- 16 Aralık 2015
- 34
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi gunesligun
-
Pislik gelmediğine geldiğse bile çamaşira degmediği takdirde hiç bi yere bulasmıyacagnıKendini neye ikna edemiyorsun onu anlamadım yani neye ikna olmaya çalışıyorsun
Ben tedaviye dair bilişsel davranış terapisi aldım.bilişsel davranışta toplum davranışı esas alınır. Bu durumda diğer insanların ne yaptıgını sorgular çözüm üretirsinBence buradaki tavsiyelerden ziyade işin uzmanı olan psikologlarla görüşmeye devam etmen daha uygun. Hastalığın ciddi boyutta çünkü. Bu söylediğim seni üzmesin sadece tavsiyeler yerine tedavilere odaklanman için diyorum
İğrenmeydi yine ama artık onu astımCinsellik takıntın nedir?
Bak, bende de bu hastalık var ama çok hafif, belki başlangıç evresidir. O yüzden çok iyi anlıyorum. Bakıyorsun ve kendine inanmıyorsun. Bunun tek yolu fotograf çek. Şüphe duydugunda fotografa bakarak kendini her seferinde inandırmış olursun. Kendince önlemler al.. Çift iç çamaşırı giymek gibi.. En azından kendini biraz rahatlamış hissedersin ama mutlaka doktora görünmelisin. İlerlediği takdirde daha da zor olur. Ayrıca da şöyle düşün.. Bulaşırsa da bulaşsın ölüm yok ya sonunda?Pislik gelmediğine geldiğse bile çamaşira degmediği takdirde hiç bi yere bulasmıyacagnı
İşte yönetmek beynimin oyununa gelmenek için sizlere soruyorum uykunuzda vs az kaçirsanız mesela ne yaparsınız gibi düşünün. Çok teşekkür ederiminsanın beyni öylesine güçlü ki ve pisikoloji denilen illet o denli alt üst eder ki insanı düşünerek yenmeye çalışın elinizde olmadığını anlıyorum ama siz hastalığınızı yönetmei öğrenmişsiniz zamanla bunu da yönete bilirsiniz erneğin evden çıkma saatinizden 1 saat önce uyanın, tuvalet ihtiyacınızı da banya ihtiyacınızı da sıraya koyun bağırsaklar ve mide pisiktolojik sıkıntılardan en çabuk etkilenen organlarımız ve biz aslında organlarımızı da yönetebiliriz öncelikle sakin olmayı telkin edin kendinize allah yardımcınız olsun zor durumlar doğrusu
İşte yönetmek beynimin oyununa gelmenek için sizlere soruyorum uykunuzda vs az kaçirsanız mesela ne yaparsınız gibi düşünün. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?