Sevgilimin Bana Attığı Kazık(Lütfen yardım edin)

canım ablacım siz yazıyı harbiden hangi kafayla okuyorsunuz. kim pervanem olsun dedim. bu süreçte stres bana yasak ve bunu ona da dedim ilişki kaldıramam istemiyorum erkek arkadaş dedim ben şöyleyim böyleyim dedi kafaladı da girdi hayatıma. çok zarar verdi. hastalık geçince geçti olmuyor. tabi ki haklısın ben de bana öyle davranılsın istemem ama hastalığım biteli az oldu taze yani. şuanda da arıyor mesaj atıyor ama engelli cevap vermiyorum. o kafada olsam veririm. ben bana yaptığı muameleye üzüldüm dertleşmek istedim yani.
Bende sana diyorum ki güçlü ol herkesten verdiği sözü tutmasını bekleme dünya etrafımızda dönmüyor salama yeni duygulara yelken aç..bende anlamıyorum şu beğenmeyenlerle sen hangi kafayla okuyorsunuz vah vah sana nasıl yaparlar yazık mı bekliyorlar anlamıyorum ki güçlü olmak zorundasın etraftan hassasiyet bekklersen yazık olur sana dünya böyle bir yer değil.

Ben sosyologum, sosyal hizmetler diplomam ayni zamanda felsefe formasyonum var tedavim biteli bir sene oldu saclarim falan yeni yeni kendine geldi tam mezun olcakken son senemde hastalik vurdu. Eylulde bir sirkette ise baslayacagim insallah ogretmenlik zor cunku trde. Tabi atanmak icin de ugrasiyorum
O zaman hazır çalışmıyorken bol bol sevdiğin şeyleri yap gez,toz.Sağlık önemli geçmiş olsun.Kendini üzme fazla düşünme kendine yoğunlaş

bende oglak burcuyum ve universite zamaninda bende oglak burcu bi erkekten guzel bi kazik yedim.yillar gecti hala o kazigin acisi gecmedi.oglak burcu erkeklerden uzak durun diyorum baska bisey demiyorum

Konuyu acan arkadas cok ama cok hakli. Tusu varsa hic bulasmasaymis karsisindaki insanin da psikolojisi o kadar olaydan sonra saglam kalmamis olabilir. Sadece kendini dusunmus. Peki 2 3 hemcinsimiz neden bu arkadasa sallamis ben anlayamadim. Bir kere de kadinin yaninda olun bu adam bariz zaman calmis kandirmis. Sevmis olsa bile devamini getirmeye bir taraflari yememis cunku kiz ben hep yaninda oldum kariyerine engel olmadim diyor... Valla degmezmis sen daha iyilerine layiksin canim😇😇

bende oglak burcuyum ve universite zamaninda bende oglak burcu bi erkekten guzel bi kazik yedim.yillar gecti hala o kazigin acisi gecmedi.oglak burcu erkeklerden uzak durun diyorum baska bisey demiyorum
O derece mi ya. Kendini cok baska tanitmisti bastan beri boyle olsa sarsilmazdim... sanki baska bir insan gibi artik.

Konuyu acan arkadas cok ama cok hakli. Tusu varsa hic bulasmasaymis karsisindaki insanin da psikolojisi o kadar olaydan sonra saglam kalmamis olabilir. Sadece kendini dusunmus. Peki 2 3 hemcinsimiz neden bu arkadasa sallamis ben anlayamadim. Bir kere de kadinin yaninda olun bu adam bariz zaman calmis kandirmis. Sevmis olsa bile devamini getirmeye bir taraflari yememis cunku kiz ben hep yaninda oldum kariyerine engel olmadim diyor... Valla degmezmis sen daha iyilerine layiksin canim😇😇
Ben de oyle dusunuyorum canim ama herkesin fikrine de saygim var tabi... tek bildigim cok fedakarlik yaptim ama karsimdaki bencildi

Ben atılan bir kazik goremedim. Kariyerine yogunlasmis bir genc gordum sadece. Mantikli davranmis.
Koroyorono yogonlosmos montoklo gonc. Kim kariyerine mani oluyordu? Ay gercekten pess.. insallah bir gun siz de boyle bir durum yasamazsiniz ya da belki de siz de ayni boyle menfaat icin karsinizdakini kandiriyorsunuzdur

İsteyen taşlasın ama bence bunca adama saydıran yorum kanser geçirmiş olduğunuz için geldi.
Ki anlıyorum ve üzücü buluyorum, dedemi kanserden kaybetmiş bir insan olarak bu konuda ben de hassasım.
İnşallah tekrar nüksetmez ve sağlıklı, mutlu bir hayat ve ilişkiniz olur.
Ancak ayırmak lazım iki meseleyi.
Hasta olan insana yapılmaz cümlesini çok kurmuşsunuz çünkü aralarda.

Neyse adam bence kandıracak bir şey yapmamış hatta çok açık söylemiş neyse mesele.
Bir de konuşamama olayına fedakarlık demişsiniz ama neyin fedakarlığı bu mesela ne kaybettiniz ki?
Böyle anlaşmışsınız baştan.
Ben anlayabiliyorum, kendim nörobilim okudum ve teori dersleri aldığımız yıl bazen insanlara 15 saat cevap vermiyordum çünkü muhabbet bir başlıyor, sonra geri mesaj, huop geri mesaj, uzuyor da uzuyor.
Karşıdaki kendisi müsait olunca, boş vakti olunca sanıyor ki sizin de var, sonra bileniyor nasıl cevaplamaz diye.
Aman Allahım hele uzun uzun mesajlar geliyorsa artık darlanıp mahsus atıyordum kenara çünkü zaten sinir stres sahibi olmuşsunuz, kafanıza girer girmez, program çalışır çalışmaz vs.
Bir de üstüne gelip birisi trip atıyor falan.
Ki tıp herhalde bunun x10 katıdır, eski ev arkadaşım okuyordu, kız yemek yerken bile çalışıyordu.

Koroyorono yogonlosmos montoklo gonc. Kim kariyerine mani oluyordu? Ay gercekten pess.. insallah bir gun siz de boyle bir durum yasamazsiniz ya da belki de siz de ayni boyle menfaat icin karsinizdakini kandiriyorsunuzdur
Hakikaten buradaki hanimlar sizi anlamiyorlar. Susayim dedim ama size destek olmak icin bir kere daha yazacagim. Benim kizim ABD de yasiyor, sevgilisi dogu avrupa ulkesinden bir genc, USMLE son sinava aylarca hazirlandi ve hic sekmeden kizimla haftada iki kez bulusuyordu. Kizimi gormek istiyordu , kizim ders calis diye uzak duruyordu. Sinavini gecti ve kizima sen olmasaydin basaramazdim dedi. Sizin bu adam hakkinda hisleriniz o kadar dogru ki...... Ona cevap vermemis olmanizi cok takdir ettim. Guzel hanimefendi yalniz yasayin ONURUNUZLA yasayin. Sizin kiymetinizi bilecek net insanlar cikacak karsiniza .....

Senin anlattigin kadariyla olay nasıl görünüyor biliyor musun. Gelgitler olan ve büyük ihtimalle yeni mezun olduğu icin ne yapacağını bilemeyen biri. Ve malesef sinirliyken gerçek düşüncesini söylemiş .

Hakikaten buradaki hanimlar sizi anlamiyorlar. Susayim dedim ama size destek olmak icin bir kere daha yazacagim. Benim kizim ABD de yasiyor, sevgilisi dogu avrupa ulkesinden bir genc, USMLE son sinava aylarca hazirlandi ve hic sekmeden kizimla haftada iki kez bulusuyordu. Kizimi gormek istiyordu , kizim ders calis diye uzak duruyordu. Sinavini gecti ve kizima sen olmasaydin basaramazdim dedi. Sizin bu adam hakkinda hisleriniz o kadar dogru ki...... Ona cevap vermemis olmanizi cok takdir ettim. Guzel hanimefendi yalniz yasayin ONURUNUZLA yasayin. Sizin kiymetinizi bilecek net insanlar cikacak karsiniza .....
Hanımefendi , şöyle bir şey var ki kızınızı örnek vermişsiniz mesela , kızınızı zorla tutan yoktu değil mi kaldı ki sizin örneğinizde çabalayan taraf erkek , kızınız ders calıs demiş. Konu sahibine erkek arkadası bastan herseyi söylemiş zaten , sonradan ortaya cıkmamıs bu durum. Ders calısırken az görüşmeyi konu sahibi kendisi kabul etmiş , ne yapmıssa kendisi yapmıs , zorla yaptıran olmamıs. İnsanız duygularımız değişebilir , o an kendi istegiyle bekledi diye erkek ne yapacak ömür boyu sevgi bitse bile yanında durmak zorunda mı? Evli insanlar bile ne fedakarlıklardan sonra bosanıyor. Atılan bir kazık yokki ortada , söz verip tutmamıs mı parasını mı yemıs aldatmıs mı hayır. Kariyerin daha önemli olduguna karar vermıs sevgili durumunun belkı kendısını yavaslattıgını dusundu belki sevgisi bitti. 3 cocukla ortada kalmıs gibi bana kazık attı demenin anlamı yok.

He birde sizden ne gibi bir menfaati oldu o kısmı kacırdım sanırım göremedim çünkü. Beklememek sizin elinizdeydi. (Ben evli ve cocukluyum bu arada.)

Merhaba. Eski sevgilimle bundan 7-8 ay once tanistik. Kanser tedavisi atlattigim ve 1.5 yil oldugu icin hayatima erkek arkadas almak istemiyordum. Kendisine de geçirdiğim tedaviyi anlattım. Buna rağmen peşimden çok koştu. Zamanla onu tanıdıkça ısındım, karsimdaki insan cok naif saygili ve masum geliyordu bana. Diger erkeklerden farkliydi sanki. Misal sacim daha hizli uzasin diye uzuldugum icin yurtdisindan organik yaglar getirmeler, organik tatlilar getirmeler. Cok ince dusunuyordu. Kendisi tip okuyordu yasi 26, benimse 24. Eski sevgilisi onu nedensizce bir anda terkedip gitmis aci cekmis baska da sevgilisi olmamis. Zaten utangacti da. Ona ben cesaret verdim, elimi tutmasi olsun opmesi olsun. Ilk kez boyle duygular hissediyorum dedi bana. Trafikte donup yuzumu izlemeler elimi opmeler. Kucagına alıp sıkı sıkı sarılmalar. Tshirtümü isteyip gece kokumu içine çekip uyumalar, benimle telefonda konuşurken fotoğrafımı açıp dakikalarca öpmeler. Meger hepsi sanirim yalanmis. Bundan 3 ay once bana gelip tip okudugu icin tusa hazirlandigini ailesi de yurtdisinda oldugu icin eger turkiyede istedigi bransi kazanamazsa yurtdisina gitme ihtimali oldugunu soyledi. Yalnız bunun en kötü senaryo olduğundan bahsetti. Ayrılalım da demedi. Bu süreçte çok az konuşucaz sana çoğu zaman vakit ayıramıycam çünkü TR'de kalmak için ders kasmam lazım, bu süreçte sineye çeker misin dedi. Ben de kabul ettim, yanında oldum. Kendini denemek için mezun olmadan önce tus'a da girdi, istediği puanı da yaptı. Şuanda hala daha şubat tus'una çalışıyor. Henüz yeni mezun oldu çünkü. Ama buna rağmen çok fazla gel gitleri vardi. Ailesi amerika'da çalış diyordu. Ama bana biz oylesine takiliyoruz demedi. Hep senle ciddi dusundugum icin bir plan yapmaya calisiyorum dedi. Kac kez bitme noktasina geldi karsimda agladi. Karakterim bu olmamasina ragmen sineye cektim, zor zamanlar idare et dedim ve ettim. Ama ona yetmedi. Cok bencildi ve tek derdi kariyerdi. Yazliga gitti gitmeden beni her hafta en az 2 kez görmeye gelen insan, gelip gormedi aramiz zaten ondan dolayı catirdadi, sonra geldi bulustuk once annesi yurtdisina gidecegi icin emrivakiyle esyalarini alalim dedi ben de daha once hic gorusmedigim icin rahatsiz oldum ve kabul etmedim. Cok israr etti ama tanismadim. Arabayi kenara cekip esyalari gidip aldi. Sonra bu gel gitler yüzünden kafası boş olmadığı için mecburiyetten ayrılmak zorunda olduğumuzu, bu ilişkide bana zarar verdiğini, hakettiğim değeri gösteremediğini ama beni kaybetmek istemedigini annesinden babasindan bile sakladigi cogu seyi benle paylastigini aramizda cok farkli bir bag olustugunu ve bunun evlenip, aile kurmaktan bile cok daha degerli oldugunu soyledi. Her şeyin gideceğini bu duyguların baki kalacağını söyledi. Daha şubat tus'una çok olmasına rağmen full ders çalışacağını ve hak ettiğim değeri gösteremeyeceğini söyledi. Ben de salak gibi kabul ettim. Peki dedim. Ama bunu cidden mecburiyetten yapti sandim. Donerken bile yolda surekli yuzumu oksayip seviyodu. Bu konusmadan sonra bidaha gorusmedik ama mesajlasiyorduk. 2 gun once son mesajimi gorup cevap vermedi. Ama whatsappta cevrimiciydi. Ben de onu her yerden engelledim sinirden cunku artik aylarin birikimi vardi ve kaldiramiyordum. Sonra neden engelledin dedi tartistik. Saatlerce tele bakmadigini hep ders calistigini bir ara sinavla ilgili bi arkadasiyla konustugunu soyledi. Biz arkadas degil miyiz neden boyle inceliyorsun dedi. Senin icin bu kadar basit mi hemen bitirmek dedim. Ben bitirmedim ama asil sevginin yok olmamasi icin boyle olmasi lazim dedi. Ben de sen bencilsin hep kendi gelecegin kendi hayatin bir kez benim duygularimi onemsemedin dedim. Ben bencil olsam sana amerika durumunu demem gunu gelince turkiyeyi kazanamazsam giderdim dedi. O zaman neden hayatima girdin dedim. Kac kez ayrilma asamasina geldik agladin birakmadin dedim. Bizim bir gelecegimiz olsa senle o konusmalari yapar miydim dedi bana. Sok oldum. Dune kadar kendisi senin gibi belkide kimseyi sevemem diyordu. Sen benim için farklısın beni insanlığa inandırdın diyordu. Ya insan sunu hastalik gecirmis birini gec dusmanina yapmaz. Ona cok fedakarlik yaptim kendimden odun verdim. Dun aradi vedalasalim dedim kabul etmedi arkadas olarak kalmamiz icin cok israr etti eger bana boyle lanet okuyup gidersen kaybeden ben olurum ben sana gercekten cok deger veriyorum dedi. O an gecistirdim ama gece ani kararla tekrar her yerden engelledim acmayi da dusunmuyorum. Tip olarak yanima yakismayan bir tipti herkes hayret ediyordu karakterini kalbini sevdik ama o da fos cikti. Ben çok eğlenceli ve her şeye rağmen gülebilen biri olduğum için ona neşe veriyordum sanırım. O yüzden hayatından tamamen çıkarmak yemedi. Bu arada oglak burcuydu.. bana akil verin lutfen kendimi enayi gibi hissediyorum

DUZENLEME:ARKADASLAR BEN KARIYERIN YA DA BEN DEMEDIM ILGI GOSTEREMEDI COGU ZAMAN DARLAMADIM HEP DESTEK OLDUM 2 3 ARKADAS COK VICDANSIZCA YORUM YAPIMIS EMPATI KURAMAYAN LUTFEN KONUMA YAZMASIN

rahatsızlığından dolayı çok geçmiş olsun öncelikle;
ama birisi senden gitmek istiyorsa mutlaka kafasında seni bitirmiştir kandırıldığını düşünme bence bırakıp gitsin eminim karşına çok daha iyiler çıkacaktır.

X