Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

Eşiniz sizden bu kadar uzaksa 3 ana ihtimal var. Ereksiyon problemi, erken boşalma, düşük libido, siz de tatmin olmadığınıza göre ilk ikisşnden biri, belki ikisi de. Bunu konulmadan ve eşiniz kabullenmeden çözemezsiniz. Çünkü tedavi olması gerekir.
Cinsellik forumunu tararsanız sizinki gibi çok konuya rastlarsınız. Çok gençsiniz, bu konuyu konuşun, ama kibar bir dille suçlayıcı olmadan, sorunu kabullenip çmzüme yanaşırsa iyi ama yanaşmazsa iki seçenek çıkıyor önünüze 1 böyle kabullenmek 2 yolları ayırmak. Allah yardımcınız olsun

Yok ikiz değiller ama tamam hamileliği anladım lohusalık sürecini anladım ama ya sonrası veya öncesi hep bir mazeret var hamilesin ondan, lohusasın ondan, başım ağrıyor, belim ağrıyor, sabah işe erken gidicem, geç oldu uykum var duş yapmaya üşeniyorum VS vs VS uzar gider mazeretleri diyorum hani açık açık konuşalım beni sevmiyormusun artık beğenmiyor musun olabilir yani söyle yeter ki yok alakası saçmalama diyor zaten normal yapıyoruz ne bekliyorsun diyor kudurgan filan oluyorum ona göre bir problem yok yada bana öyle göstermeye çalışıyor aslında farkında ama kendinde sıkıntı olduğunu kabul etmek istemiyor

Ereksiyon ve erken boşaltma değil tatmin olmama konusuna gelince hiç yaşamadım nasıl yapıcağımı nasıl hissedeceğimi bilmiyorum o birazda benimle alakalı bir durum yani iyiliklede söyledim kızarakta eğer çok kızmıssam Bi kaç sefer arayı uzatmadan yaklaşıyor ama sonra yıne aynı araya gunler haftalar artık ay giriyor yani

Nasıl hissedeceğini bilmiyorsan bunu öğrenmen lazım, masturbasyon yapmayı denemelisin. Ne hissedeceğini bilmediğin halde adamın sana yaklaşmamasından rahatsız olman da çok ilginç bir durum. Kendini bu konuda tanıman lazım, zevki bilmen lazım, bu senin eksikliğin.
Adama da afrodizyak etkili gıdalar tükettirmeye çalış belki sana yaklaşmasını sağlar.

Zevk alıyorum ta

Zevk alıyorum tabi ki ama orgazm olamıyorum bunuda arastırdım zamanla olabilen bişey kendini keşfetmek gerekiyor dediğin gibi yıllarca olamayanlar bile var ama ilişki sıklığıda az olunca daha zor

Bende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha
Sizin durumunuza benzer konular var +18 forumunda, tarayıp okutun onları, mutlaka işinize yarayacak ip uçları yakalarsınız. Olmadı ayrıca konu açın, bilenler yardım edecektir

Birlikte olma sıklığınız nedir canım dediğin gibi ilaçlarda etkiliyor olabilir ama eşin istekliyse ona biraz zor gelebilir isteksiz olman
Bazen gun aşırı bazen ise haftaya yaklaşıyor

Teşekkür ederim birde öyle bakayım
Onu sana değil fatma 42 isimli kullanıcıya yazdım. Ama seninkne benzer de çok konu var forumda, onlara da bak, gelecekte olacakları öngörmen açısından faydası olur. Biz çoğuna hakimiz ama burada sonucu yazarsak çok yaralayıcı olur. Kendin okuyup gör durumlarını. Arama kısmına eşimin isteksizliği gibi bir anahtar girip konu başlıklarında ara kısmını işaretle. Çıkanları oku.

Belki bir sağlık problemi vardır.Doktora gitti mi ?

Tamam haklısınız ama 4 yıllık evliliğe 2 çocuk sığdırmak ta zor.Tam evliliğin alışma evresindeyken hop hamilelik derken losalık bebek bakımı derken hop bidaha hamilelik derken ister istemez ilişkilerde soğuma başlar.2 çocuğa bakmakta kolay değil 2 side bebek zaten.Bence erkekte sana karşı annelik duygusu ağır basmış.Biraz sabretmelisin onun içinde zor bir dönem olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…