- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Ereksiyon ve erken boşaltma değil tatmin olmama konusuna gelince hiç yaşamadım nasıl yapıcağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum o birazda benimle alakalı bir durum yani iyiliklede söyledim kızarakta eğer çok kızmıssam Bi kaç sefer arayı uzatmadan yaklaşıyor ama sonra yıne aynı araya gunler haftalar artık ay giriyor yaniEşiniz sizden bu kadar uzaksa 3 ana ihtimal var. Ereksiyon problemi, erken boşalma, düşük libido, siz de tatmin olmadığınıza göre ilk ikisşnden biri, belki ikisi de. Bunu konulmadan ve eşiniz kabullenmeden çözemezsiniz. Çünkü tedavi olması gerekir.
Cinsellik forumunu tararsanız sizinki gibi çok konuya rastlarsınız. Çok gençsiniz, bu konuyu konuşun, ama kibar bir dille suçlayıcı olmadan, sorunu kabullenip çmzüme yanaşırsa iyi ama yanaşmazsa iki seçenek çıkıyor önünüze 1 böyle kabullenmek 2 yolları ayırmak. Allah yardımcınız olsun
Nasıl hissedeceğini bilmiyorsan bunu öğrenmen lazım, masturbasyon yapmayı denemelisin. Ne hissedeceğini bilmediğin halde adamın sana yaklaşmamasından rahatsız olman da çok ilginç bir durum. Kendini bu konuda tanıman lazım, zevki bilmen lazım, bu senin eksikliğin.Ereksiyon ve erken boşaltma değil tatmin olmama konusuna gelince hiç yaşamadım nasıl yapıcağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum o birazda benimle alakalı bir durum yani iyiliklede söyledim kızarakta eğer çok kızmıssam Bi kaç sefer arayı uzatmadan yaklaşıyor ama sonra yıne aynı araya gunler haftalar artık ay giriyor yani
Nasıl hissedeceğini bilmiyorsan bunu öğrenmen lazım, masturbasyon yapmayı denemelisin. Ne hissedeceğini bilmediğin halde adamın sana yaklaşmamasından rahatsız olman da çok ilginç bir durum. Kendini bu konuda tanıman lazım, zevki bilmen lazım, bu senin eksikliğin.
Adama da afrodizyak etkili gıdalar tükettirmeye çalış belki sana yaklaşmasını sağlar.
Zevk alıyorum tabi ki ama orgazm olamıyorum bunuda arastırdım zamanla olabilen bişey kendini keşfetmek gerekiyor dediğin gibi yıllarca olamayanlar bile var ama ilişki sıklığıda az olunca daha zorNasıl hissedeceğini bilmiyorsan bunu öğrenmen lazım, masturbasyon yapmayı denemelisin. Ne hissedeceğini bilmediğin halde adamın sana yaklaşmamasından rahatsız olman da çok ilginç bir durum. Kendini bu konuda tanıman lazım, zevki bilmen lazım, bu senin eksikliğin.
Adama da afrodizyak etkili gıdalar tükettirmeye çalış belki sana yaklaşmasını sağlar.
Sizin durumunuza benzer konular var +18 forumunda, tarayıp okutun onları, mutlaka işinize yarayacak ip uçları yakalarsınız. Olmadı ayrıca konu açın, bilenler yardım edecektirBende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha
Teşekkür ederim birde öyle bakayımSizin durumunuza benzer konular var +18 forumunda, tarayıp okutun onları, mutlaka işinize yarayacak ip uçları yakalarsınız. Olmadı ayrıca konu açın, bilenler yardım edecektir
Bir umut bekliyoruzBöyleleri düzelmiyor bence ne desek boş
Bazen gun aşırı bazen ise haftaya yaklaşıyorBirlikte olma sıklığınız nedir canım dediğin gibi ilaçlarda etkiliyor olabilir ama eşin istekliyse ona biraz zor gelebilir isteksiz olman
Onu sana değil fatma 42 isimli kullanıcıya yazdım. Ama seninkne benzer de çok konu var forumda, onlara da bak, gelecekte olacakları öngörmen açısından faydası olur. Biz çoğuna hakimiz ama burada sonucu yazarsak çok yaralayıcı olur. Kendin okuyup gör durumlarını. Arama kısmına eşimin isteksizliği gibi bir anahtar girip konu başlıklarında ara kısmını işaretle. Çıkanları oku.Teşekkür ederim birde öyle bakayım
Sizinki normalmiş belki zamanla sende istek duyarsınBazen gun aşırı bazen ise haftaya yaklaşıyor
Belki bir sağlık problemi vardır.Doktora gitti mi ?Kızlar öncelikle erkek değilim onu belirteyim sürekli ne merak etsem bu siteden açıp okuyorum ama benimde bir sorunum var ve kimseye anlatamıyorum ve artık patlamak üzereyim 4 yıldır evliyim 2 ocuk sahıbıyım kocam olacak şahıs öyle diyorum çünkü çok sinirliyim şuan bana yaklaşmıyor yaklaşık iki saattir yatakta debeleniyorum bişeyler bekliyorum adamda tık yok baktım en son uyuma pozisyonu aldı ben attım elimi kolumu normal dur uyucam diyo kalktım oturma odasına gittim sinirden şimdi cocuktan sonra illaki uzaklaşma oluyor dıyenler olucak ama yok baştan beri böyleyiz biz keyfi ne zaman isterse işin kötü yanı ben orgazm bile olamıyorum ama onu memnun etmeye calısıyorum aman araya soğukluk girmesin aman uzaklaşmasın diye ilk adımı attığımda cok oldu reddettığıde cok oldu artık napıcagımı bılmıyorum konusuyorum olmuyor bahaneler uyduruyor duymazlığa geliyor o yaklasana kadar bekliyim diyorum artık 2 haftaya mı olur 1aya mı olur beyefendinin keyfi ne zaman olur bakımsız bir bayanda degılım guzelım kendıme göre daha 24 yasındayım evlılıgın basında böyleyse 10 yıl 20 yıl sonra ne olacak dıyorum erkek yas alınca daha ısteklı olur dıyor bahaneler uyduruyor daha da sinirleniyorum her kadın gıbı begenılmek arzulanmak ısıtıyorum cok mu yanı baslarda duzelir diyordum ama artık inancımda hevesımde kalmadı ne yapıcam bilmiyorum... Uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Hayır gıtmedıkBelki bir sağlık problemi vardır.Doktora gitti mi ?
Tamam haklısınız ama 4 yıllık evliliğe 2 çocuk sığdırmak ta zor.Tam evliliğin alışma evresindeyken hop hamilelik derken losalık bebek bakımı derken hop bidaha hamilelik derken ister istemez ilişkilerde soğuma başlar.2 çocuğa bakmakta kolay değil 2 side bebek zaten.Bence erkekte sana karşı annelik duygusu ağır basmış.Biraz sabretmelisin onun içinde zor bir dönem olmuştur.
Bence bir doktora gitmenize fayda var. Hormonal da olabilir psikolojik de olabilir.Hayır gıtmedık
Oyle muhtemelen ama doktora gıtmek istemez ona gore sorun yok ben abartıyorumBence bir doktora gitmenize fayda var. Hormonal da olabilir psikolojik de olabilir.
Haklısınız Allah yardımcınız olsun. Kabul etmeyene laf anlatmak zor.Oyle muhtemelen ama doktora gıtmek istemez ona gore sorun yok ben abartıyorum