan isteyin yada türbeye falan gidin hoca mi kaldıYa allah aşkına beni öyle bir strese koydunuz ki allah razı olsun hepinizden 5 yıldır yaşamadığım stresi sayenizde yaşadım
İsteyen herkese inşallah... ama modunu düşürdükçe insan batıla dönüyor. Konu sahibine üzülüyorum...Bana da çocuksuz ev mobilyasız eve benzer, kaç yasına geldin çocuk olunca sana annemi dicek teyzemi siye sölemişlerdi. Ama ben biraz dirayetliyim önce ağladım sonra silkelendim. Ama herkes bir olmuyor. Kimisi daha çok etkileniyor. Ben çok üzülüyorum böyle görünce.
Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı evlat versin inşallah
Kız kredi kartı da geçerli mi acabaArtık böyle canm günümüz hocaları o