Bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Yok eşiniz pişmanda yok gözümün içine bakıyor da, önceden de pişmanlık belirtileri göstermiş de , alnından öpmüş de, farkındamısınız bilmiyorum ama siz yakalayana kadar resmen canımlı cicimli devam ediyorlarmış, yakalamışsınız önce size deli damgası vurmuş, hayal görüyorsuna getirmiş, olmamış araya aileyi koymuş, şuan kocanızın tek derdi var sizi ondan yanında tutuyor, olayın üstünün örtülmesi, bu olay ortaya çıkarsa millete rezil olur, kadının kocası bu adamı öldürse haklı adam peşine düşer, belki kardeşinin yuvası dağılır, kadın büyük ihtimal üzerine kalır, bu olay telefon kayıtlarından falan bir şekilde ispatlanırsa donuna kadar alırsınız mahkemede, adam size iki ağlamış sizde yemişsiniz, kocanız şuan sadece bekliyor aradan biraz zaman geçsin sizin atamadığınız tekmeyi o atar size suçluda siz olursunuz merak etmeyin, çünkü kocanıza affetmenize rağmen kendinize yediremediğinizden eskisi gibi olamıyorsunuz ve boşanma davası açtığında gidip kadının kocasına bile anlatsanız, iftira atıyor, öyle olsa hemen barışırmıydı diyecekler ve asıl o zaman inanmayacak adam size, aileside belli ki o yüzden uzak duruyor, yoksa pişman adam yedim bir halt diyip ailesinin önünde gururunuzu kurtarır, mahkemede bu bile bir delil, adam iftiralarla ailem uzaklaştı bile diyebilir, bakın kocanız sizi bir anlık zaafla aldatmamış, resmen kadınla sevgili olmuş siz uyanmasanız baya baya devam edeceklermiş, öyle birbirlerine heber verme moduna bile geçmişler evli gibi siz hala kendinizi avutuyorsunuz, burada aldatılan evli kadınların en büyük açmazı bu zaten; koca sevgili yapar karısı yakalar, boşanmayı gözü almaz ama kocasının yüzüne vurur durur, sanırki kocası aşkından katlanıyor, adam orada aslında malını statüsünü, saygınlığını koruma peşinde, yoksa aşık olan hiçbir adam başkası ile sevgili olmaz, aldatılan kadında güya gururunu kurtarmak için bunu kocam bana aşık pişman olarak görür, ama adam aldatmada kaybedeceği maddi varlık tehlikesi geçer geçmez o açar boşanma davasını, ya da karısına ağır bir şekilde resti çeker, çünkü kadın aldatmayı ispatlasa bile af olduğundan adama suç yüklenmez, zaten çoğu durumda paranoya olarak algılanır etraf tarafından , madem öyle neden boşanmamış derler, kadınlarda dizini dövmekle yetinir bol bol.