Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

:))) Sevgiyi saygıyı gelin bana sorun. Gül gibi kocayı bosuyordum az daha, yokluğunu görmeyen kolayca sevgiden saygıdan bahseder tabi.

Alakayı kuramadım erken boşalma ve çocuk düşüncesini erteleme ..
Çocuk en yolunda cinselliği bile sekteye uğratıyor. Alaka bu. Eşler kendini salabiliyor Erkekler karşısındaki kadını sadece anne gibi görmeye başlıyor. Çocukların huzursuzlukları, uykusuzlukları vs.

Çocuk en yolunda cinselliği bile sekteye uğratıyor. Alaka bu. Eşler kendini salabiliyor Erkekler karşısındaki kadını sadece anne gibi görmeye başlıyor. Çocukların huzursuzlukları, uykusuzlukları vs.
Evet, zaten kötü bir cinsellik varsa çocuktan sonra jübileyi yapıyorsun zaten.

İsteksiz kadinlar için de böyle düşünüyor musunuz?

İsteksiz kadınların kocalarına, "sevgi saygi olduktan sonra cinsellik ön planda değil" diyebiliyor musunuz?

Bunu normal görebiliyor musunuz?

İsteksiz kadınların kocalarına, "sevgi saygi olduktan sonra cinsellik ön planda değil" diyebiliyor musunuz?

Ya isteksizlik farklı erken boşalma yüzünden boşanmaya gitmek farklı isteksizlik tedaviye gidilir tedavisi hiç yoksa tamam boşan denilebilir belki ama erken boşalma kontrol altına alınmaya çalışılır olduğu kadar neyse işte ondan sonrası sabredilir hayat imtihan değil mi iş kötü ev kötü diye hemen vazgeçebiliyor muyuz evlat kötü diye sokağa atabiliyor muyuz madem imtihandayız o zaman bazı şeylere gerçekten sabretmek gerektiğini anlamalıyız diye düşünüyorum bu benim fikrim belirteyim tekrardan..

Zorluklara imtihan diye bakanlar, sunulan vasat yaşantılara hep böyle boyun bükerek yaşarlar.

İlk olarak, "söylediğiniz cümleyi karşı cins için kabul eder misiniz" dedim, cevap veremediniz. Çünkü edemezsiniz. Erkekleri seks yapmadan duramayan varlıklar, kadinlari erkeklerin keyif aracı olan varlıklar olarak görüyorsunuz.

Yorumlaştığınız üyenin durumunu bilmeden yaziyorsunuz. 5 senedir kaç farkli doktora gitmişler. Sorun erkekte ama çabalayan yalnızca kadin olmuş. Adam çabalıyormuş, tedavi oluyormuş gibi görünmüş. Çözüm için bir çaba harcamamış hiç. 5 senedir 1 kez bile orgazm olamamış kadın. Ne saygısı sevgisi? Saygı sevgi mi kalır kötü cinsel hayatta?

"Tedavi olur, oldugu kadar neyse işte ondan sonrasi sabredilir" diyorsunuz. Aynısını erkek sabretsin şeklinde söyleyemiyorsunuz. Çünkü sizin zihniyetinizde zevk almasi gereken yalnizca erkek. Kadin mutlu olmak istiyorsa çocuk doğurup onu yetiştirmeli dimi?

"İşim kötü" diye hemen vazgeçemiyorsam bunun sebebi imtihan değil ülkemizdir. Gelişmiş bir ülkede olsaydim vazgeçebilirdim. İşsiz kalmayacağımı bildiğim noktada aninda vazgeçerim. Geçemiyorsam sebebi hayatımı idame ettirememe korkum.

Evlat diye sokağa atamazsınız tabii ki. Evlat doğmak için talep gondermiyor size. Anne baba sevişiyor ve evlat oluyor. Iyi ya da kötü nasil bir hayatınız varsa evladinizi bunu yaşamaya mecbur ediyorsunuz. Kötülüğüne, hastalığına, tüm sorunlarına karşı sorumlu olacağınızı bile bile hamile kalıyorsunuz. (Rıza dışı ilişkileri kastetmiyorum.)

Her cümleniz mi falso olur ya, inanamiyorum. Doğru tek bir şeyiniz yok.

Konu sahibi gibi orgazm olmayıp durumu kabullenip mutsuz yaşayan bir kadın mısınız,

yoksa her şeyi yolunda olan açın halinden anlamayan bir tok musunuz bilemiyorum.

Çok bilgili pambuk otu ne yapsın o zaman aldatsın mı boşansın mı senin reddettiğin imtihan diye kabul etmeyip sabretmeyecekse..
Çok saldırgan olma bu kadar tavsiyem naçizane o da ..

Çok bilgili pambuk otu ne yapsın o zaman aldatsın mı boşansın mı senin reddettiğin imtihan diye kabul etmeyip sabretmeyecekse..
Çok saldırgan olma bu kadar tavsiyem naçizane o da ..
Nickim pambuk otu değil pamuk otu. Böyle yazarak samimi olmuyorsun.

Aldatsin diye bir oneri vermeyecegimi beni az çok tanıyanlar bilir. Imtihan diye kabul edip sabreden ancak gençliğini çürütür.

Imtihan dediğin şey hastalıktır, kötü evlattır, henüz yetişkin olamamışken sahip oldugun kötü ailedir, mecburen gurbette yaşamaktır ...

Karısının cinsel ihtiyacını önemsemeyen, iyileşmek icin çaba harcamayan erkeğin sunduğu yaşantı imtihan degildir.

Buna imtihan diyenler, konudaki çabalamayan erkeğin ekmeğine yağ sürerler. Adam canı istediğinde zevkini yaşayacak, karısı umrunda olmayacak ve kadın bu duruma bu da benim imtihanim diyerek susacak. Hesap sorulmayan erkek rahat rahat kendi zevkine gore yaşamaya devam edecek.

İmtihan demezseniz kadın isyan eder ve boşanır. Boşanmak varken aklına nasıl aldatmak geliyor anlamadim dogrusu. Gider dava açar boşanır. Cinsel sorunlar boşanmak için geçerli bir nedendir. Yani hukukta bile sabretmeye imtihan demeye yer yoktur. Gençliğini, düzelmeyecek biri için sabrede sabrede tüketmez böylece. Yeniden evlenme ihtimali doğar. İstediği cinsel hayatı yaşamaya umudu olur, kapıları kapalı olmaz.

Anladım pambuk otu çok bilgilisin gerçekten cinsellik herşey demek sana göre onu da anladım.Çocuğun olmadığı için böyle konuşuyorsun ve cinsel istekten seni rahat bırakmayan seni bezdiren biriyle evli olmadığın için belki de.Ya da orgazmı yarıda kalmış beraberlikler yaşadığın için bu kadar gerginsin sevgiler ..

Erkekler aldattığını yakaladığında "Bana yetemiyorsun, bana kadınlık edemiyorsun." diye üste çıkıyor o zaman iyi ama? Neden kötü cinsellik boşanmak için sebep olmasın? Size kötü bir haberim var, değiştirebiliyorsan o imtihan değildir, kendinize zulmetmeyin yok yere, sadece bu konuda demiyorum.

Sende kibir ego aşağılık kompleksi falan var galiba veya elimde hıyar var diye tuzu ile kosan tiplerdensin gibi geldi bana verdiğin enerji cok negatif yani muhtemelen cani sıkılan a sosyal birisin

Bilgi değil bu anlattıklarım, mantık çerçevesinde yorumluyorum.

Kötü bir cinsel hayatım, kötü bir evliliğim, kötü bir ekonomik durumum var ise korunmayı seçerim.

Ben çocuğun iyi imkanlarla büyümesi taraftarıyım. Cinsel ihtiyacı yeterince karşılanmayan, kendini çirkin ve yetersiz hisseden, özgüveni düşük bir anneyle değil. Bu sebeple korunmayı savunuyorum. İşler yoluna girmeyecek kadar ümitsizse de boşanmayı savunuyorum. Aklın yolu benim yolumdur bu konuda. Ne olursa olsun anne olayım fikrinde olmadim hiçbir zaman.

Sende kibir ego aşağılık kompleksi falan var galiba veya elimde hıyar var diye tuzu ile kosan tiplerdensin gibi geldi bana verdiğin enerji cok negatif yani muhtemelen cani sıkılan a sosyal birisin
Alıntıladığın yorumla kibirin, aşağılık kompleksinin ne alakasi var?

4 satırlık yorumda birbirinden alakasız, ultra saçma tahminler yapmışsın.

1) Kibir, ego, aşağılık kompleksi
2) Elimde hıyar var diyene tuzla koşan tip
3) Canı sıkılan "A" sosyal biri

Biriniz bari yazdıklarıma mantık çerçevesinde yorum yapın ya.

Şu hıyar mevzusunun üslubundan zerre kadar hoşlanmadım. Ama o kadar heyecanlı olduğum bir anda okudum ki; zerre kadar kavga etmeyeceğim, modumu düşürmeyeceğim ve yalnızca yönetime bildireceğim.

Üzgünüm Sinem, benden sana ekmek çıkmayacak.

Sana ve o üyeye muhalif oldum. Muhalif olmak kendini bilgili sanmak degil. Üzüleceğin bir haberim var, siz ikiniz "her şey" değilsiniz.
Aşağılayıcı bir üslubun var kalp kırmaya gerek yok futbol fanatiği gibi tartışmaya sürüklüyorsunuz konuyu

Aşağılayıcı bir üslubun var kalp kırmaya gerek yok futbol fanatiği gibi tartışmaya sürüklüyorsunuz konuyu
O üyeyi ben şikayet ettim. Benim üslubumda bir aşağılayıcılık olduğunu görseler ben de engellenirdim. Futbol fanatiği gibi sürüklemiyorum. Siz eril zihniyete sahipsiniz. Kadin idare etsin, sabretsin şeklinde. Bense kadınların özgürleşmesini savunuyorum.

Israrla sorduğun soruya cevap vermedi. Kadın isteksizse erkek idare etsin mi? Çok basit bir soru halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…