Haklısınız. Bana bu sorun nedeniyle boşanan kadınların davaları geldiğinde, hep şunu derlerdi. İyi adam , eve bağlı adam , parasını disarda harcamayan , dövmeyen sövmeyen adam. Ama bana şehvetle bakmayan , bana dokunmayan , sevismek isteyince sapık diyen , sürekli saçma bahaneler bulan , kadında kusur bulan adamlar. Bir müvekkilim şunu deyince çok şaşırmıştım, aynı odanın içinde nefes aldığını duymak bile beni sinir hastası yapıyor. Varlığı bile nefret duymama yetiyor demişti. Ve bunu söyleyen kadın ancak 7 yıl sonra toplamda 5 kez girilen cinsel ilişkiden olan 1 çocuğu ile boşanan bir kadındı.:))) Sevgiyi saygıyı gelin bana sorun. Gül gibi kocayı bosuyordum az daha, yokluğunu görmeyen kolayca sevgiden saygıdan bahseder tabi.
Off sizin gibilerin kendi hemcinslerine bile saygısı yok. Aman ne güzel cinsel istekte sizi rahat bırakmayan kocanız ile , istemediğiniz halde birlikte oluyorsanız bunun adı tecavüzdür. Size tecavüz eden kişinin, sizinle evli olması bu durumu değiştirmez. O yüzden mi cinsel ilişkiye bukadar kötü geliyor size?. Bir kadının kendini seçilen ve arzulanan biri olarak hissetmesidir cinsellik . Kocanızın size yaptığı gibi rahat bırakmama, ya da bezdirme olmaz, iki tarafında istekli ve birbirine değer verdiği bir ilişkide. Herkes gercekten başka sorunlar yaşıyor, sizin için kocanizin size davranışları yüzünden cinsellik kötü, zorla yapılan, bezdiren birsey . Sizin için üzüldüm. Gerçekten konu sahibi ile karşılaştığında sizin durumunuz daha kötü bu konuda ki fikrinize katılıyorum. Eşinin zorla , siz istemediği halde , bezdirecek bir şekilde sizinle cinsel ilişkiye girmesi , sizin de boşanma, çocuklar toplum baskısı yüzünden bu duruma karşı koyamamanız, bir kadının başına gelebilecek en korkunç şeylerden biri . Umarım bu hapis hayatından bir an önce kurtulursunuz.Anladım pambuk otu çok bilgilisin gerçekten cinsellik herşey demek sana göre onu da anladım.Çocuğun olmadığı için böyle konuşuyorsun ve cinsel istekten seni rahat bırakmayan seni bezdiren biriyle evli olmadığın için belki de.Ya da orgazmı yarıda kalmış beraberlikler yaşadığın için bu kadar gerginsin sevgiler ..
İyilik ve fedakarlıklar ile açığı kapatmaya çalışıyorlar, nedense daha kolay geliyor öylesi. Benim gönlümü alma, benim istediğim belli bana onu ver . Onun yerini asla başka şey almıyor, yokluğunu gören bilir , bilmeyen hayatta tek şey cinsellik mi der. Ne de kolay der.Haklısınız. Bana bu sorun nedeniyle boşanan kadınların davaları geldiğinde, hep şunu derlerdi. İyi adam , eve bağlı adam , parasını disarda harcamayan , dövmeyen sövmeyen adam. Ama bana şehvetle bakmayan , bana dokunmayan , sevismek isteyince sapık diyen , sürekli saçma bahaneler bulan , kadında kusur bulan adamlar. Bir müvekkilim şunu deyince çok şaşırmıştım, aynı odanın içinde nefes aldığını duymak bile beni sinir hastası yapıyor. Varlığı bile nefret duymama yetiyor demişti. Ve bunu söyleyen kadın ancak 7 yıl sonra toplamda 5 kez girilen cinsel ilişkiden olan 1 çocuğu ile boşanan bir kadındı.
Boyun uzadimi şikayet ettin diyeAlıntıladığın yorumla kibirin, aşağılık kompleksinin ne alakasi var?
4 satırlık yorumda birbirinden alakasız, ultra saçma tahminler yapmışsın.
1) Kibir, ego, aşağılık kompleksi
2) Elimde hıyar var diyene tuzla koşan tip
3) Canı sıkılan "A" sosyal biri
Biriniz bari yazdıklarıma mantık çerçevesinde yorum yapın ya.
Şu hıyar mevzusunun üslubundan zerre kadar hoşlanmadım. Ama o kadar heyecanlı olduğum bir anda okudum ki; zerre kadar kavga etmeyeceğim, modumu düşürmeyeceğim ve yalnızca yönetime bildireceğim.
Üzgünüm Sinem, benden sana ekmek çıkmayacak.
O kadar bos vakti olan birisin ki 2 sene 10 bin kusur mesaj cekmissin canin sıkıldıkça buradaki insanlarami sarıyorsun bole mi mutlu oluyorsun senin hiç dertleşecegin kimse yok mu çevrende üzüldüm senin adinaO üyeyi ben şikayet ettim. Benim üslubumda bir aşağılayıcılık olduğunu görseler ben de engellenirdim. Futbol fanatiği gibi sürüklemiyorum. Siz eril zihniyete sahipsiniz. Kadin idare etsin, sabretsin şeklinde. Bense kadınların özgürleşmesini savunuyorum.
Size istediğinizi vermeyeceğim. Ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz.O kadar bos vakti olan birisin ki 2 sene 10 bin kusur mesaj cekmissin canin sıkıldıkça buradaki insanlarami sarıyorsun bole mi mutlu oluyorsun senin hiç dertleşecegin kimse yok mu çevrende üzüldüm senin adina
Bu öküzün erkek olduğundan şüphelenmistim zaten sürekli ozelden yazıyorduSiz cidden çok azgınsınız kocanızın işi zor
Bu öküzün erkek olduğundan şüphelenmistim zaten sürekli ozelden yazıyordu
Shskslsla erkek miymiş bu üye? Kendi standartını mı normalleştirmeye çalıştın, vah vah10 dk fena bir süre değil ama
Kadınların da cinsel isteği olduğunu öğrendi eleman, 10 dk nın vücudunu tanıyan bir kadına yetemeyeceğini öğrendi, umarım intihara süruklememişizdir ya çok üzücü.Shskslsla erkek miymiş bu üye? Kendi standartını mı normalleştirmeye çalıştın, vah vah
10 dakikaya standart dedim ama en iyi skoruda olabilir djdnzkaKadınların da cinsel isteği olduğunu öğrendi eleman, 10 dk nın vücudunu tanıyan bir kadına yetemeyeceğini öğrendi, umarım intihara süruklememişizdir ya çok üzücü.
3 bosalma + 10 dk mış. Durum vahim.10 dakikaya standart dedim ama en iyi skoruda olabilir djdnzka
Zavallı partneri rol yapıyor ki bu da 10 dakikayla kendini jony sins saniyor.
Yetersizliği ile yüzleşince de suçu kadınların azgın olmasina atması da tipik erkek özelliği.
Deria burayı okuyorsan sana bir çift lafım var:
V A H
V A H
Nasil olucakki oEvlenmeden önce bence gözlemlemeli ille deneyim sart değil ama bence epey gözlem gerekli