- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Siz de isteksizmişsiniz. Tedavi oluyor musunuz da boşan diyenlere karşı çikıp tedavi önerisi veriyorsunuz?Orta da iki cocuk var boşanmak okadar kolay mı bunun bir tedavisi vardır elbet emek olmadan hiç bir evlilik yürümez sizin için kolay olan şey karşı taraf için zor olabilir
Gözlem mi? Gözlemle neyi anlayabilirsiniz?Evlenmeden önce bence gözlemlemeli ille deneyim sart değil ama bence epey gözlem gerekli
Denemeden ne gozleyecek acaba çok merak ettim. Erken boşalıyor mu, sertleşme sorunu mu var , nasıl anlaşılacak bunlar? Evlenene kadar her yerde sıkıştırıp evlenince kediye dönen herifler aynı yatağa girmeden nasil anlaşılır merak ettim şimdi.Gözlem mi? Gözlemle neyi anlayabilirsiniz?
Kimse kusura bakmasın ama istekli adam kendini belli eder kadinda bunu anlar hic mi flört etmedinizDenemeden ne gozleyecek acaba çok merak ettim. Erken boşalıyor mu, sertleşme sorunu mu var , nasıl anlaşılacak bunlar? Evlenene kadar her yerde sıkıştırıp evlenince kediye dönen herifler aynı yatağa girmeden nasil anlaşılır merak ettim şimdi.
Ettik. Diyorum ya o gözünüzle bakarak anladığınız adamların sertleşme sorunu var belki, belki erken boşalıyor, belki penisi küçük, belki kendini düşünüyor sadece yatakta, belki penisini kullanamıyor. Libido önemli ama hersey demek değil.Kimse kusura bakmasın ama istekli adam kendini belli eder kadinda bunu anlar hic mi flört etmediniz
Siz gözlemleyip tamam bu iyidir demişsiniz ama iyi çıkması şans olmuş.Sehvet duygusunu mesela istek durumunu uyumu gözündeki elektriği arzuyu
Ben anlatayım. Cinsellik evlilikte cok önemlidir. Bebek sahibi olmak da çiftlerin cinsel hayatını sekteye uğratır. Eğer cinsel sorunlar çözülmeden hamile kalınırsa çocukla beraber daha da zora girer. Boşanmak da zorlaşır. Kavga, gürültü, tahammülsüzlükle çocuk da mutsuz büyür.Alakayı kuramadım erken boşalma ve çocuk düşüncesini erteleme ..
Erken bosalmayi anlamak imkansız ama sertlesmeyi herkes anlar anlamalı sonucta kurdan degil az cok herkes kabarık bir şeyi hissederSiz gözlemleyip tamam bu iyidir demişsiniz ama iyi çıkması şans olmuş.
Erken boşalıp boşalmadığını, ereksiyon sorunu olup olmadığını, penisi gözlemleyerek anlayabilirsiniz ancak.
Şans eseri iyi sevişen adam buldunuz diye kendinizi seks tanrıçası sanıyor gibi tavırlarınız var.Kimse kusura bakmasın ama istekli adam kendini belli eder kadinda bunu anlar hic mi flört etmediniz
Taş gibi olup vajina içinde pamuğa dönen penisleri çok okuduk burada.Erken bosalmayi anlamak imkansız ama sertlesmeyi herkes anlar anlamalı sonucta kurdan degil az cok herkes kabarık bir şeyi hisseder
10 dk da sönen bir daha canlanamayan, şaaak diye kadını yarıda bırakan nevroz sahibi yapan penisleri mesela.Taş gibi olup vajina içinde pamuğa dönen penisleri çok okuduk burada.
Sakin ol rocky kotu bir sey demedim içeride sönen penis ve Erken bosalmayi kimse anlayamaz ama sehvet isteksizlik konusu anlaşılır dedik ben Erken bosalma ne alaka o nerede ciktiŞans eseri iyi sevişen adam buldunuz diye kendinizi seks tanrıçası sanıyor gibi tavırlarınız var.
Kimse kusura bakmasınmış, istekli adam kendini belli edermiş.
Tek cinsel sorun isteksizlik sanki.
İyi bir gözlem yeteneği her sorunu ön görmede bize yardımcı olacaktır Katibim.10 dk da sönen bir daha canlanamayan, şaaak diye kadını yarıda bırakan nevroz sahibi yapan penisleri mesela.
Deneyime gerek yok gözlem yeterli dediniz de oradan çıktı.Sakin ol rocky kotu bir sey demedim içeride sönen penis ve Erken bosalmayi kimse anlayamaz ama sehvet isteksizlik konusu anlaşılır dedik ben Erken bosalma ne alaka o nerede cikti
Başlıkta erken bosalma gibi bir sey yok kaldiki gozlemle bir çok sey anlaşılır fikir sahibi olunur ama hersey belli olmazDeneyime gerek yok gözlem yeterli dediniz de oradan çıktı.
10 dk fena bir süre değil ama10 dk da sönen bir daha canlanamayan, şaaak diye kadını yarıda bırakan nevroz sahibi yapan penisleri mesela.
5 yılda çözülmemiş bir 5 yıl daha çözülmezse boşansınlar mı şimdi tamam cinsellik önemli ama evlendikten sonra sevgi saygı olduktan sonra o kadar ön planda kalmıyor bu dediklerimiz birbirini tamamlamalı bence çiftler en azından ben öyle düşünüyorumBen anlatayım. Cinsellik evlilikte cok önemlidir. Bebek sahibi olmak da çiftlerin cinsel hayatını sekteye uğratır. Eğer cinsel sorunlar çözülmeden hamile kalınırsa çocukla beraber daha da zora girer. Boşanmak da zorlaşır. Kavga, gürültü, tahammülsüzlükle çocuk da mutsuz büyür.
10 dk mı fena değil?10 dk fena bir süre değil ama