• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak kiralar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ferhans'ın yazılarını artık okumadan dislikelıyorum. Başka yapan var mı?
Bu arada söylediklerime adam gibi cevap verebilen hiçbir ev sahibi yok.varsa yoksa beğenmedim.😂😂 herkes kazikçı ben neden olmayayım.paragraf paragraf, süslü süslü yazılan onca şeyin özeti bu.😂😂

Bu arada söylediklerime adam gibi cevap verebilen hiçbir ev sahibi yok.varsa yoksa beğenmedim.😂😂 herkes kazikçı ben neden olmayayım.paragraf paragraf, süslü süslü yazılan onca şeyin özeti bu.😂😂
ferhans anlamıyorsun al bir ev ver kiraya 2 bine diyorum göster merhametini,örnek vatandaş ol diyorum. kaçırma bu fırsatı

Keşke insanı bir artış olsa. Benim ailem de çok yufka yürekli mi diyeyim ne artış yapmadılar dogrubduzgun kiraya. Ams kendileri zarardalar şu an eve bi usta çağırsalar bu dünya para ev sahibi de bur yerde kendin düşünmek zorunda kalmistir

Keşke insanı bir artış olsa. Benim ailem de çok yufka yürekli mi diyeyim ne artış yapmadılar dogrubduzgun kiraya. Ams kendileri zarardalar şu an eve bi usta çağırsalar bu dünya para ev sahibi de bur yerde kendin düşünmek zorunda kalmistir
Anlatmaya çalıştığımız bu işte... kimse karşısındaki de kötü durumda kalsın istemez ama şartlar ne gerektiriyorsa o yapılıyor malesef.neden anne babanız belli yaştan sonra sıkıntı çeksin mesela.vaktiyle o evi emek verip almışlar tabiki kendi menfaatlerini de düşünmeliler.

Makul olan zamma gariban kiracılar bile hiçbir şeycik demiyor valla.olayın senin dediğin gibi olmadığını adı gibi biliyor herkes 😏

Serbest piyasaya müdahale edilemez yada komünizme geçeceksiniz tamamen
Mültecileri göndermek yerine çözümünüz bu mu yani
Gayet de edilir.her sektörün alt, üst fiyat aralıkları belirleniyor.her sektörde yok ama olan sektörler de var.demek ki yapılabiliyor.devlet bu.isterse hiçbir meseleyi serbest bırakmaz.ki bırakmamalı da.bu kadar kötü ahlaklı bir millete de özel mülk hakki vermemek gayet yerinde olacaktir zaten.ama devlet de bu kötülüğü destekliyorsa yapacak birşey yok tabi.

Gayet de edilir.her sektörün alt, üst fiyat aralıkları belirleniyor.her sektörde yok ama olan sektörler de var.demek ki yapılabiliyor.devlet bu.isterse hiçbir meseleyi serbest bırakmaz.ki bırakmamalı da.bu kadar kötü ahlaklı bir millete de özel mülk hakki vermemek gayet yerinde olacaktir zaten.ama devlet de bu kötülüğü destekliyorsa yapacak birşey yok tabi.
günün birinde ekonomi bakanı olursan sen öyle yaparsın inş

Mesajlarınızı gördükçe "bir delille kırk alimi yendim. kırk delille bir cahili yenemedim" sözü geliyor aklıma.
Bunca yılllık ekonomi biliminin söylediklerini gözleriniz kapalı inkar ediyorsunuz ve "acaba" bile demiyorsunuz.
Biraz olsun bu işten anlayan insanlar bundan 7-8 yıl önce bugünkü koşulların oluştuğunu görüp uyarılarda bulunuyorlardı mesela.
Ve inanın bu insanlar istihareye yatıp öngörüde bulunmadılar.
Ekonominin kuralları bellidir, kafasının dikine gidip bu kurallara aykırı hareket edenler bedelini ağır bir şekilde öderler.
Biz de ne yazık ki millet olarak bu ağır bedeli ödüyoruz ve öyle görünüyor ki ödemeye de devam edeceğiz.
Görmek isteseniz de istemeseniz de durum bu.

Her yatırım risktir. Ev sahipleri bunu algılamıyor. Tüm parasını dolara yatıran adam dolar düşünce kimseye saldıramıyorsa ev sahipleri de kiracıya lagaluga yapamaz. Ev alıp yatırım yaptı, yatırımı zarar ettirdi hepsi bu. Ağlaşmanın mantığı yok yani.
Lagaluga derken. Makul oranda artışın neresi lagaluga. Gerçekten ev sahipleri evlerini boş bırakmalı

Off ben size ne anlatsam boş gercekten. Sorunların bende farkındayım ama hepsi mi pislik, hepsi mi cani bilmem kaç milyonun? Onlar gelmeden bunların hiç biri olmuyordu zaten... Öldürülüp varilin içine gömülen kadinlar, bilmem hangi vakıfta tecavüze uğrayan masumlar, 3 kuruşa satilan çocuk gelinler, töre cinayetine kurban giden kadınlar hiç yoktu, bir geldiler hepsini bunlar yaptı.

Birde bizim insanımızın onlara yaptıklarını konuşalım mı? Organları için satılan çocuklar, para karşılığı çaresizliğinden yararlanılarak bilmem kaçinci kadın olarak evlenilenler, sigortasız şekilde merdiven altı işletmelerde köpek gibi çalıştırılanlar ne olacak? Sakarya'da 8 aylık hamile şekilde tecavüz edilen ve öldürülen Suriyeli anne ve 10 aylık bebeği peki? Kimbilir duymadığımız bilmediğimiz neler neler var.

Buradaki sorun devletin basindakilerin kontrolsuz, kayıtsız her önüne gelenle ülkeni doldurması ve gereken önlemleri almaması. Her millette olduğu gibi onların içinde de leş insan sayisi çok fazla ama senin benim gibi hayat kavgasında insan da çok. Milyonlarca masumun ölmesini düşünmek evet bana göre korkunç, lafimin arkasındayım.
Ben de lafımın arkasındayım. Bizim insanımız suç işleyince ceza alıyor en azından ama bunlara dokunmak bile. Tek dileğim umarım bir mülteci yüzünden canınız yanmaz

Mesajlarınızı gördükçe "bir delille kırk alimi yendim. kırk delille bir cahili yenemedim" sözü geliyor aklıma.
Bunca yılllık ekonomi biliminin söylediklerini gözleriniz kapalı inkar ediyorsunuz ve "acaba" bile demiyorsunuz.
Biraz olsun bu işten anlayan insanlar bundan 7-8 yıl önce bugünkü koşulların oluştuğunu görüp uyarılarda bulunuyorlardı mesela.
Ve inanın bu insanlar istihareye yatıp öngörüde bulunmadılar.
Ekonominin kuralları bellidir, kafasının dikine gidip bu kurallara aykırı hareket edenler bedelini ağır bir şekilde öderler.
Biz de ne yazık ki millet olarak bu ağır bedeli ödüyoruz ve öyle görünüyor ki ödemeye de devam edeceğiz.
Görmek isteseniz de istemeseniz de durum bu.
Ben hangi ekonomi biliminin söylediğini inkar ediyorum. Mültecilerden dem vurdum konu nerden nereye geldi.

Kiracı tarafından baksan kiracı haklı, ev sahibinin tarafından baksan o haklı böyle uzayıp gider bu mevzu. Yabancılar dolmaya devam ettikçe daha da artıyor enflasyondan bağımsız şekilde.

Ben hangi ekonomi biliminin söylediğini inkar ediyorum. Mültecilerden dem vurdum konu nerden nereye geldi.

Hanımefendi, öyle emin bir dille yazmışsınız ki dönüp kontrol etme gereği duydum.
Ancak göreceğiniz üzere alıntı yaptığınız mesaj size yöneltilmiş değildi.
Mültecilerin ekonomiye ekstra yük olduğu ve çok ciddi bir güvenlik sorunu oluşturduğu fikrine ise katıldığımı ifade edeyim bu noktada.
Eğer bunu savunuyorsanız haklı olduğunuzu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kiracı tarafından baksan kiracı haklı, ev sahibinin tarafından baksan o haklı böyle uzayıp gider bu mevzu. Yabancılar dolmaya devam ettikçe daha da artıyor enflasyondan bağımsız şekilde.
Yoo ev sahibi tarafından bakınca ev sahibi haklı değil.tek dayanakları ve bahaneleri pahalıya verenden neyim eksik.benim başım kel mi ?.küçük çocuk mantığı.bu aradan gibi sürekli masraf çılaran bir yatırım değil ki.badana parasi bile kiracıya ait.aidat kiracıya ait.arada sırada çıkan tadilatlar falan var işte.şu ev sahibi de haklı diyenler ne artık iyi niyeti de geçmiş.adamlar 5 sene zamsız oturayim mi diyor.yüzde 300 zamma itiraz ediyor.adamlar yüzde yüze bile razı.el insaf yani.3000 den 12500 e çıkan kiraya da ev sahibi de haklı denmez yani.bu ülkede saat başı birşeyler degişiyor.sürekli bir taraftan mağdur duruma düşüyoruz.sana da eski kiracı denk geldiyse sistemin mağduru benim dersin kabullenirsin.burası böyle bir ülke.her hakkımızı söke söke aldık da bir bu kaldı

Son düzenleme:
Hanımefendi, öyle emin bir dille yazmışsınız ki dönüp kontrol etme gereği duydum.
Ancak göreceğiniz üzere alıntı yaptığınız mesaj size yöneltilmiş değildi.
Mültecilerin ekonomiye ekstra yük olduğu ve çok ciddi bir güvenlik sorunu oluşturduğu fikrine ise katıldığımı ifade edeyim bu noktada.
Eğer bunu savunuyorsanız haklı olduğunuzu düşünüyorum.
Mültecilerin ekonomiye yük olduğu ortada fakat söz konusu mülteciler olunca ekonomiden ziyade güvenlik açığı sorun oluyor. Mülteciler hem kadınlar hem de çocuklar için büyük sorun. Maalesef olan bunca şeye mültecileri savunan kişiler var

Yoo ev sahibi tarafından bakınca ev sahibi haklı değil.tek dayanakları ve bahaneleri pahalıya verenden neyim eksik.benim başım kel mi ?.küçük çocuk mantığı.bu aradan gibi sürekli masraf çılaran bir yatırım değil ki.badana parasi bile kiracıya ait.aidat kiracıya ait.arada sırada çıkan tadilatlar falan var işte.şu ev sahibi de haklı diyenler ne artık iyi niyeti de geçmiş.adamlar 5 sene zamsız oturayim mi diyor.yüzde 300 zamma itiraz ediyor.adamlar yüzde yüze bile razı.el insaf yani.3000 den 12500 e çıkan kiraya da ev sahibi de haklı denmez yani.bu ülkede saat başı birşeyler degişiyor.sürekli bir taraftan mağdur duruma düşüyoruz.sana da eski kiracı denk geldiyse sistemin mağduru benim dersin kabullenirsin.burası böyle bir ülke.her hakkımızı söke söke aldık da bir bu kaldı
Oldu bir de kiracının aidatını da biz ödeyelim. Zarar verdikleri boya badana da bize ait olsun. Hatta evimizde oturdukları için bir üstüne kiracılara para verelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back