Off ben size ne anlatsam boş gercekten. Sorunların bende farkındayım ama hepsi mi pislik, hepsi mi cani bilmem kaç milyonun? Onlar gelmeden bunların hiç biri olmuyordu zaten... Öldürülüp varilin içine gömülen kadinlar, bilmem hangi vakıfta tecavüze uğrayan masumlar, 3 kuruşa satilan çocuk gelinler, töre cinayetine kurban giden kadınlar hiç yoktu, bir geldiler hepsini bunlar yaptı.
Birde bizim insanımızın onlara yaptıklarını konuşalım mı? Organları için satılan çocuklar, para karşılığı çaresizliğinden yararlanılarak bilmem kaçinci kadın olarak evlenilenler, sigortasız şekilde merdiven altı işletmelerde köpek gibi çalıştırılanlar ne olacak? Sakarya'da 8 aylık hamile şekilde tecavüz edilen ve öldürülen Suriyeli anne ve 10 aylık bebeği peki? Kimbilir duymadığımız bilmediğimiz neler neler var.
Buradaki sorun devletin basindakilerin kontrolsuz, kayıtsız her önüne gelenle ülkeni doldurması ve gereken önlemleri almaması. Her millette olduğu gibi onların içinde de leş insan sayisi çok fazla ama senin benim gibi hayat kavgasında insan da çok. Milyonlarca masumun ölmesini düşünmek evet bana göre korkunç, lafimin arkasındayım.