• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur dua edin bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçtirtme sen de? burda belki sahiden sana inanacak, adını bile verdiğin o adamın kafesine düşecek bir sürü cahil çaresiz insan var, onların yaşayacakları maddi manevi zarardan da sen sorumlusun, bu dalga geçmekten daha ağır bir zul, anlamıyor musun? seni hem yargiya hem allaha veya neye inanıyorsan ona havale ettiklerinde hatırla bu sözlerini
Tam olarak anlatmak istediğim buydu. Kaç kişinin vebaline girecek belli değil

Falanca komşunun amcasının dayısının kızı da şöyle yapmış olmuş diye kısır yiyerek altın günlerinde çocuğu olmayanı darlayan bi takım var hele oooo.... :skandal:
bana arabistandan meyve gelmişti
yiyince kusmuştum öyle lanet şey
ama falanca yediği ay hamile kalmıştı 😂😂😂

Suleymanin Hurremi Suleymanin Hurremi
aslında hamam rahatlama, meditasyon, arınma ve yumuşama olarak gebeliği kolaylaştırabilir ama
ben hamama gittim çocuğum oldu diye direkt bağlanamaz yani 😂
Bilemiyorum artık hamamdaki kerameti :rolleyes:
Ama ben normalde de çok severim hamamı 4 defa gittik memlekete gidince ama tık yok:halay:

iste bizde girmesin diye brisuru mesajlar yazdik artik okuyanda anlar herhalde br zahmet :)
Valla canm herkes istediği gibi anlıyor malesef. Bunca kadın oturmuş açıklama yapıyoruz çıkmış bide benle alay ediyordunuz diyo. Nasıl algılamak isterse öyle algılanıyor

Gece gece sinirlerimi ziplatti cahil çocuk Hayır uzuluyorum da durumuna. Ama ne malum reklam olmadığı ya da o kargonun kotu niyetli bir amacla gonderilmedigi daha büyük musibetlere bulasacak belki.

Ya haklısınız diyorum anlamıyorsunuz tamam diyorum anlamıyorsunuz hala üzerime geliyorsunuz hatamı kabul ettim diyorum bi yazma cabasındasınız napayım artık yeter artık sizde saçmaladınız ya

Valla canm herkes istediği gibi anlıyor malesef. Bunca kadın oturmuş açıklama yapıyoruz çıkmış bide benle alay ediyordunuz diyo. Nasıl algılamak isterse öyle algılanıyor
ya cok hassas bir konu ondan öyle oldu birazda yanlis anlasilmalar filan.. neyse INsallah Rabbim onada verir hayiri bir evlat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back