• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneside yapar onlari
annesı artık yaslandı koca adamın camasırını yıkayıp temızlıgını yapıp nasıl yemegını hazırlasın bırde haftasonu cocuklara bakacak. tam aksıne annesı yardım ıster oglum evı supur oglum sunu yap oglum bunu al dıye .
anne evıne sıgabılır mı artık adam nıye duzenını bozsun evde temızlık yemek yapan var nıye ayrılmak ıstesın, zaten ayrılmayı ıstemesı gereken sızsınız . o degıl.

Olayin şokuyla sağlıklı düşünemiyorsun. Akıl öyle bir ince cizgiki kimse için kaybetmeye değmez. Aklının seninle oynamasına izin verme. Öncelikle profyesyonel destel al. Şuan ayrılmak istememiş olabilirsin. Bir şans vermek istemiş olabilirsin. Herkesin kendi kararı saygı duyarım. Ayrıl asla demem o herkesin kendi vereceği karardır. Sana diyebileceğim önce bir kendine gelmen. Madem döndün Kendin için gizli birikim yap. Eğer için rahat edecekse o adama söyle eşinin yaptıklarından haberdar olsun. Delil yoksa yok ama kimse böyle bişeyi diyecek cesareti bulamaz aile içindeki insanlara. Siz delil yok diyede değil başka sebeplerden dolayı söylemekten büyütmekten çekindiniz ve bu şekilde kendinizi kandırıyorsunuz diye düşünüyorum. Şuan daha çok olayı kaldıramam diyorsanız büyütmeyin. Bu demek değilki sineye çekin hayır bu süreci kendi lehinize çevirin. Kafanızı toparlayın destek alarak. Zamanla mantıklı kararı vereceğinize inanıyorum.
Ya gideceksiniz yada kalıp siz yöneteceksiniz iki kat güçlenmiş bir kadın olarak.
Burda iki suçlu var eşiniz ve o kadın. Kimse dört dörtlük değildir kendinize ben nerde yetmedim demeyim güzellik için karşılaştırmayın bile. Ne kocanız nede o kadın sizin tırnağınız olamaz. Kocanızın ailesiyle konuşsanızda konuşmasanızda onları unutun bir müddet. Kafanıza onları takmayın en son takılacağınız konu. Eviniz yaşam alanınız siz daha önemlisiniz bu durumda. Tekrarlıyorum akıl sağlığı çok önemlidir bir adam için kaybetmeye değmez. Kendin için çaba göster Destek al.

Konu sahibi arkadaş sana bir sır vericem ama bunu güzel kullanabilirsen ne âlâ salaklık etme o kadinin yuvasını dagit bi önce ! Sonra sıra kocan ve ailesine gelsin he bu adami seviyorsan bilemem tabi sana kalmış ... Şimdi gelelim olayin ispatlanmasina bu kadin senden daha iyi sevişiyordur bu kesin ve ciplak resimler atmıştır kocana illaki ;) şimdi laptop buluyorsun esin olacak öküzü uyutup telefonunu USB kablosu ile pc ye bagliyorsun ordan whatsap images dosyasından silinen ve silinmeyen tüm resimler cikar kadinin eşine attigi fotolar ekran görüntüleri vs.onlari pc ye kaydedip kendine sakliyorsun kapiş ;) al sana delil

Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Yok eşiniz pişmanda yok gözümün içine bakıyor da, önceden de pişmanlık belirtileri göstermiş de , alnından öpmüş de, farkındamısınız bilmiyorum ama siz yakalayana kadar resmen canımlı cicimli devam ediyorlarmış, yakalamışsınız önce size deli damgası vurmuş, hayal görüyorsuna getirmiş, olmamış araya aileyi koymuş, şuan kocanızın tek derdi var sizi ondan yanında tutuyor, olayın üstünün örtülmesi, bu olay ortaya çıkarsa millete rezil olur, kadının kocası bu adamı öldürse haklı adam peşine düşer, belki kardeşinin yuvası dağılır, kadın büyük ihtimal üzerine kalır, bu olay telefon kayıtlarından falan bir şekilde ispatlanırsa donuna kadar alırsınız mahkemede, adam size iki ağlamış sizde yemişsiniz, kocanız şuan sadece bekliyor aradan biraz zaman geçsin sizin atamadığınız tekmeyi o atar size suçluda siz olursunuz merak etmeyin, çünkü kocanıza affetmenize rağmen kendinize yediremediğinizden eskisi gibi olamıyorsunuz ve boşanma davası açtığında gidip kadının kocasına bile anlatsanız, iftira atıyor, öyle olsa hemen barışırmıydı diyecekler ve asıl o zaman inanmayacak adam size, aileside belli ki o yüzden uzak duruyor, yoksa pişman adam yedim bir halt diyip ailesinin önünde gururunuzu kurtarır, mahkemede bu bile bir delil, adam iftiralarla ailem uzaklaştı bile diyebilir, bakın kocanız sizi bir anlık zaafla aldatmamış, resmen kadınla sevgili olmuş siz uyanmasanız baya baya devam edeceklermiş, öyle birbirlerine heber verme moduna bile geçmişler evli gibi siz hala kendinizi avutuyorsunuz, burada aldatılan evli kadınların en büyük açmazı bu zaten; koca sevgili yapar karısı yakalar, boşanmayı gözü almaz ama kocasının yüzüne vurur durur, sanırki kocası aşkından katlanıyor, adam orada aslında malını statüsünü, saygınlığını koruma peşinde, yoksa aşık olan hiçbir adam başkası ile sevgili olmaz, aldatılan kadında güya gururunu kurtarmak için bunu kocam bana aşık pişman olarak görür, ama adam aldatmada kaybedeceği maddi varlık tehlikesi geçer geçmez o açar boşanma davasını, ya da karısına ağır bir şekilde resti çeker, çünkü kadın aldatmayı ispatlasa bile af olduğundan adama suç yüklenmez, zaten çoğu durumda paranoya olarak algılanır etraf tarafından , madem öyle neden boşanmamış derler, kadınlarda dizini dövmekle yetinir bol bol.
Çok güzel bi yazi akılcı statü ve maddi acidan ele alınma var bu yazıda okuyun okutun

Çok kötü bir şey Allah yardımcınız olsun eşinizin maddi durumu nasıl ev araba para ne varsa her dediğini yapıyorsa bu saydıklarımı ele geçir sonra bi sorun çıkarsa tekmeyi basın o zaman annenizde kalmanıza gerek kalmaz kızınla evinde oturursun çatır çatır nafakanıda alırsın

Konu sahibi arkadaş sana bir sır vericem ama bunu güzel kullanabilirsen ne âlâ salaklık etme o kadinin yuvasını dagit bi önce ! Sonra sıra kocan ve ailesine gelsin he bu adami seviyorsan bilemem tabi sana kalmış ... Şimdi gelelim olayin ispatlanmasina bu kadin senden daha iyi sevişiyordur bu kesin ve ciplak resimler atmıştır kocana illaki :KK66: şimdi laptop buluyorsun esin olacak öküzü uyutup telefonunu USB kablosu ile pc ye bagliyorsun ordan whatsap images dosyasından silinen ve silinmeyen tüm resimler cikar kadinin eşine attigi fotolar ekran görüntüleri vs.onlari pc ye kaydedip kendine sakliyorsun kapiş :KK66: al sana delil
Ben şok, ben iptal 🤦🏽‍♀️

Kizim icin duruyorum dedin ya

Kizin icin durma !
Bozulmus yipranmis bir anneyi , sevgisiz bie aileyi seyrederek buyumesin... onu korumak gorevin.

Konu sahibinin eşinden boşanmaya niyeti yok. Affettmiş ama affettiğini kendine bile söyleyemiyor. Mantığı itiraz ettiği için buradan destek arıyor kendisine.
Yuvanı dağıtma diyenler ne kadar çok olursa mantığı o derece ikna olacak.
Adam aldatmış hatta yüzsüzlüğünü tavan yaptırıp bunu hısımlarından üstelik evli olan biriyle yapmış. Yaparken hiç pişman olmamış ama yakalanınca pişman olmuş. Yakalanmasa hala devam edecekti.
Yalandı da ne oldu. Affedildi. Adam içinden yaşasın, bir müddet huyuna suyuna gider sonra devam ederim, yakalanırsam özür dilerim, af dilerim, nasıl olsa affediyor, bensiz yapamıyor demiştir.
Bir daha aldatılırsanız bunun suçu eşinizde değil kendinizdedir.
Çocuğunuzu, eşinizin pişmanlığını, milleti sevindirmemeyi bahane etmeyin. Şu hayatta önemli olan tek şey kendiniz olmalısınız. Aynı şeyi siz yapsanız durum nasıl olurdu bir düşünün.
Eminim ki çocuğunuz da biraz büyük olsa babasını affetmenize izin vermezdi.

Ayrıca boşanınca sadece eşinizden boşanıyorsunuz. Evladınız babasıyla görüşür.

Aynı yataga nasıl girdiniz bu adamla tekrar? Onların arasında cinsellik te yasanmıstır iş aşkım demeye geldiyse...Aldatılma ve affetme hikayelerini okumak istemiyorum artık cidden moralim bozuluyor fena halde

Herkese oncelikle merhaba! okadar kotu olaylar yasadim ki ,hayattan bir beklentim kalmadi, 2bucuk yasinda bir kizim var inanin cocugumun tadini cikaramiyorum dogru duzgun heves kalmadi bende hic bir sey icin .. Her sabah kalktigimda agliyorum unutamiyorum ,nasil unutucam bilmiyorum bu hep boyle devam mi edicek:KK43:
3 ay olucak nerdeyse olay yaşanali.
4bucuk yillik evliyiz ..
Esimden hic boyle bir sey beklemezdim resmen sırtımdan vuruldum . Beni cok sevdigini soylerdi herzaman neden boyle oldu bilmiyorum aklim hafzalam almiyor. Gelelim ihanete nasil oldu ; esim ogun koltukta uyuyakaldi bende onun telefonun wifisine bagliydim ,yatak odasinda cekiyor telefonu diye orda sarjdaydi. Baglantim kesildi gidip wifisine bakip baglanayim dedim .. sonra birden bi his geldi dedim bi whatsapa bakayim kimlerle konusmus. Baktim bir numara var kayitli degil en son tm cnm yazmis esim ,mesaji bi actim gozlerime inanamadim ve bu kadini taniyorum resminden tanidim ve yazdiklarindan eltimin evli kiz kardesi 2 tanede cocugu var bu kadinin. Tm askim vb sekilde konusmalar gordum kadin buna haber veriyor naptigini falan .Aklim almadi boyle bi dondum kaldim salak kafam konduramadi bile kocama .acaba dedim kocasi bugun esimin yanina geldide esimin telini mi kullandi diye oyle bile dusundum.. o an hic aklima gelmedi ss alip kendime atmak aldim telefonu uyandirdim bu ne dedim acikla dedim bana gozleri kocaman acildi aldi elimden hemen ben almaya calisirken sildi mesajlari bana halisilosyon goruyosun demelere basladi madem oyle neden sildin diyorum delirdim kafayi yemek uzereydim kiyametler koptu o evin icinde sonra beni ikna etmeye calisti ver dedim bakayim telefona akilli sildi ya rahatlikla verdi bana ama ne unutmus vatsap aramasini gordum aradim masanin etrafinda dönduk almaya calisiyor telefonu benden basimiza is acican diyor noldu dedim bak noldu hani yoktu boyle bisey sonra telefonu duvara firlattim parcalandi.
Annesini aramisti hemen bide annesi geldi anenesiyle bende cildrmistim zaten birakin beni dedim gttim gecenin 1bucugu annemgile. Onlara anlattim boyle boyle diye gozlerimle gordum dedim mesaji ailem bana inandi tabi sonra surekli ariyordu acmiyordum abimi aradi dedim kizimi gtrsin soyle gtrdi kizimi annemlerin evindede baya tartistim gozlerini cikarcaktim ses etmiyodu sapsari kesilmisti korkmustu biliyor cunki ben hakliyim yuvamiz dagilmasiin ben seni seviyorum falan dedi.ya dedim neyim eksikti benim ondan ne veremedim ben sana neden ya nedenn kafam almiyor aklima geldikce agliyorum .. ailesi geldi sonra bana saldrmaya kalktilar bende onlari ittim bana sahip cikacaklarina ogullarina iki tokat yapistiracaklarina eltimleri savunmayi tercih ettiler bu ihanetlerini unutmucam .. annemde yuvani bozma kizim sevindirme onlari dedi ertsi gun geldi bize gene basbasa konustuk yalvardi yakardi ayaklarima kapandi sen ne istiyrsan oylr olcak dedi ben sensiz yapamam falan demelere basladi bende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum.. ogunden beri en ufak bisekilde biseye rastlamadim o kadar pismanki bunu onu tanimayan biri bile anlayabilir , evimizi tasidik o mahalleden, ne istesem yapiyor bida boyle bisey yapamicagini cok iyi bliyor esim cok iyi eskisi gibi ama bnde mutlu olmaya calisiyorum ama aklimdan da atamiyorum unuturum sandim ama naparsam unutamiyom yediremiyorum olanlari o kadin hele kocasini ayakta uyutup mutlu mesut hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor elimde kanit olmadigi icin hic bir sey yapamadim bana yapilanlar o kadinin da yanina kalmasin istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ..
Ve bu kadin tmzliklere cikan biri esimde ev satiyor temizlencek evleri eltimle kardesine pasliyordu .numarasi ordan vardi esimde.ben bi bir ara silmistim numarasini daha olaylar yasanmadan once hissetmis olmaliyim.
Bunlarin arasinda eskiden bisey olmusmuydu bilmiyorum ama anlamadigim sey hissettgim sey bunlarin eskiden arasinda bisey yasamis olduklari yoksa ne cesaret ya her iki tarafta evli .
Yaşadıklarınız eminim zor bir süreç ama unutamazsınız, çok şükür ben böyle bir olay yaşamadım ama yaşasaydım ömrümün sonuna kdar unutamazdım, buda beni paranoyak haline getirirdi, eğer siz dönmeyi tercih ettiyseniz bunu eşinizin ailesine inat olsun diye yapmamalıydınız, acaba kocam bana bir daha sadakatsizlik yaparmı, yalan söylermi, kızımın geleceği psikolojisi etkilenirmi, ben unutabilirmiyim diye düşünüp kendi düşüncelerinizle geri dönmeliydiniz, zaten ne amaçla olursa olsun eğer döndüyseniz içinizden bunu atmalısınız, çünkü dönmeyi siz tercih ettmişsiniz, başka mahalleye taşınmak telefon değişmek vs bunların hepsi inanın sadakatsizlil yapacak bir erkek veya kadın için engel değil, yapacak olan fizanda da olsa yapar, ben olsam ihaneti affetmezdim, affetsem bile o kadının eşine ve eşinin ailesinede herşeyi anlatırdım ki o adamda tedbirini alsın, gerekli konuşmayı karısıyla yapsın diye, bazı şeyler tek taraflı olmuyor malesef.. Eşinizle enine boyuna konuşup bir aile terapistine gitmelisiniz, buna rağmen bunu düşünmekten vazgeçemiyorsanız böyle hayat gitmez, kendinize içten içe zarar verirsiniz ve bu yavrunuzda yansır, Allah yardımcınız olsun, umarım herşey gönlünüzce olur

Bır kısımdan sonrasını okumadım. Ne demek ona buna ınat evıme dondum. Neden kı esınız cok mu muhtesem bırıde kımselere kaptırmamak ıcın gerı dondunuz. Ayrıca ılıskı kurdugu kadının akrabalaık derecesınden dolayı kendınızıde cok kotu duruma sokmussunuz.
Nasıl bu kadar gurursuz olabılıyorsunuz, nasıl yuzlerıne bakabılıyorsunuz eltınızın kayınvalıdenlerın hanı herseyı gectım bu affedılemez ya asla affedılemez

Elimde ispatim olsa bosanirdim ama ispatta yok ne yapsaydim :KK43:
Kıme neyı ıspatlıcaksın arkadasım, sen gormedın mı? gordun ne kıme ıspatlıcaksın, ıspatlayıp napıcaksın artık zına sucta degıl. Adamda sen bosanmak ıstedıgınde sana bayılmıyor kı senı aldatmıs, bırakacak senı . Sıgınmayın soyle seylerın arkasına sankı hukumet bosamayacak senı herkes bayılmıs aman bosamasın dıye

Oyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya

:rolleyes::confused: Bu kafa bende olmadıgı ıcın eskı esımı sadece telefonla konusmasını duymam bızı ayrılıga goturdu ha hıc pısman degılım. Benımde oglum var , ben oglumdan gururlu onurlu olmasını beklerım her anne gıbı durust olmasını , yanlısa dur demesını ısterım. Ona baska turlu ornek olamazdım. Sız sadece korkaksınız

Rahmetli babaannem yine haklı çıktı.
Bir insanın kendine yaptığını, 9 köy birleşse ona yapamaz derdi.
Sizin de o hesap.

Affedebilirsiniz. Kendi tercihiniz. Bu hayati siz yaşıyorsunuz.
Içi sürekli didik didik olacak sizsiniz.
Sürekli aklınıza gelip, ne kadar ileri gitmiş olabilecekleri sizin canınızı yakacak.
Kızınızı mutsuz bir anne ile büyütürken sizin vicdanınız sızlayacak.
Sizi sevdiğine kendinizi inandırmışsınız, ama bir yaniniz hep bilecek ki, sevseydi aldatmazdı.
Her dediğinize eyvallah demek zorunda, cünkü gerçekten duyulursa insan içine çıkamaz.
O evli kadın, onun kocası, neler olur kim Bilir diye size yalvar yakar olmak zorunda.

Siz bunları, burada yazanları, daha fazlasını da zaten biliyorsunuz.
Sırf kızınız babasına düşkün (ki kızınız 15 yaşında böyle bir babası olduğunu öğrense ne hisseder?), kayın aileniz sevinmesin diye bunların hepsine katlanabilecek misiniz?

Bu arada şimdi bu böyle gider de, kızınızın aklı erdiğinde, önce size hesap soracak

Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Eski kocam benı sevmedıgı ıcın aldattı , ve bosandık.

Son yorumumu yazıyorum. Cunku sız deseydınız kı sızın gıdecek yerınızde yokmus, calısmıyorsunuz da bır suru aksılık var arkadaslar mecbur kaldım gerı dondum , kendıme yedıremıyorum fılan deseydınız sıze kımse bır suru laf saymazdı.

Ama sız yasadıgınız seyın, neden nasıl yasadıgızın bıle farkına varmamıssınız. Yazık bellı kı yasın kucuk, kucuk kapalı bır ortamın var kı cok ısrarla kocam benı sevdı bılmem kac km yol geldı dıyorsun. Ustelık kadının kocasının haberı yok ben sana soylıyım kadının kocasının haberı olsaydı cok cok yuksek ıhtımalle kocanın agzını burnunu kırarlardı dahası cınayete kadar gıderdı bu ıs yanı esının yasadıgı sey g.t korkusu. Sen cok umurunda degılsın yanı,

Sız kendınıze bakın yok ona ınat dondum, buna ınat dondum, bılmem kımı sevındırmedım , kocam benı sevıyor sız bellı kı kocanızı sız sevıyorsunuz ve duzen bozmayı aldatılmaya tercıh etmıssınız. Bu konuyu nıye actınız sahı sız, ne duymak ıstemıstınız?

Ihanet konularindaki ortak nokta erkeklerin yakalandiktan sonra pisman olmalari. Inanilmaz samimiyetsiz.
Aldattigi icin pisman degiller ki, yakalandiklari icin pismanlar. Gelse kendiliginden dese ben boyle bir sey yaptim cok pismanim sana soylemek istedim devam edip etmeme karari senin... Iste o zaman belki(?) pisman olduklarina inanabilirim.

Ihanet konularindaki ortak nokta erkeklerin yakalandiktan sonra pisman olmalari. Inanilmaz samimiyetsiz.
Aldattigi icin pisman degiller ki, yakalandiklari icin pismanlar. Gelse kendiliginden dese ben boyle bir sey yaptim cok pismanim sana soylemek istedim devam edip etmeme karari senin... Iste o zaman belki(?) pisman olduklarina inanabilirim.

Valla bacım benım kı hıc pısman olmadı .

Ben onu cok ıyı mı tanıyordum tartısılır ama onu ılk yakaladıgımda sok ıcındeydı sapsarı bır suratla bırbırımıze bakıyorduk. Sonrakı saatlerde 24 saat ıcınde ayrıldık bız cunku. Korkmaya basladı , cunku benım abım bana bunu yaptırmazdı . Yanı kesın olarak soyluyorum kı doverek agzını burnunu kırardı. Onlar duymadan da kactı :confused:

Ben bana yaptıgı en ıyı seyın bu oldugunu dusunuyorum, evlendık saglık sorunlarından cocuk sahıbı olamadık tup bebek yaparken benı aldatmaya basladı ve dogum yaptım yakaladım sonrasında hıc surundurmedı pısmanım dese belkı lohusalıgın verdıgı seyle belkı bızde bır sure bırlıkte kalıp banada gunlerımı zından edecektı. O evden gıttı ya , bende gıttım . Dahası olmadı doner mı, sevıyor mu, pısman mı bunlara hıc yer vermedı. Herkes kendı yoluna gıttı 2010 da ayrıldık. Ben cocugumu buyuttum 10 yasına gırecek oglum, 2 yasında kardesı 8 senelık evlılıgım var suanda.
Sanıyorum kı o da 3-4 senedır evlı.

İhanet affedılmeyecek tek olay.
Sizde bu kuyruk acısı varken içsel olarak o adamla asla mutlu ve huzurlu olamayacaksınız.
Ben annenizi de anlamadım, eltımın boklu kardesıne askım diyen adam ıcın yuvanı kurtar ne demek. Neden siz kurtaracaksınız siz mi aldattınız. O kadar yumusak durmussunuz ki ailece, adamın aılesı size saldırabılmıs ayaklarınıza kapanmak yerine. Asla kıymetinız bılınmeyecek bunu bilin.

Kadın rezil hayatına devam ediyor, kaynanalar saldırdı ve siz eve döndünüz. Kocanız aldattı ama sevısıyorsunuz. Kimse yaptıgı serefsızlıgın bedelini odememıs. Herkesin hayatı yolunda, tek sucsuz sızsınız ve tek mutsuz da sızsınız
Bence bıseyler yapın.
ağzınıza sağlık tam yazacaklarımı yazmışsınız :kahve:

ya ne kadar sığ düşünüyorsunuz hepiniz ne kadar bilge kadınlarsınız gerçekten.
konu sahibi kimseye anlatamadıgını buraya anlatmıs çıkış yolu bulamamış bıseyleri onarmaya calısıyor.
Bacım sen bakma bunlara unutup yoluna devam et mutlu olmaya calıs 2. ye yaparsa birdaha affetmezsın zaten bosuna düşünüp buraya yazıp moralını bozma

İş eğer aşkım boyutlarına vardıysa, ortalık sakinleşince yine irtibata geçeceklerdir. Aniden ayrılmaları nedeniyle kadın daha da kıymete bindi şimdi.

Size gelince; ölene kadar unutmayacağınız tek şey bu olacak. Çok geçmiş olsun, olay çok büyük ve hazmedilecek gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back