Bakın ben tıptan hiç vazgeçmedim üzerinde nazar var diyen hoca benden hiç talepte bulunmadı para vs sadece bana dua ve 21 gün boyunca abdesti şekilde okuyup uygulayacağım dualar gönderdi ben size demedimki doktorlar işe yaramıyo Ben hacı hocalara sardım sadece üzerimde nazar var bu sıkıntı cekmeme cocugumuz olmasına engel olabilir diyorum tamam hadi siz halısınız alakası yok nazara ama siz beni öyle bir hale getirdiniz ki sanki ben hiç doktora girmemişim de hacılara hocalara gitmişim sizden nazar duaları istedim bunda kötü ne var ben hastanelere doktorlara milyar lar harcadım cocugum olsun diye gerekirse dilenirim siz beni anlamıyorsunuz etrafınızda size sen kısırsın diyen kaynanalarınız varmı benim var yanımda cocuklarını severken oh iyiki doğurmuşum iyiki benim diyen etkileriniz varmı benim var hiçbir zaman allaha isyan etmedim hep hayırlısını diledim niye bu kadar üzerime geliyorsunuz ki hoca beni kandırmadı para istemedi sadece allah rızası için yardım yapacağını söyledi bunda kötü ne var her hoca aynı degil hepsini bi kefeye koyamazsınız