Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

Orta da iki cocuk var boşanmak okadar kolay mı bunun bir tedavisi vardır elbet emek olmadan hiç bir evlilik yürümez sizin için kolay olan şey karşı taraf için zor olabilir
Siz de isteksizmişsiniz. Tedavi oluyor musunuz da boşan diyenlere karşı çikıp tedavi önerisi veriyorsunuz?

Gözlem mi? Gözlemle neyi anlayabilirsiniz?
Denemeden ne gozleyecek acaba çok merak ettim. Erken boşalıyor mu, sertleşme sorunu mu var , nasıl anlaşılacak bunlar? Evlenene kadar her yerde sıkıştırıp evlenince kediye dönen herifler aynı yatağa girmeden nasil anlaşılır merak ettim şimdi.

Kimse kusura bakmasın ama istekli adam kendini belli eder kadinda bunu anlar hic mi flört etmediniz

Kimse kusura bakmasın ama istekli adam kendini belli eder kadinda bunu anlar hic mi flört etmediniz
Ettik. Diyorum ya o gözünüzle bakarak anladığınız adamların sertleşme sorunu var belki, belki erken boşalıyor, belki penisi küçük, belki kendini düşünüyor sadece yatakta, belki penisini kullanamıyor. Libido önemli ama hersey demek değil.

Alakayı kuramadım erken boşalma ve çocuk düşüncesini erteleme ..
Ben anlatayım. Cinsellik evlilikte cok önemlidir. Bebek sahibi olmak da çiftlerin cinsel hayatını sekteye uğratır. Eğer cinsel sorunlar çözülmeden hamile kalınırsa çocukla beraber daha da zora girer. Boşanmak da zorlaşır. Kavga, gürültü, tahammülsüzlükle çocuk da mutsuz büyür.

Siz gözlemleyip tamam bu iyidir demişsiniz ama iyi çıkması şans olmuş.

Erken boşalıp boşalmadığını, ereksiyon sorunu olup olmadığını, penisi gözlemleyerek anlayabilirsiniz ancak.
Erken bosalmayi anlamak imkansız ama sertlesmeyi herkes anlar anlamalı sonucta kurdan degil az cok herkes kabarık bir şeyi hisseder

Şans eseri iyi sevişen adam buldunuz diye kendinizi seks tanrıçası sanıyor gibi tavırlarınız var.

Kimse kusura bakmasınmış, istekli adam kendini belli edermiş.

Tek cinsel sorun isteksizlik sanki.

Şans eseri iyi sevişen adam buldunuz diye kendinizi seks tanrıçası sanıyor gibi tavırlarınız var.

Kimse kusura bakmasınmış, istekli adam kendini belli edermiş.

Tek cinsel sorun isteksizlik sanki.
Sakin ol rocky kotu bir sey demedim içeride sönen penis ve Erken bosalmayi kimse anlayamaz ama sehvet isteksizlik konusu anlaşılır dedik ben Erken bosalma ne alaka o nerede cikti

5 yılda çözülmemiş bir 5 yıl daha çözülmezse boşansınlar mı şimdi tamam cinsellik önemli ama evlendikten sonra sevgi saygı olduktan sonra o kadar ön planda kalmıyor bu dediklerimiz birbirini tamamlamalı bence çiftler en azından ben öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…