- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
Suleymanin Hurremihahahahha
aslında hamam rahatlama, meditasyon, arınma ve yumuşama olarak gebeliği kolaylaştırabilir ama
ben hamama gittim çocuğum oldu diye direkt bağlanamaz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suleymanin Hurremihahahahha
Bilmiyorum valla bizim memlekette kaplıcalar var oraya götürülermiş çocuğu olmayanı. Aman cahil cahil hareketler duy da inanma.haha ayyyy yok artik daha neler yaa.. acaba nemden dolayimi sicaktan ne alaka gerci :))
Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Kaç kişinin vebaline girecek belli değilgeçtirtme sen de? burda belki sahiden sana inanacak, adını bile verdiğin o adamın kafesine düşecek bir sürü cahil çaresiz insan var, onların yaşayacakları maddi manevi zarardan da sen sorumlusun, bu dalga geçmekten daha ağır bir zul, anlamıyor musun? seni hem yargiya hem allaha veya neye inanıyorsan ona havale ettiklerinde hatırla bu sözlerini
bana arabistandan meyve gelmiştiFalanca komşunun amcasının dayısının kızı da şöyle yapmış olmuş diye kısır yiyerek altın günlerinde çocuğu olmayanı darlayan bi takım var hele oooo....
Ama bak hamilesin işe yaramış belliben hamama gittim bir de mantar oldum üstüne
iste bizde girmesin diye brisuru mesajlar yazdik artik okuyanda anlar herhalde br zahmet :)Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Kaç kişinin vebaline girecek belli değil
Bilemiyorum artık hamamdaki kerametiSuleymanin Hurremi
aslında hamam rahatlama, meditasyon, arınma ve yumuşama olarak gebeliği kolaylaştırabilir ama
ben hamama gittim çocuğum oldu diye direkt bağlanamaz yani
Demek ki yıkanmasını bilemedin senBilemiyorum artık hamamdaki kerameti
Ama ben normalde de çok severim hamamı 4 defa gittik memlekete gidince ama tık yok
hahahahAma bak hamilesin işe yaramış belli
Valla canm herkes istediği gibi anlıyor malesef. Bunca kadın oturmuş açıklama yapıyoruz çıkmış bide benle alay ediyordunuz diyo. Nasıl algılamak isterse öyle algılanıyoriste bizde girmesin diye brisuru mesajlar yazdik artik okuyanda anlar herhalde br zahmet :)
Hahahahhaha doğru ben batılı usulü yüzdüm içinde türk usulü çimmek lazımDemek ki yıkanmasını bilemedin sen
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhahahah
yok ya hiçbir şey yapmadım bıraktım tedavisine de başlarım meyvesine de aktarına da dedim anca o zaman oldu.
sebepsiz... olası geldi demek ki...
amin Allah isteyen herkese versin sağlıkla sıhhatleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bak gördün mü anlarım benHahahahhaha doğru ben batılı usulü yüzdüm içinde türk usulü çimmek lazım
Gece gece gülmekten öldüm ya bu kafayla çocuk yapsam kesin tutar motivasyon tamBak gördün mü anlarım ben
ya cok hassas bir konu ondan öyle oldu birazda yanlis anlasilmalar filan.. neyse INsallah Rabbim onada verir hayiri bir evlatValla canm herkes istediği gibi anlıyor malesef. Bunca kadın oturmuş açıklama yapıyoruz çıkmış bide benle alay ediyordunuz diyo. Nasıl algılamak isterse öyle algılanıyor
Ben olacağına inanıyorum. Nedense senin kızın olcak gibime geliyor. İnşallahGece gece gülmekten öldüm ya bu kafayla çocuk yapsam kesin tutar motivasyon tam