o kadar korktuysa baştan yapmazdı,bence unutulmaz üsütnden zaman geçtikçe nefretiniz artacak ve kızınız bu ailede büyümekten dha büyük zarar alacakOyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İhanet (birdaha nasil guvenirim)
- Konu Sahibi Ay-hal
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sensiz kalmaya korksa seni sevse zaten aldatmazdı gurur olur biraz insan da aldatan adam yine aldatır kendini kandırma yine yapıcak çünkü sevmiyor sadece düzeni bozulmasın istiyor adam bide tabi olay duyulmasın başı belaya girmesin diye korkuyor gerçi açık açık yazsak da bişey değişmeyecek bide gelip konu açıyosunuz ya bizi de delirtiyosunuz Allah akıl fikir versinOyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya
- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
keşke mesajları önce kendi telefonunuza mailinize vs atsaydınız da öyle sorsaydınız eşinize,
ama insan o an düşünemiyor demek ki,
aralarında muhtemelen bir şeyler yaşandı ve hatta defalarca,
bir süre sonra eşinizin sizi uyutup o kadınla tekrar görüşmeye başlayacağını düşünüyorum,
ne diyelim uyanık olun, bu sefer elinizde kanıt olsun ve yapanın yanına kar kalmasın,
sürekli şüpheyle yaşamak çok zor olsa gerek
ama insan o an düşünemiyor demek ki,
aralarında muhtemelen bir şeyler yaşandı ve hatta defalarca,
bir süre sonra eşinizin sizi uyutup o kadınla tekrar görüşmeye başlayacağını düşünüyorum,
ne diyelim uyanık olun, bu sefer elinizde kanıt olsun ve yapanın yanına kar kalmasın,
sürekli şüpheyle yaşamak çok zor olsa gerek
- 1 Haziran 2017
- 636
- 700
- 53
Buda bir nevi kendini teselli etme yöntemi sanırım...Oyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
Herkese oncelikle merhaba! okadar kotu olaylar yasadim ki ,hayattan bir beklentim kalmadi, 2bucuk yasinda bir kizim var inanin cocugumun tadini cikaramiyorum dogru duzgun heves kalmadi bende hic bir sey icin .. Her sabah kalktigimda agliyorum unutamiyorum ,nasil unutucam bilmiyorum bu hep boyle devam mi edicek
3 ay olucak nerdeyse olay yaşanali.
4bucuk yillik evliyiz ..
Esimden hic boyle bir sey beklemezdim resmen sırtımdan vuruldum . Beni cok sevdigini soylerdi herzaman neden boyle oldu bilmiyorum aklim hafzalam almiyor. Gelelim ihanete nasil oldu ; esim ogun koltukta uyuyakaldi bende onun telefonun wifisine bagliydim ,yatak odasinda cekiyor telefonu diye orda sarjdaydi. Baglantim kesildi gidip wifisine bakip baglanayim dedim .. sonra birden bi his geldi dedim bi whatsapa bakayim kimlerle konusmus. Baktim bir numara var kayitli degil en son tm cnm yazmis esim ,mesaji bi actim gozlerime inanamadim ve bu kadini taniyorum resminden tanidim ve yazdiklarindan eltimin evli kiz kardesi 2 tanede cocugu var bu kadinin. Tm askim vb sekilde konusmalar gordum kadin buna haber veriyor naptigini falan .Aklim almadi boyle bi dondum kaldim salak kafam konduramadi bile kocama .acaba dedim kocasi bugun esimin yanina geldide esimin telini mi kullandi diye oyle bile dusundum.. o an hic aklima gelmedi ss alip kendime atmak aldim telefonu uyandirdim bu ne dedim acikla dedim bana gozleri kocaman acildi aldi elimden hemen ben almaya calisirken sildi mesajlari bana halisilosyon goruyosun demelere basladi madem oyle neden sildin diyorum delirdim kafayi yemek uzereydim kiyametler koptu o evin icinde sonra beni ikna etmeye calisti ver dedim bakayim telefona akilli sildi ya rahatlikla verdi bana ama ne unutmus vatsap aramasini gordum aradim masanin etrafinda dönduk almaya calisiyor telefonu benden basimiza is acican diyor noldu dedim bak noldu hani yoktu boyle bisey sonra telefonu duvara firlattim parcalandi.
Annesini aramisti hemen bide annesi geldi anenesiyle bende cildrmistim zaten birakin beni dedim gttim gecenin 1bucugu annemgile. Onlara anlattim boyle boyle diye gozlerimle gordum dedim mesaji ailem bana inandi tabi sonra surekli ariyordu acmiyordum abimi aradi dedim kizimi gtrsin soyle gtrdi kizimi annemlerin evindede baya tartistim gozlerini cikarcaktim ses etmiyodu sapsari kesilmisti korkmustu biliyor cunki ben hakliyim yuvamiz dagilmasiin ben seni seviyorum falan dedi.ya dedim neyim eksikti benim ondan ne veremedim ben sana neden ya nedenn kafam almiyor aklima geldikce agliyorum .. ailesi geldi sonra bana saldrmaya kalktilar bende onlari ittim bana sahip cikacaklarina ogullarina iki tokat yapistiracaklarina eltimleri savunmayi tercih ettiler bu ihanetlerini unutmucam .. annemde yuvani bozma kizim sevindirme onlari dedi ertsi gun geldi bize gene basbasa konustuk yalvardi yakardi ayaklarima kapandi sen ne istiyrsan oylr olcak dedi ben sensiz yapamam falan demelere basladi bende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum.. ogunden beri en ufak bisekilde biseye rastlamadim o kadar pismanki bunu onu tanimayan biri bile anlayabilir , evimizi tasidik o mahalleden, ne istesem yapiyor bida boyle bisey yapamicagini cok iyi bliyor esim cok iyi eskisi gibi ama bnde mutlu olmaya calisiyorum ama aklimdan da atamiyorum unuturum sandim ama naparsam unutamiyom yediremiyorum olanlari o kadin hele kocasini ayakta uyutup mutlu mesut hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor elimde kanit olmadigi icin hic bir sey yapamadim bana yapilanlar o kadinin da yanina kalmasin istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ..
Ve bu kadin tmzliklere cikan biri esimde ev satiyor temizlencek evleri eltimle kardesine pasliyordu .numarasi ordan vardi esimde.ben bi bir ara silmistim numarasini daha olaylar yasanmadan once hissetmis olmaliyim.
Bunlarin arasinda eskiden bisey olmusmuydu bilmiyorum ama anlamadigim sey hissettgim sey bunlarin eskiden arasinda bisey yasamis olduklari yoksa ne cesaret ya her iki tarafta evli .
Size iyi olmus. Hak etmissiniz. Bir insanin basina ne gelirse kendi kafasizligindandir. Banlanirsam banlanayim.
Neden sakince ekran goruntusu almadiniz ? O ekran goruntusunu kadinin kocasina gonderecektiniz. Tüm sülaleye rezil edecektiniz. Simdi ne oldu ? Insanlar size paranoyak diyor.
Esiniz cok akilli telefonu duvara atip kirdi. Artik deliliniz yok tebrikler !
O delil olsaydi oyle guzel bir nafaka alirdiniz ki.
O kadinin koynundan cikip sizin koynunuza girecek. Ahahaha yuvanizi dagitmayin. Anneniz hakli. Bundan sonra daha rahat gorusecekler.
Gorusmuyorlar eminim demeyin. Siz denk gelmiyorsunuz.
Ne mide var be kardesim sizde mezhebiniz ne genis
Son düzenleme:
- 5 Kasım 2019
- 490
- 1.158
- 63
Öncelikle geçmiş olsun,
Ağlıyorum demişsiniz, rica ediyorum önce bi silkelenip kendinize gelin. Koca koca insanlar arasında yaşanan sıkıntıları en çok evdeki bebek hissediyor. Kızınızı Gidin bugün annenize bırakın, kendinize bir kahve yapın ve hüngür şakır son kez ağlayın ve bu ağlama faslını artık bitirin.
dönmüşsünüz, büyük konuşuyorum ki ben olsam dönmezdim. Kızım belki babasını haftada ya da 2haftada bir görürdü ama ben kafamda milyon tane soru işaretiyle yaşamazdım.
Eğer ki ekonomik özgürlüğünüz yoksa kendinize alanlar yaratın. Yapar ya da yapmaz diyemem zaten kişiliğini bilmediğim biri için konuşamam. Ama olur da başka bir zaman sonra yine aynı durumla karşılaşırsanız çekip gidebileceğiniz kendi hayatınızı kurabileceğiniz bir durumda olun. Annenizin evine de gitmeyin.
Ağlıyorum demişsiniz, rica ediyorum önce bi silkelenip kendinize gelin. Koca koca insanlar arasında yaşanan sıkıntıları en çok evdeki bebek hissediyor. Kızınızı Gidin bugün annenize bırakın, kendinize bir kahve yapın ve hüngür şakır son kez ağlayın ve bu ağlama faslını artık bitirin.
dönmüşsünüz, büyük konuşuyorum ki ben olsam dönmezdim. Kızım belki babasını haftada ya da 2haftada bir görürdü ama ben kafamda milyon tane soru işaretiyle yaşamazdım.
Eğer ki ekonomik özgürlüğünüz yoksa kendinize alanlar yaratın. Yapar ya da yapmaz diyemem zaten kişiliğini bilmediğim biri için konuşamam. Ama olur da başka bir zaman sonra yine aynı durumla karşılaşırsanız çekip gidebileceğiniz kendi hayatınızı kurabileceğiniz bir durumda olun. Annenizin evine de gitmeyin.
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
ya ne kadar sığ düşünüyorsunuz hepiniz ne kadar bilge kadınlarsınız gerçekten.
konu sahibi kimseye anlatamadıgını buraya anlatmıs çıkış yolu bulamamış bıseyleri onarmaya calısıyor.
Bacım sen bakma bunlara unutup yoluna devam et mutlu olmaya calıs 2. ye yaparsa birdaha affetmezsın zaten bosuna düşünüp buraya yazıp moralını bozma
nasil bir mideniz var ?! konu sahibi esini aldatsa 10 yerinden bicaklanirdi.
baskasina dokunan adam size de dokunacak korkunc
Allah rizasi icin cocuk yetistirmeyin.hele kiz cocugu acirim yanarim ortadogulu zihniyetiniz
kutsal pipi aşkına !
- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
Dönemeyecektiniz... Kanıtım yoktu demişsiniz, bir avukata başvursaydınız telefon dökümü vs herşey oraya çıkardı. Kv,kp, elti mutlu olmasın diye döndünüz ama siz mutlu musunuz?
Yerinizde olsam asla dönmez,herseyi ortaya döker herkesin öğrenmesini sağlar ve o adamın donuna kadar alırdım! Bunu asla unutamayacaksınız...
Yerinizde olsam asla dönmez,herseyi ortaya döker herkesin öğrenmesini sağlar ve o adamın donuna kadar alırdım! Bunu asla unutamayacaksınız...
Bence artık yazmanıza gerek yok kadın kabul etmiş...
Ve daha da üzülüp sinirlenecek...
Biz zaten 3 4 gün sonra unuturuz..
hatırlamayız bile ben şu durumda bize ne diyorum kendisi memnun gibi....
Bir daha da böyle durum olursa bize de bir şey olmaz olan kendisine olur...
bence boşuna mantıklı tezler üretmeye gerek yok...
Hayat kendisinin yetişkin bir birey...
Ve daha da üzülüp sinirlenecek...
Biz zaten 3 4 gün sonra unuturuz..
hatırlamayız bile ben şu durumda bize ne diyorum kendisi memnun gibi....
Bir daha da böyle durum olursa bize de bir şey olmaz olan kendisine olur...
bence boşuna mantıklı tezler üretmeye gerek yok...
Hayat kendisinin yetişkin bir birey...
Fikrinizi ifade etme biçiminiz çok kırıcı. Ne olursa olsun, başına bir felaket gelen acılı bir kadına "size iyi olmuş, hak etmişsiniz" demek çok zalimce.Size iyi olmus. Hak etmissiniz. Bir insanin basina ne gelirse kendi kafasizligindandir. Banlanirsam banlanayim.
Neden sakince ekran goruntusu almadiniz ? O ekran goruntusunu kadinin kocasina gonderecektiniz. Tüm sülaleye rezil edecektiniz. Simdi ne oldu ? Insanlar size paranoyak diyor.
Esiniz cok akilli telefonu duvara atip kirdi. Artik deliliniz yok tebrikler !
O delil olsaydi oyle guzel bir nafaka alirdiniz ki.
O kadinin koynundan cikip sizin koynunuza girecek. Ahahaha yuvanizi dagitmayin. Anneniz hakli. Bundan sonra daha rahat gorusecekler.
Gorusmuyorlar eminim demeyin. Siz denk gelmiyorsunuz.
Ne mide var be kardesim sizde mezhebiniz ne genis
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
ne içiyorsunuz yahu kafaniz mi güzel ? siz mesajlari okumadiniz mi ? adam cocugu icin size dayaniyor olmali.Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
şaka gibisiniz
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
Acılı kadin mi ? Kirici mi ? Gurursuz bir kadin saygiyi hak etmez.Fikrinizi ifade etme biçiminiz çok kırıcı. Ne olursa olsun, başına bir felaket gelen acılı bir kadına "size iyi olmuş, hak etmişsiniz" demek çok zalimce.
Basina felaket geldigini dusunmuyor. Ponçik kocişini , metresine inat birakmadi. Zafer onun. Pipi kutsaldir.
Boynuzları arşa uzanacak kadın bana göre hadi adamı geçelim kendimiz üzerinden empati kuralım eşinizi seviyorsunuz değil mi aldatmayı aklınızın ucuna bile getirmiyorsunuz ? hah işte o anda adamın konu sahibini sevmediğini çok rahat anlayabilirsiniz ama kadın yazık kocam beni seviyor diye kendini kandırmakta zorlandığı için burdan destek görebileceğine inanmış zaten konu sahibi bana göre hayatı kocadan ibaret sanan biri bu tarz kadınlara ben asla acımam çünkü o kendine hiç acımıyor bana ne kiFikrinizi ifade etme biçiminiz çok kırıcı. Ne olursa olsun, başına bir felaket gelen acılı bir kadına "size iyi olmuş, hak etmişsiniz" demek çok zalimce.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
biz de bunu yedikbende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum..
- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
nasil bir mideniz var ?! konu sahibi esini aldatsa 10 yerinden bicaklanirdi.
baskasina dokunan adam size de dokunacak korkunc
Allah rizasi icin cocuk yetistirmeyin.hele kiz cocugu acirim yanarim ortadogulu zihniyetiniz
kutsal pipi aşkına !
Kadın yaparsa namus meselesi olur çünkü. O zaman tiz kellesi vurula denir.
Ben hep diyorum, bu cani erkekleri de yetiştiren biz kadınlarız.
Önce kendimize bakacağız.
Benim 16 yaşında bir kızım var. Kendisine iki tavsiyem olur her zaman.
1- Oku, ayaklarının üstünde dur, ekonomik bağımsızlığını al.
2- Asla kendini kimseye ezdirme. Ben annen olarak her daim her olayda arkandayım. Nişanlanırsın, evlenirsin, ayrılmak istersin ben ne olursa olsun arkandayım derim.
- 6 Ekim 2019
- 293
- 806
- 23
Kadın yaparsa namus meselesi olur çünkü. O zaman tiz kellesi vurula denir.
Ben hep diyorum, bu cani erkekleri de yetiştiren biz kadınlarız.
Önce kendimize bakacağız.
Benim 16 yaşında bir kızım var. Kendisine iki tavsiyem olur her zaman.
1- Oku, ayaklarının üstünde dur, ekonomik bağımsızlığını al.
2- Asla kendini kimseye ezdirme. Ben annen olarak her daim her olayda arkandayım. Nişanlanırsın, evlenirsin, ayrılmak istersin ben ne olursa olsun arkandayım derim.
Sizin yorumlarinizi cok begeniyorum. Sizin gibiler bu toplumun aydinlik yuzudur. Çağdışı, yobaz muhafazakar, ilkel, itaat biat kültürünü benimsemis ustelik etrafina bunu dikte eden akil veren kadinlari gordukce saclarim dikiliyor.
Siz ve sizin gibi dusunen kadinlarin toplumda sayisinin artmasini yurekten diliyorum. Umarim benim de bir kizim olur. Kiz cocuklarini cok seviyorum. Ata'mızın Türk kadinina Avrupali uluslardan cok ama cok once verdigi haklari , gunumuzun gurursuz kadinlari hak etmiyor.
- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Ne kadar acimasiz yorumlar yani sanki kadin aldatti suclu kadin gibi.burada yazanlar sunu unutuyor.haksizliga ugrayan mutsuz olan biri konu aciyor.daha cok vurun diye degil.doneyim mi geri diye sorsa sana yaz bunlari.ama dönmüş zaten.bundan sonrasi icin bi seyler yazin.vurmayin bu kadar insanlara.sanirsin adam öldürmüş öyle tepki..
Konu sahibi bu adam sana eş,sana hayat arkadaşı deģil bunu hiç unutma.
Cok saglam sinirlerin olmali.sezdirmeden kanit topla cunku aldatacak yine.para biriktir.cocuk biraz buyuyunce kendini kurtarabilecegin zaman da bosan.
Bu adam sana eş degil.seni hic onemsemiyor.bunu hic unutma.
Konu sahibi bu adam sana eş,sana hayat arkadaşı deģil bunu hiç unutma.
Cok saglam sinirlerin olmali.sezdirmeden kanit topla cunku aldatacak yine.para biriktir.cocuk biraz buyuyunce kendini kurtarabilecegin zaman da bosan.
Bu adam sana eş degil.seni hic onemsemiyor.bunu hic unutma.
Farkında olmadığınız şey şu; bi o..pu için bırakmadığınız evliliğinizi, diğer o...pu ile sürdürüyorsunuz.O dediginiz okadr kolay olmuyor ne fedakarliklarla evlendim bi o..pu icin de birakamadim
- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Adige Denef niye güldün ya hu
Yok kırıcı yorum yapmayın herkes ikinci şansı hak eder. Aldatan adam ama karşıdaki kadın or.. oluyor. Aldatan adam biz ayrıl dediğimiz için suçlu oluyoruz. Her durumda her daim erkekte suç yok. Bir kere düşündünüz mü siz eşinizi aldatsanız af dilemeye yüzünüz olmaz çünkü neticeyi bilir canınızı kurtardığınıza şükredersiniz. Ama erkeklerin hepsi affedilmeyi bekliyor. Çekip gitmek yok. Çünkü onlara bu yüzü kadınlar veriyor.
Ben kocamı aldattım diye konu açayım. Bu affet yuvanı yıkma diyenler acaba bana da olsun herkes ikinci şansı hak eder bir or... için yıkma yuvanı. Kuyruk sallamıştır o da sen de kapılmışsın der mi? En basitinden oğullarını gelinleri aldatsa aynı şeyi söylerler mi? Tabii ki hayır. İki yüzlüsünüz. Kadınları ayaklar altına alıp burda bizden yumuşak yorum bekliyorsunuz. Konu sahibi gitsin affetsin kocasını bizene. Ama yok beni seviyor yok gözleri doldu yok bir bilmem ne için yuvamı yıkmam diyemez. Bazıları da aman olsun bir kereden birşey olmaz diyemez. Haklısınız aslında evindeki or... için yuva yıkmayan elin or... su için de yıkmasın
Ben kocamı aldattım diye konu açayım. Bu affet yuvanı yıkma diyenler acaba bana da olsun herkes ikinci şansı hak eder bir or... için yıkma yuvanı. Kuyruk sallamıştır o da sen de kapılmışsın der mi? En basitinden oğullarını gelinleri aldatsa aynı şeyi söylerler mi? Tabii ki hayır. İki yüzlüsünüz. Kadınları ayaklar altına alıp burda bizden yumuşak yorum bekliyorsunuz. Konu sahibi gitsin affetsin kocasını bizene. Ama yok beni seviyor yok gözleri doldu yok bir bilmem ne için yuvamı yıkmam diyemez. Bazıları da aman olsun bir kereden birşey olmaz diyemez. Haklısınız aslında evindeki or... için yuva yıkmayan elin or... su için de yıkmasın
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.