Sen de haklısın azgın3Üzülme ya o kadar, tıp gelisti her şeyin çaresi var.
Sen saçmalık mısın yani ? :)Sen ne saçmalıyorsun
Azgım2 sen de bilgiçsin baya azgın1 pambuk şişmanı neredeAy sevsinler seniama şehvetsiz sevsinler, başka hobiler bularak sevsinler sonuçta bütün evrenin kabul ettiği dürtüler senin ruhuna da becerilerine de uymuyor.
Sen bence git buradan cimcimeSen saçmalık mısın yani ? :)
Boyundan büyük işlere kalkışmaYazık kimin kocasıysa..
Asıl mesele bizim ne olduğumuz değil, sen eziksin, git eksiklerin için tedaviye başla. Kendine iyilik yapmış olursunAzgım2 sen de bilgiçsin baya azgın1 pambuk şişmanı nerede
AhahahahhahaBoyundan büyük işlere kalkışma
Neden kalbimi kırıyorsunSen bence git buradan cimcime
G...nüzden bok fırlıyor gelip laf yetiştiriyorsunuz bana
Seni tuvalet kağıdı olarak kullanabilir miyiz ?G...nüzden bok fırlıyor gelip laf yetiştiriyorsunuz bana
G...nüzden bok fırlıyor gelip laf yetiştiriyorsunuz bana
yav siz cidden çok ahlaksızsınız ya. vizyonsuz ve edepsizsiniz. aklınız fikriniz sekste, ülkenin iş gücüne bi katkınız yok,görünmeyen işliksizsiniz, bir de öyle çaresizsiniz ,öyle canınız sıkılıyor ki, erkek halinizle kadın sitesine üye olacak kadar kendinizden geçiyorsunuz. valla size acıdım ben. böyle insanlar hep bizlerin sırtına yük zaten. safi zararsınız.Sik delisi olmuşsunuz terbiyesizler
O yüzden mi mesajlarınızın tamamına yakını cinsellik başlığında? Tabii ki delisiyiz, hayat mı geçer yoksaSik delisi olmuşsunuz terbiyesizler
Yoo komikti baya. Bunlar hayati kendi kendine zorlaştırıyor böyle.Grileşti çok şükür. Ay gerçekten sinirlendim ya terbiyesizlik resmen.
Ah gene gec kaldim olayaSiz cidden çok azgınsınız kocanızın işi zor