AynenCinselligi dibine kadar yaşayacağınız yaşlardasınız.
Bu sizin hakkiniz...
Böyle davranmasini hic dogru bulmadim
Camış
Yani bilmiyorum ki yemin ederim annemle babamın cinsel hayatı bizimkinden daha renkli24 yaşınca genç ve bakımlı bir kadını bir erkek neden istemiyor ablamış değilim ve o adama 2 güzel evlat vermişsin seni daha çok sevip arzulaması lazım bna göre
Orta da iki cocuk var boşanmak okadar kolay mı bunun bir tedavisi vardır elbet emek olmadan hiç bir evlilik yürümez sizin için kolay olan şey karşı taraf için zor olabilir
Ben istekliyim aslında kadınların orgazm olması daha zordur yani ben hiç yaşamadım 4 yıldır cinsellikte az olunca kendini tanıyamıyor insan ama ben bu durumda bile rol yapıyorum beni tatmin edemediğini dusunmesin gururu kırılmasın diyeBende bu konu dan muzdaribim. Eşim yerine ben isteksizm ne yatmak istiyorum nede onu memnun etmek istiyorum zoraki yapıyorum herşeyi birde sanırım orgazm olma sıkıntım var galıba oda etkiliyor 20 yaşındaym daha
Aynen bende öyleyim geçenler de kendim ben isteksizm dedim ve hiç tepki. Vermedi şaşırdım kullandığım ilaçlara bağladım isteksizliğimi herşey zamanla rayına oturur inşallahBen istekliyim aslında kadınların orgazm olması daha zordur yani ben hiç yaşamadım 4 yıldır cinsellikte az olunca kendini tanıyamıyor insan ama ben bu durumda bile rol yapıyorum beni tatmin edemediğini dusunmesin gururu kırılmasın diye
Aklıma gelmiyor degil ama çocuklar var arada elimden geleni yapıyım cabalıyım son noktaya kadar dıyorum sonradan keşkelerim olmasın pişman olmayayım diye
Birlikte olma sıklığınız nedir canım dediğin gibi ilaçlarda etkiliyor olabilir ama eşin istekliyse ona biraz zor gelebilir isteksiz olmanAynen bende öyleyim geçenler de kendim ben isteksizm dedim ve hiç tepki. Vermedi şaşırdım kullandığım ilaçlara bağladım isteksizliğimi herşey zamanla rayına oturur inşallah
Ben istekliyim aslında kadınların orgazm olması daha zordur yani ben hiç yaşamadım 4 yıldır cinsellikte az olunca kendini tanıyamıyor insan ama ben bu durumda bile rol yapıyorum beni tatmin edemediğini dusunmesin gururu kırılmasın diye
Aynen öyle zannediyor biliyormusun bazen söylemek istiyorum sinirle ama yine susuyorum alınmasın diyenumara yapmayacaksın , yaptıkça kendını mukemmel zannediyor öküzler ,
bağıra bağıra hissettireceksin , ben öyle durumlarda öyle sinir yaparım ki , evin diğer ucunda nefes alır ,
yanlış yapıyorsun,Aynen öyle zannediyor biliyormusun bazen söylemek istiyorum sinirle ama yine susuyorum alınmasın diye
Soylemelimiyimyanlış yapıyorsun,
Yok aldatma falan mevzusu degıl onu biliyorum ama terapiyide kabul etmez cunku bunu bir sorun gibi görmüyor adamEsine cinsel arzular beslemeyip sağda solda kızlara da ic gecirmiyorsa aldatmaya meyilli degilse yani..cinsel terapiyi de muhtemelen kabul etmeyecektir ama bu cozum bu olurdu
Çocuklar etkili değil baştan beri böyleydi demişsiniz de 4 yılda 2 çocuk yapmışsınız. Yani ikiz değilse bu çocuklar evlenir evlenmez hamile kaldınız belliki. Çocuk olunca bir süre sekteye uğruyor gerçekten ve tam toparlanma sürecinde ikinci çocuk olmuş. Düzelmeye fırsat olmamışki. Yine de zor Bi durum gerçekten. Terapiste gitmeyi kabul ederse yardım alın