ne olur birşeyler söyleyin ne olurr..:(

buglemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
125
4
26
İstanbul
İçim o kadar yanıyor ki buraya yazarak rahatlayacağımı düşündüğüm için sizlerleyim..
2,5 yıldır birlikte olduğum biri vardı görünce işte bu dedim.Daha öncede büyük bi ayrılık yaşamıştım ama birinden etkilenmek bana çok iyi geldi.
Neyse çok uzatmadan konuya gireyim bu insanda benden hoşlanmış kendisini bi akrabamın düğününde görüp etkilenmiştim.Derken görüşmeye
başladık ama ben sadece hoşşlandığımı sanmıştım yanına gidince farkettim ki sadece sanmışım.Kendisine de söyledim yol yakınken hiç başlamadan
bitirelim dedim ama o inatla vazgeçmedi ben sana o aklındaki kişiyide unutturcam söz veriyorum ama sen ne yaparsan yap vazgeçmicem senden dedi.
5-6 ay kadar onu istemediğimi peşimi bırakması için elimden geleni yaptım ama nafile kapılarımda yattı. etrafımdaki herkes o çok iyi bi insan fırsat vermelisin dedi
inatla. Ve şans verdim kendime de ona da aylar geçti ailemle tanıştırdım bize geldi çıktı tüm akrabalarımla tanıştı onların onu çok sevmesi benide ona tetikledi.
Ve sonra herşeyi zamana bıraktım ve anladım ki gerçekten ona karşı yoğun duygular içindeyim ve seviyorum.O kadar mutluyduk ki kanatlarımız olsa uçacak vaziyetteydik.
Herşey o kadar güzel gidiyordu ki rüya gibi 5 dk sesimizi duymadan yapamıyorduk. Derken bende onun ailesi ile tanışmak için gittim ve hiç istediğim gibi olmadı bu tanışma
onlardan sıcaklık göremedim ve bende onlara karşı soğuktum.Neyse çıktık ordan sevgilim merak etme ilkten böyle olur bizimkileri bi tanısan çok seviceksin dedi.Zaten başka şansım yoktu çok seviyordum onu.Sonra araya bi kaç zaman daha girdi onlardan bayanlar tanışmaya geldi abuk subuk laflar ettiler ( yok biz aslında onun evlenmesini daha düşünmüyorduk aslında kafasına göre iş yapıyo vs vs ) bizimkiler şoktaydılar sinir krizi geçirmek üzereydim. Derken gittiler ve ben sevgilime olanları söyledikleri lafları anlattm tanışmaya bu şekildemi gelinir diye.Oda onları arayıp ağzına geleni söyledi sonra halası falan arayıp özür diledi benden. Biz bunu demek istemedik diye ..Derken onuda affettim 4-5 ay ses çıkmadı
sevgilim gelicekler merak etme herşey güzel olacak diye vaatlerde bulundu.Neyse o güde geldi çattı tüm ailesi geldiler ve isteme oldu.Babamda biraz daha tanıyalım birbirimizi dedi ve gayet güzel geçti gittiler. Biz tabi o hevesle sevgilimle gittik söz alışverişleri yaptık ettik .Ama gidiş o gidiş ne kimse aradı ne kimse geldi sevgilim hala ben sensiz yapamam herşey güzel olacak yemin ediyorum dedi ve 9 ayda böyle geçti.artık etrafımdaki insanların ee ne zaman sözün olacak demelerinden bıklmış bunalmıştm.Ve her zaman evlilik konusunu ben açıyordum ee ne olcak napıcaz gibisinden . oda sen hiç merak etmee sen benimsin herşey çok güzel olarak diyip geçiştiriyodu. Ve en son ailemde devreye girdi ee ne bu böyle çocuk oyuncağımı bi istediler bi yok oldular falan diye.Onlarda girince bizimki iyice sıkıya geldii bana soğuk davranmaya başladı neden böylesin diye sorduğumda snei çok seviyorum diyerek ağladı sarıldı ama istemiyolar dedi.Biz yapalım bişeyler sonra söz takalım sonra gider gönüllerini alırız herşeyi yapmaya hazırım ne olur bırakma beni dedim.Ve en son geçen hafta bana ailesiyle konuşcağını ne olacaksa olsun bugün dedi.bende dualar etmeye başladım Allahım müjdeli haberler alayım ailesinin kalplerini yumuşat diye. Sonra telefon geldi arayan oydu.. konuştum ama olmuyo ben ailemi silemem daha fazla uzatmanın alemi yok arama beni sakın dedi ve bitti.. Bir haftadır ne yiyorum ne içiyorum ağlamaktan helak oldum nefes alamıyorum sanki.Bu acı çok zor .. nasıl geçecek bilmiyorum. Beni yarı yolda bıraktı hevesliklerimi aldı ve gitti herşeyimi onun üzerine kurmuştum. Tüm çeyizliklerimi beraber seçip beğenerek almıştık. Naıl dayanıcam ne olur bişeyler söyleyin uzun oldu ama kusura bakmayın nolurr ..Bna kalsa akşama kadar yazarım.:(:(

Çok zor bir durum. Ama ne denebilir ki.. Zaman her şeyin telafisi diyeceğim de bu aşamada, yani her şey bu kadar yeniyken inanasın gelmez şimdi. Anlıyorum seni.
Beni bırakma gibi laflar etmeseymişsin keşke. Ona bağımlı olmasaymışsın ve merkezine koymasaymışsın hayatının. Yanlış yapmışsın.
9 ay gibi bir süreden bahsediyorsunuz. Hadi senin aşktan gözün kördü diyelim, bir umut beklemeye devam ettin ama ailen nasıl ses etmeyip o kadar süre sessiz kalabildi anlamadım.
En başından belliymiş bir şeylerde terslik olduğu.
Bir de bilemiyorum ama bana kalırsa sevgilin seni çok sevseydi seninle evlenirdi.
Ailesinin istememesinin sebebi olarak neyi gösterdi ayrıca?

canım bırak ALLAHını seviyosan. hayatını birleştireceği insanı yuva kuracağı insanı ailesinin bir lafına bakıp bırakan adamdan koca olmaz zaten. ne biçim sevmekmiş bu. ayrıca neyını istememişler anlamadım.
üzülme herşeyde vardır bi hayır. bu adam sana dönse bile kabul etmemelisin yarın obur gun evli olduğundada arkasına bakmadan gidebilir bu adam.

evet çok zor,ama çok sevdiğini söylediği halde ama seçim yapmak zorunda olduğunda senden vazgeçip ailesini seçen adamdan hayır gelmezdi..hayatın boyunca bunun sıkıntısını yaşardın,ezdirirdi seni ailesine karşı..sevgi aşk çok önemli olmazsa olmaz ama yeterli de değil işte..seven ama sevgisine saygısı olmayan adamın yapacağı bu kadar oluyor işte..bir psikologdan yardım alsan iyi olur..ve mümkün olduğunca eve kapanma..

Çok zor bir durum. Ama ne denebilir ki.. Zaman her şeyin telafisi diyeceğim de bu aşamada, yani her şey bu kadar yeniyken inanasın gelmez şimdi. Anlıyorum seni.
Beni bırakma gibi laflar etmeseymişsin keşke. Ona bağımlı olmasaymışsın ve merkezine koymasaymışsın hayatının. Yanlış yapmışsın.
9 ay gibi bir süreden bahsediyorsunuz. Hadi senin aşktan gözün kördü diyelim, bir umut beklemeye devam ettin ama ailen nasıl ses etmeyip o kadar süre sessiz kalabildi anlamadım.
En başından belliymiş bir şeylerde terslik olduğu.
Bir de bilemiyorum ama bana kalırsa sevgilin seni çok sevseydi seninle evlenirdi.
Ailesinin istememesinin sebebi olarak neyi gösterdi ayrıca?

9 ay boyunca benim üzgün olduğumu onlara karşı çok mahçup olduğumu anlayıp daha fazla üzmemek için benimde çok sevdiğimi bildikleri için üstümüze gelmediler..Bizimkiler onu o kadar çok seviyolardı ki oda ağlayınca elimden geleni yapıcam merak etmeyin bırakmıcam ne olur üstümüze gelmeyin deyince bizimkilerde üstüne gitmedi.Ama artk gözyaşlarınada inanmıyorum bizimkileri görünce direkt ağlayarak acındırıyodu gibime geliyo..ama çok sevdiğinden de emindim nasıl çelişiyorum kendimle işte siz düşünün:((

evet çok zor,ama çok sevdiğini söylediği halde ama seçim yapmak zorunda olduğunda senden vazgeçip ailesini seçen adamdan hayır gelmezdi..hayatın boyunca bunun sıkıntısını yaşardın,ezdirirdi seni ailesine karşı..sevgi aşk çok önemli olmazsa olmaz ama yeterli de değil işte..seven ama sevgisine saygısı olmayan adamın yapacağı bu kadar oluyor işte..bir psikologdan yardım alsan iyi olur..ve mümkün olduğunca eve kapanma..

cnm çok saol psikologada gttm ama ilaçları kaldıramıyorum çalışıyorum aynı zamanda aptal gibi oluyorum işlerimi yapamıyorum.. 6 günde 3 kilo verdm resmen hayattan buz gibi soğudum..Sadece Allaha sığınıyorumm sabır diliyorum çok zorrrrrr :'(((((

canım bırak ALLAHını seviyosan. hayatını birleştireceği insanı yuva kuracağı insanı ailesinin bir lafına bakıp bırakan adamdan koca olmaz zaten. ne biçim sevmekmiş bu. ayrıca neyını istememişler anlamadım.
üzülme herşeyde vardır bi hayır. bu adam sana dönse bile kabul etmemelisin yarın obur gun evli olduğundada arkasına bakmadan gidebilir bu adam.

neyimi istemediklerini birde ben bilsem niye dediğimde bilmiyorum ailemi tanıyamıyorum diyodu.. Bi tanısalar çok seviceklerinden eminim diyodu..

Bu ne kadar zor birsey boyle?
Cok uzuldum inanin hemde cok!
Bi arkadasim daha vardi o da sizin gibi ruya gibi bi iliski icindeydi. Kapina gelmeler, karsi apartmanin catisina cikip ordan ona seni seviyorum demeler (kiz teras katinda oturuyordu), surprizler bilmem neler. Ama sonra oda ayni bu sekilde ailevi problemlerimiz var falan dedi gitti. 1 sene oldu geriye donmedi. Korkuyorum artik ruya gibi ask yasayanlardan. O adamlar kisiden ziyade aska mi asiklar ki zorluk karsisinda direnmeyip vazgeciyorlar?

Uzuldum ama vazgecen adamlar genelde geri donmuyorlar. Evet cok zor biliyorum ama malesef bittigini kabul etmelisiniz. Arayip sormaniz, dil dokmeniz durumu daha da zor bi hale getirecek. Hepimiz bu yollardan gectik, ayrilik cok zor ama terk eden taraf erkeklerse iliskinin yeniden baslamasi cok dusuk bi ihtimal oluyor.

Allah size ve sizin durumunuzda olan herkese sabir versin

Bu ne kadar zor birsey boyle?
Cok uzuldum inanin hemde cok!
Bi arkadasim daha vardi o da sizin gibi ruya gibi bi iliski icindeydi. Kapina gelmeler, karsi apartmanin catisina cikip ordan ona seni seviyorum demeler (kiz teras katinda oturuyordu), surprizler bilmem neler. Ama sonra oda ayni bu sekilde ailevi problemlerimiz var falan dedi gitti. 1 sene oldu geriye donmedi. Korkuyorum artik ruya gibi ask yasayanlardan. O adamlar kisiden ziyade aska mi asiklar ki zorluk karsisinda direnmeyip vazgeciyorlar?

Uzuldum ama vazgecen adamlar genelde geri donmuyorlar. Evet cok zor biliyorum ama malesef bittigini kabul etmelisiniz. Arayip sormaniz, dil dokmeniz durumu daha da zor bi hale getirecek. Hepimiz bu yollardan gectik, ayrilik cok zor ama terk eden taraf erkeklerse iliskinin yeniden baslamasi cok dusuk bi ihtimal oluyor.

Allah size ve sizin durumunuzda olan herkese sabir versin

Amiiin cnmm Allah razı olsun .. Arkadasın içinde çok üzüldüm inşallah onun içinde herşeyin en güzeli olurr. Evet inanın çok zor ama gün geçtikçe daha iyi hissediyorum etrafımdaki herkes ve en önemlisi ailem hep destekçim.Çünkü ben her hafta ağlıyodum evlilik konusunu ben açınca. Dün de söz için aldığımız elbise çanta ayakkabı vs hepsini alıp fırlattım anneme gözüm görmesin bunları yok et dedim.Allahım sabır versinnn yüreğimdeki acıyı dindirsin inşallah. :(

Konunu daha yeni okudum, üzüldüm :( . Şimdi nasılsın? Zaman ilaç olmuştur-olacaktır inşallah.

Yazık! O kadar yaşanmışlığı ailesinin bir lafına bakarak hiç savaşmadan yok saymak bu kadar basitmiş demek. Neden bilmiyorum ama bu durum sevgilinin lehine diye bir düşünce oluştu bende yani ne biliyim sanki bu durumu bekliyomuş, böyle olucağını biliyormuş gibi geldi bana. Sen üstüne düşmeseydin belki hala seni olucak diye oyalamakta olucaktı kimbilir. Hakkında hayırlısı olsun, sorumluluktan korkanlarla zor hayat birleştirmek.

canım benim zaman herşeyin ilacı ...
zaten ailesi kendini en baştan belli etmiş evinize gelmişler olmadık şekilde konuşmuşlar bu kadar ailesi devredeyken evlensende mutlu olamazdın bide öyle düşün evlenip ayrılmak çok daha zor emin ol ... size gelen yakınlarının dili maşallah pabuç kadar varmış öyle terbiyesizlikmi olur . sen rabbimden hayırlısını iste ve şöyle düşün her şerde bi hayır vardır kısmetin değilmiş kısmetinse zaten aradan yıllar bile geçse yine birleşirsin . seni okadar zaman oyalamış ayıp etmiş . tercihini ailesinden yana yapmış . senden böyle vazgeçebiliyosa yazıklar olsun ben fazla anne baba akraba sözü dinleyen erkekten hayır gelceğini düşünmüyorum aşırısı zarar. öyle saçmalıkmı olur ailesi dedi diye senden vazgeçiyor. bırak allah aşkına ya herkes ettiğini bulur rabbimde sana yaşattıklarını yaşatır o nasıl senin hayallerini alıp götürdüyse onunda hayalini götüren biri çıkar karşısına hiç üzme kendini bence allahın sevdiği kulsunki gerçeği erkenden gösterdi sana

Haklısın canım birden bire ciddi düşünürken bitmesi çok kötü benimde öyle oldu hala geçmedi çok acı çekiyorum ne yapsam bilmiyorum rüyalarıma giriyor kabus görüyorum daha fazla acım artıyor sanki gün geçtikçe ne olacak böyle başkasınıda sevebilcemi zannetmiyorum beni arkadaş çevresi ve ailesi yüzünden bıraktı istediği gibi biri olmamış allah bildiği gibi yapsın giden birdahada geri gelmez biz burda saf saf ağlıyoruz onlar başka kızlarla gününü gün ediyordur eminin bence bir psikiyatriye falan görün derim ben öyle yapmayı düşünüyorum yoksa kafayı yicem dayanamıyorum bu acıya :14::14::14::14::14::14:

İçim o kadar yanıyor ki buraya yazarak rahatlayacağımı düşündüğüm için sizlerleyim..
2,5 yıldır birlikte olduğum biri vardı görünce işte bu dedim.Daha öncede büyük bi ayrılık yaşamıştım ama birinden etkilenmek bana çok iyi geldi.
Neyse çok uzatmadan konuya gireyim bu insanda benden hoşlanmış kendisini bi akrabamın düğününde görüp etkilenmiştim.Derken görüşmeye
başladık ama ben sadece hoşşlandığımı sanmıştım yanına gidince farkettim ki sadece sanmışım.Kendisine de söyledim yol yakınken hiç başlamadan
bitirelim dedim ama o inatla vazgeçmedi ben sana o aklındaki kişiyide unutturcam söz veriyorum ama sen ne yaparsan yap vazgeçmicem senden dedi.
5-6 ay kadar onu istemediğimi peşimi bırakması için elimden geleni yaptım ama nafile kapılarımda yattı. etrafımdaki herkes o çok iyi bi insan fırsat vermelisin dedi
inatla. Ve şans verdim kendime de ona da aylar geçti ailemle tanıştırdım bize geldi çıktı tüm akrabalarımla tanıştı onların onu çok sevmesi benide ona tetikledi.
Ve sonra herşeyi zamana bıraktım ve anladım ki gerçekten ona karşı yoğun duygular içindeyim ve seviyorum.O kadar mutluyduk ki kanatlarımız olsa uçacak vaziyetteydik.
Herşey o kadar güzel gidiyordu ki rüya gibi 5 dk sesimizi duymadan yapamıyorduk. Derken bende onun ailesi ile tanışmak için gittim ve hiç istediğim gibi olmadı bu tanışma
onlardan sıcaklık göremedim ve bende onlara karşı soğuktum.Neyse çıktık ordan sevgilim merak etme ilkten böyle olur bizimkileri bi tanısan çok seviceksin dedi.Zaten başka şansım yoktu çok seviyordum onu.Sonra araya bi kaç zaman daha girdi onlardan bayanlar tanışmaya geldi abuk subuk laflar ettiler ( yok biz aslında onun evlenmesini daha düşünmüyorduk aslında kafasına göre iş yapıyo vs vs ) bizimkiler şoktaydılar sinir krizi geçirmek üzereydim. Derken gittiler ve ben sevgilime olanları söyledikleri lafları anlattm tanışmaya bu şekildemi gelinir diye.Oda onları arayıp ağzına geleni söyledi sonra halası falan arayıp özür diledi benden. Biz bunu demek istemedik diye ..Derken onuda affettim 4-5 ay ses çıkmadı
sevgilim gelicekler merak etme herşey güzel olacak diye vaatlerde bulundu.Neyse o güde geldi çattı tüm ailesi geldiler ve isteme oldu.Babamda biraz daha tanıyalım birbirimizi dedi ve gayet güzel geçti gittiler. Biz tabi o hevesle sevgilimle gittik söz alışverişleri yaptık ettik .Ama gidiş o gidiş ne kimse aradı ne kimse geldi sevgilim hala ben sensiz yapamam herşey güzel olacak yemin ediyorum dedi ve 9 ayda böyle geçti.artık etrafımdaki insanların ee ne zaman sözün olacak demelerinden bıklmış bunalmıştm.Ve her zaman evlilik konusunu ben açıyordum ee ne olcak napıcaz gibisinden . oda sen hiç merak etmee sen benimsin herşey çok güzel olarak diyip geçiştiriyodu. Ve en son ailemde devreye girdi ee ne bu böyle çocuk oyuncağımı bi istediler bi yok oldular falan diye.Onlarda girince bizimki iyice sıkıya geldii bana soğuk davranmaya başladı neden böylesin diye sorduğumda snei çok seviyorum diyerek ağladı sarıldı ama istemiyolar dedi.Biz yapalım bişeyler sonra söz takalım sonra gider gönüllerini alırız herşeyi yapmaya hazırım ne olur bırakma beni dedim.Ve en son geçen hafta bana ailesiyle konuşcağını ne olacaksa olsun bugün dedi.bende dualar etmeye başladım Allahım müjdeli haberler alayım ailesinin kalplerini yumuşat diye. Sonra telefon geldi arayan oydu.. konuştum ama olmuyo ben ailemi silemem daha fazla uzatmanın alemi yok arama beni sakın dedi ve bitti.. Bir haftadır ne yiyorum ne içiyorum ağlamaktan helak oldum nefes alamıyorum sanki.Bu acı çok zor .. nasıl geçecek bilmiyorum. Beni yarı yolda bıraktı hevesliklerimi aldı ve gitti herşeyimi onun üzerine kurmuştum. Tüm çeyizliklerimi beraber seçip beğenerek almıştık. Naıl dayanıcam ne olur bişeyler söyleyin uzun oldu ama kusura bakmayın nolurr ..Bna kalsa akşama kadar yazarım.:(:(

Ne desek boş.
Boşuna teselliydi, laf kalabalığıydı oydu buydu tantana yapmaya gerek yok.
Ateş düştüğü yeri yakıyor..
Sevda ateşide bir başka oluyor.
Rabbim yar ve yardımcın olsun yüreğine ferahlık versin, su serpsin.
Sana birtek Rabbim yardımcı olabilir.
Ugraslar bul kendine..
Okuyosan okulu aksatma..
Çalışıyorsan daha yogun bir tempoyla calis.
Eger bossan bi kursa yazıl.
Maddi yönden sıkıntın varsa İSMEK'in kursları var onlara yazılabilirsin.
Kafanı dagıtmak icin herseyi yap ve bol bol dua et.
Tekrar Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.

Allah hepinizden razı olsun kızlar ..İnanın o kadar rahatlatıyosunuz ki beni.. Herşey şimdi şimdi gün yüzüne çıkıyo benden ayrıldıktan 10 gün sonra başka bir kızla olan aşkını facede profil resmi yaparak ilan ettii.. O fotoğrafı akrabam gördü ve ben biliyorum sanıp ağzından kaçtıı .. Ve o gece eve gelip faceden onun fotoğrafını görünce öyle canım yandı ki bunun tarifi yok.. Tam kendimi toparlıyorum derken tekrar yerle bir oldum.Bu durumda anlaşılıyoki ailemle konuştum falan filan hikayeydii.. Koskoca 2,5 yılımı çaldı benden umut verdi,söz verdii bensiz nefes alamayacağını söyleyen o şahsiyetsiz beni yerle bir edip mutlu mesut hayatına devam ediyor..Bu nasıl bişeydir bu nasıl bir acıdır birde akrabalarımla teyze oğullarımla hala görüşmeye çalışıyor.( aynı semtte çalışıyolar ) . Madem olmayacak 2-3 defa gördünüz neden istemeye gelip benim hayallerimle,gururumla,duygularımla oynuyosunuz.. bu insanlar diğer oğullarınada aynı şeyi yaptılar onunda istediği biri vardı onlada tanışıp ettiler ve bizim gibi onlarıda ayırmayı başardılar. Kendimi işime verdim,dualara verdim Rabbime dua etmekten el açmaktan başka hiçbişeyim yok.Gece olunca yalnız kalınca aklıma gelmesinden bıktım usandım artık en kötüsüde aileme ve akrabalarıma karşı o kadar güçsüzken güçlü göstermek kendimi.Çok zorr Allah kimseyi sevdiği canından çok sevdiği birinin yokluğuyla imtihan etmesin özellikle bu şekilde duygularıyla oynaraktan.. Allaha havale ediyorum şuan gene ağlama krizine girdim..Rabbim sabır versin.

Haklısın canım birden bire ciddi düşünürken bitmesi çok kötü benimde öyle oldu hala geçmedi çok acı çekiyorum ne yapsam bilmiyorum rüyalarıma giriyor kabus görüyorum daha fazla acım artıyor sanki gün geçtikçe ne olacak böyle başkasınıda sevebilcemi zannetmiyorum beni arkadaş çevresi ve ailesi yüzünden bıraktı istediği gibi biri olmamış allah bildiği gibi yapsın giden birdahada geri gelmez biz burda saf saf ağlıyoruz onlar başka kızlarla gününü gün ediyordur eminin bence bir psikiyatriye falan görün derim ben öyle yapmayı düşünüyorum yoksa kafayı yicem dayanamıyorum bu acıya :14::14::14::14::14::14:

Sanada Allah sabır versin cnmm Mevlana nın bir sözü var o söz beni çok rahatlatıyor ..Güven verip,umut aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyadada veremezsin.. Psikiyatrye gttm cnm ilaçlar ağır geldi bırakmak zorunda kaldım dualarla ayaktayım.Bizi bu duruma düşürenlere Allah herşeyi versin ama hiç bi zman huzurları olmasın vicdanları yiyip bitirsin inşallah onları..Allah karşımıza Allah korkusu olan,gönlümüzün razı olacağı hayırlı insanlar çıkarsın inşALLAH..

"Kısmet etmişse Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir.

Kısmet etmezse Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür." (Hz. Mevlana)

okurken bile gözlerim yaşardı hiç üzülme insan ilerde anlıyor,üzüldüğünle kalırsın sadece allaha havale et mutlaka birgün senn canının yandığı gibi onun canıda yanar

okurken bile gözlerim yaşardı hiç üzülme insan ilerde anlıyor,üzüldüğünle kalırsın sadece allaha havale et mutlaka birgün senn canının yandığı gibi onun canıda yanar

Üzülmeden, kendimizi yıpratmadan, ağlamadan geçmiyor bu süreç maalesef ama geçecek biliyorum..Amiin canımm onunda canının en az benimki kadar yandığını Rabbim bana göstersin inşallah..

Allah sabır versin canim cook zor gercekten . Zor bir süreç insallah en kısa zamanda atlatırsin . Iyi kendine göre biriyle mutlu bir yuva kurarsin. Hem hep söylerim zararın neresinden dönülürse kaybetme boyle biriyle evlenseydin ayrılmak çok daha zor olurdu. ALLAH korumus seni.

Back