Ne işsizlik maaşı ne tazminat :(

Şimdiki işyerim ise 5 yıl ve üzerinde çalışanı Arabulucu ile çıkarıyor işten. tekrar dava ile uğraşmamak için. Tekstil olduğu için birazcık sıkıntılı insanlar çalışıyor. Geçen bir personelin çıkışını yapıyorum 2 aylık eleman. Dedi ki bana tazminatım ne kadar. Dedim tazminat yok. Hayır var diye benimle inatlaşıyor. Şimdi buna nasıl anlatayım ben. gönderdim müdürün yanına

Ne güzel işte.
Hepsi öyle olsa keşke ama bir çoğu zaten hakkını vermiyor.
Üstüne üstelik neyi kaçırırız diye daha da bizi yoluyorlar.

Ne yapıyorsunuz öyle holding mi işletiyorsunuz
Biz merkeziz iki tane de şube var. Bunlar 35 yıllık firma hangi programla başladılarsa onla devam ediyorlar. Değiştiremedim kaldı öyle. e-fatura da entegre olmuyor çünkü kullanışsız bir program. x basıyorsun fişi kaydediyor

bende işten çıkmayı düşünüyorum çünkü resmen mobing uyguluyorlar daha hamile olduğumu bilmiyorlar ama hastaneye gidince suratları düşüyor
bir sene pandemi döneminde bir yıl sigortasız çalıştırdılar
maaşı asgari ücret kadar yatırıyorlar elden veriyorlar
bir yandan bulaşmayım diyorum bir yanım da ihtar çek işi bırak bu kadar stresle uğraşma diyor

Resmen kuklayız ya.
Bazen düşünüyorum acaba çalışmamak daha mı mutlu ederdi bizi?
Bu kadar sıkıntıya, çileye değiyor mu calci

Doğum izni bitiminde işe gidince 6 ay ücretsiz izin için dilekçe doldurup koyun önlerine. Bu yasal hakkınız izin vermem diyemiyorlar. Çalışma bakanlığı tepelerine biner.
İzin veremezseniz işten çıkartın bebeği şu anda kimseye bırakamıyorum deyin.
Bana 2 ay izin dilekçesi imzalamak zor gelmişti işverene. Kaldı ki yedek elemanı da vardı

Hayır ya sabahtan beri ne yazıyoruz biz.
İstifa falan etme sakın.

At çöpe
Bu arada ben seni İK falan sanıyordum bildiğin meslektaşız

Saçını başını yolarım ha.
Asla istifa etme.
Sgk'sız çalıştırdıklarına dair elinde delil elbette vardır.
Şikayet et anasını aglatırlar oranın

Yok canım anlaştık zaten geri gelmeyeceğim için sorun yok.
Hakkımı da verecek.

Burayı görmek bile istemiyorum yani dese ki maaşının 2 katını vereyim geri gel, çalışmam :/

Dos tabanlı eta geldi aklıma

Saçını başını yolarım ha.
Asla istifa etme.
Sgk'sız çalıştırdıklarına dair elinde delil elbette vardır.
Şikayet et anasını aglatırlar oranın
neyden korkuyorum biliyor musun o kadar kötüler ki çıkan elemanın arkasından
yeni çalıştıkları firmaları arayıp kötülüyorlar
arabulucu ile anlaşırsam tazminatımı alıp uğraşmam en azından diye düşünüyorum

Cehennemin dibine kadar kötülesinler ayol.
Asla haklarını almadan çıkma

Şöyle bir önerim olabilir size
16 hafta ücretli 6 ay ücretsiz hakkınızı kullandıktan sonra kısmi çalışma hakkınız var yarım gün gibi onu teklif edin genelde işverenin çok işine gelmiyor ve kabul etmiyor o zaman beni işten çıkarın diyebilirsiniz ikisinden birini kabul etmek zorunda bu durumda çünkü

Cehennemin dibine kadar kötülesinler ayol.
Asla haklarını almadan çıkma
direk ihtar çekip avukatla görüşüp gelmesem mi
Beğenmeyen oradan da tazminatını verir çıkarır dimi K KIR PAPATYASII
ya çok doğru da ne bileyim sorun eşim de aynı iş yerinde olması birlikte işsiz kalacağız psikolojimi bozdular o bi yerde yeniden başlayabilir bu aralar bende istifa edip en azından rahatça hastaneye giderim kalırsam mobing iyice artacak belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…