Ne olur çözüm üretmeme yardım edin (ruh kanseri)

Canım memurum demişsin. Gunun yogun gecmiyormu? Ne bilim kafa yogun olunca böyle şeylere bu kadar takilmazsin belki.benimde bazi takintilarim var.ocak kapalimi kapi kitlimi diye.ama ne zaman çocuk sahibi oldum kendimi unuttum şimdi aklıma gelince amaaaan kalirsa kalsın diyorum:)).farkli seni mutlu edicek ek bi meşgale bulursan belki atlatirsin bu takıntılari.sabahlari gaz olayida strese yada bidaha olcak dysuncesine bağlıyorum.ben standard pazar günleri derse giderken kesin karnim agrir akşama kadar gecmezdi.okul bitti suan öyle bi dert yok çok şükür. Dr.lar bile tam cozemediyse artik top sende.sende biticek herşey.

Simdi bende okb hastalariyla ilgili cesitli belgeseller programlat izliyorum, baskalarina aşırı geliyor öylede. Ama insanin elinde değil sonuçta. Ben normal olarak görüyorum. Fakat dışkını tutamaman kismini anlamadim? Tamam dustan once yapiyorsun disarida yapinca kendini temiz hissetmiyorsun okey sabahlari duzenli yapmaya ddevam et. Açık açık yaziyorum ama utanilacak birsey değil bu, cogu kisi anlamayacaktir yinede. Ama dediğim gibi dışkını sürekli mi tutamiyorsun kaslarda problemmi var? Yoksa o regl sonunda kahve rengi gibi temizlenirken gelen kani diski mi saniyorsun? Bu olay sadece regl olunca yenimi oldu? Anlat konusalim iyice

Birde islak mendil bulundur yaninda surekli, vajinaya gelmeyecek sekilde sil temizle disarda oldugunda. Kaslarla ilgili bir problem gibi geldi bana. Bu konuyu takman normal bende takarim

Allah şifa versin canım benim...
Şöyle düşün dışkı katı bi madde yani uçucu vs değil iç camasirina bile bulaşmayan şey asla ve asla yatağına hele telefonuna ulaşamaz ...
Bilmiyorum inançlı birimisin ama taharet kurallarını okumanı öneririm düşün taharet yaptığında A bdestin bile oluyor rabbim seni tertemiz kabul ediyor..yani düş almanya gerek yok gerek olsa pis olsan dinen farz olurdu dimi ama

Arkadaşım kesinlikle psikiyatri tedavisi ile birlikte psikoterapi almalısın.
Tek başına psikiyatri tedavisi okb için yetersiz kalıyor maalesef.
Özellikle Bilişsel terapilerin okb üzerinde daha büyük etkisi ve başarısı var.

Biz burda sana hangi mantıklı açıklamayı yaparsak yapalım hastalığının mantığına yatmayacaktır, soru işaretlerini çoğaltmaktan başka işe yaramaz.

Allah yardımcın olsun.

Cok gecmis olsun oncelikle.Durumunuza cok uzuldum.Bu sekilde tanidigim bir kisi var ve hep hayret ederdim o kisiye.Kinama degil kesinlikle.Hayret ederdim kendi kendime.Simdi onu daha iyi anladim.
Bu tur takintilari olan her insanin , icini ferahlatacak , yani kendisini ikna edebilecek bazi fiiller vardir.Her kiside bu farklidir.Takinti ayni olsa bile , bu rahatlatan fiil degisir.Dilerim siz bunu bir an once kesfedersiniz.Sozlu telkinden ziyade , bir yontem bulmaniz lazim.Nasil ikna olacaginizi kesfederseniz biraz olsun isinizi kolaylastirabilirsiniz.Bazen civi civiyi soker misali , pislige bulasmak ve bir sure oyle kalmak bile bazilari icin faydali olabiliyor.Eger bu takintinin kaynagi koku ise , bir bebegin kakasini temizlemeniz faydali olabilir.Cunku gercekten cok beter bir koku sozkonusu oluyor.Ama temizledikten sonra goreceginiz uzere tertemiz oluyor.
Anladigim kadariyla siz ped ile problem yasiyorsunuz.Ped e guvenmeniz sart gibi geldi bana.Kullanmis oldugunuz ped in kutusundan bir tane alin ve test yapin.Reklamindaki gibi , birsey dokun ustune ve gozlerinizle gorun , ne kadar sivi alabiliyor yani ne kadar icine hapsedebiliyor.Bunu zaman zaman yapin bence.Sizi biraz olsun rahatlatacagina inaniyorum.Terapilere de devam edin mutlaka.Cunku ihtiyaciniz olan fiili kesfetmenize de yardimci olacaktir bu.Tetikleyici fikirleri kafadan atip , rahatlatici etkenleri uygularsaniz cozeceginize inaniyorum.

Soylemediginiz birseyler var sanki.neden durup dururken altiniza yapasiniz.yanlis anlamayin yakin zamanda anal seks yaptiysaniz boyle sorunlar oluyor diye biliyorum.ama boylesine takintili hi insaninda boyle bi iliskide bulunacagini sanmiyorum.allah sifa versin.cok gecmis olsun

Konunu okudum ve tecrube sahibi olarak yardimci olmaya calisayim.Ben de maalesef asiri temizlik takintisi olan bi insanim.Su anda baya azalmis durumda ama hayatimi etkilicek kadar var yine de..Wc olayini cok iyi anliyorum aynisi benim de basima geliyodu iki yil once aynilarini yasadim.Ama sana bi tavsiye vercem.Soyle dusun, bulasirsa bulassin benden cikan bisey sonucta.Yikayinca ne gecmiyo ki su neleri aritmiyo.Bide kanalizasyon iscilerini dusun onlar baskalarinin tuvaletlerini temizliyolar hic gocunmadan..Bebekken altina yaptigini dusun.Temizlenince geciyodu hic de bisey olmamis bak hala yasiyosun..Benim su an kalan takintilarin ise baskalarina karsi.Biriyle temas halinde olmak istemiyorum.Burnunu silen birini gormeye tahammul edemiyorum.Simdi bunlari yenmeye calisiyorum ama olmuyo.İnsanlardan nefret duygusundan oluyo bu hissettiklerim...

Offf ayni bensin. Oyle zorki surekli suphe suphe suphe. Yaptigim hicbiseyden emin degilim. Elimi yikamamdan bile emin olmuyorum bidaha bidaha bidaha. Surekli elim sabunla suda. Abdest hele basim islak oldugu halde basimi islatmadigimi dusunup bastan aliyorum. Cok zor bisi yasayan bilir vallahi. Sanada Allah kolaylik versin seni anliyorum ve cozumu ne bende bilmiyorum ama psikologla olcak is olmadigini biliyorum

Evet kesinlikle taharett

Durumunuzun altında yatan sebepleri bulun ve kabul edin, gerekirse kişisel gelişim uzmanına başvurun.. Bağırsak problenmeniz genelde stres kaynaklı kolon problemi olabilir. Yani ruhunuza yaptığınız eziyetin vücudunuza yansıması..
İltihaplanma olarak çıkıyor olabilir. Geçmiş olsun.. İnşallah şifa bulursunuz.

Ya bu kadar detay midemi bulandirdi.
Ama bence psikolojinizden once bagirsak sorununuz icin doktora gidin. Tuvalete yetisemiyorum diyorsunuz. Bu sorun hallolursa psikolojinizde yuksek oranda duzelir ki zaten.

Ya bu kadar detay midemi bulandirdi.
Ama bence psikolojinizden once bagirsak sorununuz icin doktora gidin. Tuvalete yetisemiyorum diyorsunuz. Bu sorun hallolursa psikolojinizde yuksek oranda duzelir ki zaten.
Sizin yorumunuzla birlikte şu kknin bazı konularda egitimsiz ve bilinçsiz hatunlarına bi mesajim olacak
Öncelikle bizler insanız asla yarınımızı bilemeyiz hayat ne getirir hiç birimiz tahmin edemeyiz ve her birimiz anne adayıyız. Yarın bi gün siz olmasanız dahi çocugunuzun bu hastalıkla size gelmiyecegi ne malum (allah korusun)

Ve ben o çocuga cevrenizdeki her bi insana acıyorum bu kadar egitimsiz bu kadar dar görüşlü insanlardan nasıl fikir edincek (şükürler olsun aileme her zaman arasrıtdı en doğru cümlevetelkinlerle bana yardım etti)

Burda gördüğüm bi kaç davraniş bana o kadar insanlik dişi geliyor ki sadece bu konuda degil. Sen bi derdini anlatmişsin ağlayarak noktadan virgülüne dikkat etmissin hatun hanım yazıyor ayyy biri özet geçsin. Ya sende okuma bilir kişimisin özetten yorum yapcan görevinde degil onu yazıp insanlari demoralize edecegine okuma.

Ayyy anlamadım biri anlatsın, ayyy bu konu fake senin fake buldugun konuyu biri yaşiyor olabilir

Ve bu konuya ve bi kaç konuya yapılan yorumdan gördüm ki eğitimi zayıf insanımız çok (eğitimden bahsediyorum öğretim değil) sizler evlat eş anne çalişan her ne statüde olursa olsun sosyal bi varlıksınız. Ufkunuzu genişletin insanlara yorum yaparken ayyy çok garip, çok iğrenç, çok zorrr , çok kötü gibi yorumlar yerine yapıcı yorumlar yaparak birliğinizi sağlayın..
Bende insanlığın detayını gördükçe midem bulanıyor hanımefendicim dünyada ki pislik ne ki ruhlarınızın kirliliği yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…