Bilenler bilir, çuvalla eğitimim var, yurtdışı doktorayım şuyum buyum çoğu konuya aklım az çok keser. Hiçbir fikrimin olmadığı tek konu var, o da memleketteki emtia fiyatları özellikle ev ve araba
Gerçekten hiçbir fikrim yok, şaşkınlıkla izliyorum. En çok da halkımıza şaşkınım bugün 3 denen mal ertesi gün 5e satılıyor ama kimse isyan etmiyor. Kimse protesto etmiyor, ses etmiyor, tepk, vermiyor onun yerine kendi çabalarıyla fiyatlarla başa çıkmaya çalışıyorlar.Yukarda burası komünizm değil, demokrasi denmiş hiç sanmıyorum , demokrasilerde insanlar gidişatı beğenmiyorlarsa bu ne arkadaş diyip sesllerini yükseltirler.
Tuzu kuru olanlar iyi hoş da, kirada olanlar ne yapacak çok merak ediyorum, kiralar fahiş, ev sahipleri manyamış habire evden çık diyorlar böyle stresle hayat mı geçer
KOnuya döneyim açıkçası bilmiyorum, kiralar 50.000TLyi geçer, insanlar sokaklara düşer, toplum yine de akıllanmaz bence tuzu kuru olanlar evlerinde oturur kapıları sürgüler, sokağa düşenler de geçinmeye çalışır bu devran aynen böyle devam eder.