• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun bir konu açtım pişman oldum onlardan sadece dua istedim neymiş duamı kendin yap ben zaten yapıyorum sizde kulsunuz ya kulun kula duası kabul olur diye istedim istemez olaydım
Canım ben dua ederim sana ama öyle hacıymış hocaymış boşuna paranı kaptırma ufurukculere millet haklı olarak ona kızıyor senin iyiliğin için. Allahın ayetleri var mesela ben terviye günüde dua etmiştim kurban bayramına yakın gün o zaman yapılan çocuk isteme duası da kabul oluyor. Bir dua var evde olsamda yazsam sana onuda bol bol okumuştum ümitsiz olma doktorlar banada neler neler dediler rabbim ol deyince olur herşeyin hayırlısını iste

Tamam arkadaşlar edebildiğiniz kadar ezdiniz yeter
Allah senden razı olsun inşallah
Rica ederim. Ben de 3 yıldır bebek özlemindeyim. Seni anlıyorum.

Sana tavsiyem manevi olarak güvenilir yollara gir. Önce kendin oku, inana ve kendine güven.
Bugünler de geçer inşallah ve güzel haberlerini alırız...

Birinci allaha şükür mutlu bir evliliğim var yatım katım yok ama yatı katı olandan daha iyi bir hayatım var tıp da desen gitmediğim doktor kalmadı hepiniz bilenmişsinşz sanki bana ya
bilenmek degil canim çaresizliğini kullanmalarına izin verme

KONU SAHİBİNİN ALLAH BELASINI VERSİN RAHATLADINIZMI SİZDEN DUA İSTEDİM BE BU KADARMI MERHAMETSİZ İNSANLARSINIZ SİZE BİRŞEY DİYEMİYORUM VE ÇIKIYORUM BU KULÜPTEN
Sen bu ergenlike çocuk yapmak istediğinden emin misin konu sahibi?

Kulun kula dua etmesi makbul zaten biz dua edelim ama mesele hacı hocaya gitmen ondan gelecek olana medet umman. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Saçmalama bence.

Eger,
Boyle interaktif bir platformda, televizyondaki bir hocadan kargo ile nazarini kaldiracagina bunun sonucunda cocugun olacagina inandığını yazarsan alacagin tepkilere de sasirmamalisin.
Lafim ortaya kimse alim filan degil kusura bakmayın ama bu çok cahilce dinle de ilgisi yok. Ki o konuya girersek çıkamayız. Hurafelerden uzak durun. Batila tamah etme diyor sana sen hala batila yüzünü çeviriyorsun.
Icınde olduğun durumu herkes anlayabilir anne olmak istiyorsun ve herseyden elbette medet umuyorsun.
O televizyondaki hocanin kargosu yerine. En yakin cami imamina gidip hocam nazar için basvurdum desen inan daha dogru bir şey yapmis olurdun.

Afedersiniz de açın bı kuran okuyun. Büyüyle kim kimi kısır yapmış ne biçim saçmalıklar bunlar. Haciya hocaya para dagiticaginiza yetim doyurun zihninizi bu sacmaliklardan uzak tutun.

Allah tez zamanda sana boy boy bebeler versin inşallah üzülme biraz sabır tıp çok ilerledi moralini bozma
İnsan böyle zamanlarda bir umut herşeyin peşinden gider boşver sen hacıyı hocayı
Çok bunalmışsın belli
Hayırlı haberlerle gel

Bakın ben tıptan hiç vazgeçmedim üzerinde nazar var diyen hoca benden hiç talepte bulunmadı para vs sadece bana dua ve 21 gün boyunca abdesti şekilde okuyup uygulayacağım dualar gönderdi ben size demedimki doktorlar işe yaramıyo Ben hacı hocalara sardım sadece üzerimde nazar var bu sıkıntı cekmeme cocugumuz olmasına engel olabilir diyorum tamam hadi siz halısınız alakası yok nazara ama siz beni öyle bir hale getirdiniz ki sanki ben hiç doktora girmemişim de hacılara hocalara gitmişim sizden nazar duaları istedim bunda kötü ne var ben hastanelere doktorlara milyar lar harcadım cocugum olsun diye gerekirse dilenirim siz beni anlamıyorsunuz etrafınızda size sen kısırsın diyen kaynanalarınız varmı benim var yanımda cocuklarını severken oh iyiki doğurmuşum iyiki benim diyen etkileriniz varmı benim var hiçbir zaman allaha isyan etmedim hep hayırlısını diledim niye bu kadar üzerime geliyorsunuz ki hoca beni kandırmadı para istemedi sadece allah rızası için yardım yapacağını söyledi bunda kötü ne var her hoca aynı degil hepsini bi kefeye koyamazsınız

Allah razı olsun canım belki tanıyorsunuz dur mücahid hoca televizyon cıkıyo
Ay bunu şimdi gördüm o adam daha çocuk ne kadar ilmi var allah aşkına ayrıca arkadaşım aradı aynı şekilde ve 300 lira mı ne para istemişti arkadaşım salak gibi aldı sonra da bişey olmadı. Yapmayın ya sakın

Carpilicaksiniz o olucak Kur'an'ın neresinde Allah "nazara çarem yoktur" demiş? Kızınca da uzuluyosunuz yapmayın günahtır ya
Ya siz beni anlamıyorsun yani nazar var deme inanıyorsunuz demek istediğim şu yani bir insan sana böyle imrenerek bakıyo sendeki ni kendine istiyo göz deniyo nazara geliyorsunuz bunu demeye calışıyorum

Bakın ben tıptan hiç vazgeçmedim üzerinde nazar var diyen hoca benden hiç talepte bulunmadı para vs sadece bana dua ve 21 gün boyunca abdesti şekilde okuyup uygulayacağım dualar gönderdi ben size demedimki doktorlar işe yaramıyo Ben hacı hocalara sardım sadece üzerimde nazar var bu sıkıntı cekmeme cocugumuz olmasına engel olabilir diyorum tamam hadi siz halısınız alakası yok nazara ama siz beni öyle bir hale getirdiniz ki sanki ben hiç doktora girmemişim de hacılara hocalara gitmişim sizden nazar duaları istedim bunda kötü ne var ben hastanelere doktorlara milyar lar harcadım cocugum olsun diye gerekirse dilenirim siz beni anlamıyorsunuz etrafınızda size sen kısırsın diyen kaynanalarınız varmı benim var yanımda cocuklarını severken oh iyiki doğurmuşum iyiki benim diyen etkileriniz varmı benim var hiçbir zaman allaha isyan etmedim hep hayırlısını diledim niye bu kadar üzerime geliyorsunuz ki hoca beni kandırmadı para istemedi sadece allah rızası için yardım yapacağını söyledi bunda kötü ne var her hoca aynı degil hepsini bi kefeye koyamazsınız
Kaynana elti diyorsunuz da bana köyden bi kaç tanesi senin dölün yok çocuğun olmaz dedi görümcemlerde hihihih diye arkamdan güldü ne olmuş? Bi tek bu durumda sizmişsiniz gibi isyankar davranmayın. Siz psikolojik olarak çöküntü içindesiniz bence biraz toparlanın zaten bu moralsizlikle bebeğinizin olması zor.

Allah yardımcın olsun bir konu açtım pişman oldum onlardan sadece dua istedim neymiş duamı kendin yap ben zaten yapıyorum sizde kulsunuz ya kulun kula duası kabul olur diye istedim istemez olaydım
Bütün mesajlarını okudum konuyu çarpıtma. Biz burda kim dua isterse dua ederiz ediyoruzda. Senin bu yazdıklarından kaç kişi etkilenecek Bi umuttur deyip yapacak haberin var mı. Arkadaşlar uyarmış büyü vs konuları yasak diye hala devam etmişsin. Yok efendim durumun dr luk değilmiş hocalıkmş o zaman hasta olduğunda da hocaya git 2 üflesin iyileş. Kafanı bunlarla yorma al eline tesbihi esmalar çek. Oturup düşünme kim nazar değdirdi değdirecek diye. Nazar elbette var kimse inkar etmiyo. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. Herşeyin Bi vakti zamanı var. Rabbim imtihanımızı kolay eylesin. Kaldıramayacağımız yük vermesin.

Ya vallaha çaresizliğine çok üzüldüm.Allah tez zamanda sağlıklı evlat versin sana da isteyenede. Çaresizliğini anlıyorum. Bende 12 yıl cektim. Evet nazara bende inanıyorum. Sadece hoca adı altında dolandırıcılardan medet umma. Tamam para almadı diyorsun ama yine sen dikkatli ol.

Önce biraz sakinles gencsin ve hala cehalete düşüyorsun. Dunya senin pencerende donmuyor sadece. Kısır da dediler cocuklari gozumuze de soktular iki sene sonra dogurdum aradan 10 sene gecti dedim bir tane daha yapayım. ard ard 5 tane karnimda kaybettim aradan 2 yil gecti mol gebelik gecirdim bence sen bu kadar pesin hükümlü olma biraz daha okumalara ver kendini

Ya siz beni anlamıyorsun yani nazar var deme inanıyorsunuz demek istediğim şu yani bir insan sana böyle imrenerek bakıyo sendeki ni kendine istiyo göz deniyo nazara geliyorsunuz bunu demeye calışıyorum
Doğrudur canım benim ama demek istediğim şu ki bı hocadan duasını istemek başka, kafadan uydurulan bı büyüyu bozmak için ayrı bi büyu daha talep etmek başka seyler. Siz büyüye inandirmissiniz kendinizi. Eğer büyü dediğiniz şey tutmuş olsaydi doktor sizde bı sorun görürdü yani büyü hastalık oluşturur sapasaglamken can almaz hık diye

Tamam arkadaşlar siz haklısınız aldınızmı cevabınızı ne söylüyorum boş Ben hiç hacı hocalara gitmedim şimdiye kadar bi kereye mahsus hocaya sordum size anlatıgıma bin pişman ettiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back