- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Bu evlat değil yalnız, biz doğurmadık. Evliliğin gereklerine uymayan eş boşanmalıdır. Hem yasal hem dini hem de ahlaki yönden haktır. 5 yıl da bunun için herekenin çok üzerinde bir süredir.Ya isteksizlik farklı erken boşalma yüzünden boşanmaya gitmek farklı isteksizlik tedaviye gidilir tedavisi hiç yoksa tamam boşan denilebilir belki ama erken boşalma kontrol altına alınmaya çalışılır olduğu kadar neyse işte ondan sonrası sabredilir hayat imtihan değil mi iş kötü ev kötü diye hemen vazgeçebiliyor muyuz evlat kötü diye sokağa atabiliyor muyuz madem imtihandayız o zaman bazı şeylere gerçekten sabretmek gerektiğini anlamalıyız diye düşünüyorum bu benim fikrim belirteyim tekrardan..
Bence siz aseksüelsiniz, direk boşanma sebebi olarak görülen, sorgulaması bile yapılmayan bir konuyu azgınlığa bağladığınıza göre.ne kadar azgınmışsınız ya
Sana bi baksınlar bakalım, iyi kokular almıyorum ne zamandır.ne kadar azgınmışsınız ya
5 yıl yapıcılık için uzun bir süre, aksine yuva yapmak kolay yıkmak zor, kaşını gözünü iki tatlı sözünü beğendiği adamlarla evlenip sonradan ortaya çıkan defolarını düzeltmeye yıllarını harcıyor bu ülkenin kadınları ve bıçak kemiğe dayanıp boşanmaya kalkıştığında karşısında bu cümle, beylik laflardan bir sıyrılın lütfen, çoğu ekonomik özgürlüğü olmadığı halde çocuklarını da alıp boşanıyor, sizce bu kararı vermek gerçekten kolay mıYuva yıkmak kolay biraz yapıcı olun
Ben dün şüphelenmiştim kendisinden zaten. Aklın yolu bir yivrum. Aklımda biri var ama bakalım ne çıkacakSana bi baksınlar bakalım, iyi kokular almıyorum ne zamandır.
O üç defada on dk ya anca tamamlayan sen değilsen, vücudunu tanımaya basladığında kocan sana yetmemeye yüz tutarken bir daha gel olur mu? Eğer sen isen kusura bakma Mahmut abiAzgınlık erkek ve kadın için iyi birşey değil kendinize bir uğraş bulun hobi gibi şeyler kafanızı dağıtın sevgiler..
Sende kibir ego aşağılık kompleksi falan var galiba veya elimde hıyar var diye tuzu ile kosan tiplerdensin gibi geldi bana verdiğin enerji cok negatif yani muhtemelen cani sıkılan a sosyal birisin
Dünden beri bu 2 üye dadandı siteye. Özellikle de +18 e. Gerçekten hayırdır sayın üyeler? Bir de birbirinizi savunuyorsunuz. Çok göze batıyor bari çaktırmayın biraz.ne kadar azgınmışsınız ya
Kişi olarak bilemem ama erkek olduğuna ben de emin gibiyim, belli ki yarası varBen dün şüphelenmiştim kendisinden zaten. Aklın yolu bir yivrum. Aklımda biri var ama bakalım ne çıkacak
Dünden beri bir sürü cinsellik konusunu hortlatmışlar. Dün üye olup profil gizlemeyi öğrenmişler. Dün akşamdan beri takipteyim içlerinden birini. Şu yorumlarıyla kesinleşti yani bir işler çevirdikleri.Kişi olarak bilemem ama erkek olduğuna ben de emin gibiyim, belli ki yarası var
Kalkmışın dini imanı olmuyor aplaBokunuzda boğulun azgınlar
Üzülme ya o kadar, tıp gelisti her şeyin çaresi var.Bokunuzda boğulun azgınlar
70 milyon tek yürek olmuş anaaa diye ilerliyor senin dediğine bak ...Bokunuzda boğulun azgınlar
Sen ne saçmalıyorsun70 milyon tek yürek olmuş anaaa diye ilerliyor senin dediğine bak ...
Ay sevsinler seniBokunuzda boğulun azgınlar