Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

Erken boşalmanın sebebi hiçbir şekilde kadın olamaz, kendi yetersizlikleri

Her lafın her konunun içindesin senin fikrinin bilginin olmadığı konu yok mu?
Burada herkes her konuya yazabiliyor. Senin benimle uğraşmaktan başka işin yok mu, profilimi ziyaret edip ayaklarımın güzel olduğunu söyleyecek kadar neyimi merak ettin acaba (bu arada sildim mesajını), az ötede oyna benim seninle işim yok.

İlk taşı sen attın şimdi bırak bu lafları belli ki işin gücün yok akşama kadar her konuya bir laf yetiştiriyorsun

İlk taşı sen attın şimdi bırak bu lafları belli ki işin gücün yok akşama kadar her konuya bir laf yetiştiriyorsun
Yani?
Siz insanları aşağılayıp dalga geçeceksiniz, size cevap vereni özelden taciz edeceksiniz, şikayet edilince de kinlenip hesap soracaksınız. Sonra da işi gücü olmayan sizden rahatsız olan olacak.
Size ne benim yorum yaptığım konulardan, belki kimliğini gizleyen bir terapistim, belki evde kalmış kız kurusuyum, sizin çok işiniz varsa burada benimle uğraşmaya vakti nasıl buldunuz. Uzak durun. Sizinle uğraşacağıma iki güzel yorum yaparım faydalanan olur.

ben de cevap verdim konuyu açan arkadaşa benim cevabım sizi neden rahatsız etti? doğal olarak yapmamasını tavsiye ettim sizin aksi bir fikriniz vardıysa onu yazsaydınız benim cevabımdan size ne?

orgazm içerden olması çok zor en kolayı dışardan klitorisi uyarmak eşiniz içerdeyken siz ya da eşiniz farketmez elinizle klitorise yardımcı olun siz bile şaşırırsınız kendinize ayrıca sizin bu kadar zevk aldığınızı görünce belki eşiniz daha çok isteklenir bu konuda...

Bende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha
al bendende o kadar 26 yasindayim bi cocugum var ama kac defa kavga ediyoz zoraki birlikdr oluyorum oda bunu biliyo bazen araya haftalar giriyo o derece nefret ediyom aramiz normalkem cok guzel ama iş o ise gelince canim istemiyor.

evet bu konuda hakli kendini kesfet esine birakma inan iyi gelicek sana kadinlarin cogu orgasm olamiyor arkadasin anlattigini es gecme mutlaka dene cnm yoksa mutlu olamazsin bazi kadinlar gercekten cok zo uyariliyo bende ayniyim maalesef .

Erken boşalmanın sebebi hiçbir şekilde kadın olamaz, kendi yetersizlikleri
Hayır sorun bende mi derken demek istediğim şuydu: Bi sorun var ortada ve ben onu çözmeden çocuk yapmak istemedim. Ama buraya bi bakıyorum okadar çok böyle konular var ki. İşte çocuğumuz var evlendiğimizden beri şöyle böyle. Millet düzensizlikler, şikayetler içinde çatır çatır doğurmuş. Ya sorun onlarda ya da bende. :)

Bir de doğru düzgün cinsel ilişkiye giremezken bebeği nasıl tutturuyorlar o da merak konusu benim açımdan. Bence bebek denk getirmek zor bir şey yanii

Siz sağlıksız bir evliliği çocukla daha da sıkıntılı bir hale getirmek istememişsiniz. Doğru olan sizin yaptığınız.

Benim eşimde bu konuda tam ruh eşim iliski süremiz asiri uzun ve hic birbirimizi red etmeyiz bi evlilikte cinsel sorunlar bence çok büyük sorunlardan biri

Duzeldimi peki

Benim esimdede gec bosalma var hemde asiri şekilde herkesin bi derdi var ben şikayetçi değilim lakin isten yorgun geldimmi 1 saat süren iliski bazen bezdiriyor

Alakayı kuramadım erken boşalma ve çocuk düşüncesini erteleme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…