Cok gecmis olsun oncelikle.Durumunuza cok uzuldum.Bu sekilde tanidigim bir kisi var ve hep hayret ederdim o kisiye.Kinama degil kesinlikle.Hayret ederdim kendi kendime.Simdi onu daha iyi anladim.
Bu tur takintilari olan her insanin , icini ferahlatacak , yani kendisini ikna edebilecek bazi fiiller vardir.Her kiside bu farklidir.Takinti ayni olsa bile , bu rahatlatan fiil degisir.Dilerim siz bunu bir an once kesfedersiniz.Sozlu telkinden ziyade , bir yontem bulmaniz lazim.Nasil ikna olacaginizi kesfederseniz biraz olsun isinizi kolaylastirabilirsiniz.Bazen civi civiyi soker misali , pislige bulasmak ve bir sure oyle kalmak bile bazilari icin faydali olabiliyor.Eger bu takintinin kaynagi koku ise , bir bebegin kakasini temizlemeniz faydali olabilir.Cunku gercekten cok beter bir koku sozkonusu oluyor.Ama temizledikten sonra goreceginiz uzere tertemiz oluyor.
Anladigim kadariyla siz ped ile problem yasiyorsunuz.Ped e guvenmeniz sart gibi geldi bana.Kullanmis oldugunuz ped in kutusundan bir tane alin ve test yapin.Reklamindaki gibi , birsey dokun ustune ve gozlerinizle gorun , ne kadar sivi alabiliyor yani ne kadar icine hapsedebiliyor.Bunu zaman zaman yapin bence.Sizi biraz olsun rahatlatacagina inaniyorum.Terapilere de devam edin mutlaka.Cunku ihtiyaciniz olan fiili kesfetmenize de yardimci olacaktir bu.Tetikleyici fikirleri kafadan atip , rahatlatici etkenleri uygularsaniz cozeceginize inaniyorum.