Ne olacak bu isteksiz kocalar artık tahammül edemiyorum

Sblcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
81
57
Kızlar öncelikle erkek değilim onu belirteyim sürekli ne merak etsem bu siteden açıp okuyorum ama benimde bir sorunum var ve kimseye anlatamıyorum ve artık patlamak üzereyim 4 yıldır evliyim 2 ocuk sahıbıyım kocam olacak şahıs öyle diyorum çünkü çok sinirliyim şuan bana yaklaşmıyor yaklaşık iki saattir yatakta debeleniyorum bişeyler bekliyorum adamda tık yok baktım en son uyuma pozisyonu aldı ben attım elimi kolumu normal dur uyucam diyo kalktım oturma odasına gittim sinirden şimdi cocuktan sonra illaki uzaklaşma oluyor dıyenler olucak ama yok baştan beri böyleyiz biz keyfi ne zaman isterse işin kötü yanı ben orgazm bile olamıyorum ama onu memnun etmeye calısıyorum aman araya soğukluk girmesin aman uzaklaşmasın diye ilk adımı attığımda cok oldu reddettığıde cok oldu artık napıcagımı bılmıyorum konusuyorum olmuyor bahaneler uyduruyor duymazlığa geliyor o yaklasana kadar bekliyim diyorum artık 2 haftaya mı olur 1aya mı olur beyefendinin keyfi ne zaman olur bakımsız bir bayanda degılım guzelım kendıme göre daha 24 yasındayım evlılıgın basında böyleyse 10 yıl 20 yıl sonra ne olacak dıyorum erkek yas alınca daha ısteklı olur dıyor bahaneler uyduruyor daha da sinirleniyorum her kadın gıbı begenılmek arzulanmak ısıtıyorum cok mu yanı baslarda duzelir diyordum ama artık inancımda hevesımde kalmadı ne yapıcam bilmiyorum... Uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Bende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha

Bende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha
Ben istekliyim aslında kadınların orgazm olması daha zordur yani ben hiç yaşamadım 4 yıldır cinsellikte az olunca kendini tanıyamıyor insan ama ben bu durumda bile rol yapıyorum beni tatmin edemediğini dusunmesin gururu kırılmasın diye

Aynen bende öyleyim geçenler de kendim ben isteksizm dedim ve hiç tepki. Vermedi şaşırdım kullandığım ilaçlara bağladım isteksizliğimi herşey zamanla rayına oturur inşallah

Aynen bende öyleyim geçenler de kendim ben isteksizm dedim ve hiç tepki. Vermedi şaşırdım kullandığım ilaçlara bağladım isteksizliğimi herşey zamanla rayına oturur inşallah
Birlikte olma sıklığınız nedir canım dediğin gibi ilaçlarda etkiliyor olabilir ama eşin istekliyse ona biraz zor gelebilir isteksiz olman

numara yapmayacaksın , yaptıkça kendını mukemmel zannediyor öküzler ,

bağıra bağıra hissettireceksin , ben öyle durumlarda öyle sinir yaparım ki , evin diğer ucunda nefes alır ,

numara yapmayacaksın , yaptıkça kendını mukemmel zannediyor öküzler ,

bağıra bağıra hissettireceksin , ben öyle durumlarda öyle sinir yaparım ki , evin diğer ucunda nefes alır ,
Aynen öyle zannediyor biliyormusun bazen söylemek istiyorum sinirle ama yine susuyorum alınmasın diye

Esine cinsel arzular beslemeyip sağda solda kızlara da ic gecirmiyorsa aldatmaya meyilli degilse yani..cinsel terapiyi de muhtemelen kabul etmeyecektir ama bu cozum bu olurdu

Esine cinsel arzular beslemeyip sağda solda kızlara da ic gecirmiyorsa aldatmaya meyilli degilse yani..cinsel terapiyi de muhtemelen kabul etmeyecektir ama bu cozum bu olurdu
Yok aldatma falan mevzusu degıl onu biliyorum ama terapiyide kabul etmez cunku bunu bir sorun gibi görmüyor adam

Çocuklar etkili değil baştan beri böyleydi demişsiniz de 4 yılda 2 çocuk yapmışsınız. Yani ikiz değilse bu çocuklar evlenir evlenmez hamile kaldınız belliki. Çocuk olunca bir süre sekteye uğruyor gerçekten ve tam toparlanma sürecinde ikinci çocuk olmuş. Düzelmeye fırsat olmamışki. Yine de zor Bi durum gerçekten. Terapiste gitmeyi kabul ederse yardım alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…