Muhasebeci her yerden tazminatını alıp çıkar diye boşuna dememişlerBir ton açığı var kendisi kaybeder
Mahkemeye gidip alabiliyorsun
Uzlaşma yoluyla bilmiyorum pek mümkün mü
Bir de sonrasında başka iş arayacaksan referans araştırması yapılıyor ya
Bizimki de öyle.Bir ton açığı var kendisi kaybeder
Dur daha çıkma gibi bir düşüncem yok ama bizimkilerde veriyor hem işsizlik hem tazminat. daha 2 yıllık çalışanım fazla birikmedi tazminat
Ben 2 sefer kendim çıktım almadım.Muhasebeci her yerden tazminatını alıp çıkar diye boşuna dememişler
Muhasebeci her yerden tazminatını alıp çıkar diye boşuna dememişler
En ucuz düdüklü olmuş milyon para. Haklısın bacımBana da lazım düdüklü alacam
fissler veya tefal alacam çok pahalı anamEn ucuz düdüklü olmuş milyon para. Haklısın bacım
ajhjkhjhar kızım bu tele hat ara beni boya beniTR si nerde bunun
Eski işyerindeki Patronum derdi ki "işçi bizden zengin mi alacağı tazminat beni zarara uğratmaz ama onun bir işine yarar. Şurada kaç paraya çalışıyor ihtiyacı var" O yüzden çıkan herkese tazminatını verirdiBugüne kadar kimse benim referansımı araştırmadı
Zaten şuan önce uzlaşmaya gidiyorsun sonra mahkeme olayları başlıyor.
%95 işçiden yana bu davalar.
En ucuz düdüklü olmuş milyon para. Haklısın bacım
Bizimki de öyle.
Benden sonra gelecek elemana dünya sorunlu iş kalır.
Beni de arar yardım et deyü ama ıııııh etmem.
Kendi bilir.
Müşavirimiz de zaten sürekli ilgilenemez.
ALLAH'ın belası bir muhasebe programına da geçiş yaptık ki zaten düşman başına
Hahhahahah ama öyleeeerİltifat olarak kabul ediyorum şekerim
Ondan önce 4.5 yıl çalıştım. 3 aylık hamileydim yolum da çok uzaktı. Sözleşme bitince devam etmedim. Tazminat + işsizlik aldım. O parayla bebeğimin bütün ihtiyaçlarını, doktor randevularını ve doğum masraflarımı ödedim. Beni o kadar rahatlattı ki. Eşimin o ara işleri bitti o da çalışmıyor ben de çalışmıyorum. Çok zorlu bir dönemdi. Allah razı olsun beni tazminat için uğraştırmadılar. Gerçi bana özel değildi bütün personele aynılardı2 yıl tazminat şuan çerez parası olsun yine iyi
Eski işyerindeki Patronum derdi ki "işçi bizden zengin mi alacağı tazminat beni zarara uğratmaz ama onun bir işine yarar. Şurada kaç paraya çalışıyor ihtiyacı var" O yüzden çıkan herkese tazminatını verirdi
Diretseydin belki alabilirdin kuzumBen 2 sefer kendim çıktım almadım.
Çocugum için çıkmıştım.
En son aşamaBugüne kadar kimse benim referansımı araştırmadı
Zaten şuan önce uzlaşmaya gidiyorsun sonra mahkeme olayları başlıyor.
%95 işçiden yana bu davalar.
3 program kullanıyorum. Söyleyeceklerim bu kadarBana bir bardak su getir dese getirmem bende o kadar bıktım
Ay o programlar zaten
3 program kullanıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?