Ya isteksizlik farklı erken boşalma yüzünden boşanmaya gitmek farklı isteksizlik tedaviye gidilir tedavisi hiç yoksa tamam boşan denilebilir belki ama erken boşalma kontrol altına alınmaya çalışılır olduğu kadar neyse işte ondan sonrası sabredilir hayat imtihan değil mi iş kötü ev kötü diye hemen vazgeçebiliyor muyuz evlat kötü diye sokağa atabiliyor muyuz madem imtihandayız o zaman bazı şeylere gerçekten sabretmek gerektiğini anlamalıyız diye düşünüyorum bu benim fikrim belirteyim tekrardan..
Zorluklara imtihan diye bakanlar, sunulan vasat yaşantılara hep böyle boyun bükerek yaşarlar.
İlk olarak, "söylediğiniz cümleyi karşı cins için kabul eder misiniz" dedim, cevap veremediniz. Çünkü edemezsiniz. Erkekleri seks yapmadan duramayan varlıklar, kadinlari erkeklerin keyif aracı olan varlıklar olarak görüyorsunuz.
Yorumlaştığınız üyenin durumunu bilmeden yaziyorsunuz. 5 senedir kaç farkli doktora gitmişler. Sorun erkekte ama çabalayan yalnızca kadin olmuş. Adam çabalıyormuş, tedavi oluyormuş gibi görünmüş. Çözüm için bir çaba harcamamış hiç. 5 senedir 1 kez bile orgazm olamamış kadın. Ne saygısı sevgisi? Saygı sevgi mi kalır kötü cinsel hayatta?
"Tedavi olur, oldugu kadar neyse işte ondan sonrasi sabredilir" diyorsunuz. Aynısını erkek sabretsin şeklinde söyleyemiyorsunuz. Çünkü sizin zihniyetinizde zevk almasi gereken yalnizca erkek. Kadin mutlu olmak istiyorsa çocuk doğurup onu yetiştirmeli dimi?
"İşim kötü" diye hemen vazgeçemiyorsam bunun sebebi imtihan değil ülkemizdir. Gelişmiş bir ülkede olsaydim vazgeçebilirdim. İşsiz kalmayacağımı bildiğim noktada aninda vazgeçerim. Geçemiyorsam sebebi hayatımı idame ettirememe korkum.
Evlat diye sokağa atamazsınız tabii ki. Evlat doğmak için talep gondermiyor size. Anne baba sevişiyor ve evlat oluyor. Iyi ya da kötü nasil bir hayatınız varsa evladinizi bunu yaşamaya mecbur ediyorsunuz. Kötülüğüne, hastalığına, tüm sorunlarına karşı sorumlu olacağınızı bile bile hamile kalıyorsunuz. (Rıza dışı ilişkileri kastetmiyorum.)
Her cümleniz mi falso olur ya, inanamiyorum. Doğru tek bir şeyiniz yok.
Konu sahibi gibi orgazm olmayıp durumu kabullenip mutsuz yaşayan bir kadın mısınız,
yoksa her şeyi yolunda olan açın halinden anlamayan bir tok musunuz bilemiyorum.