- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
- #1.201
çalışıyorum yazmadım tekrara okursanız
özelde çalışıyorsanız nasıl sıfır maaş alıyorsunuz :44:
çalışıyorum yazmadım tekrara okursanız
önceki mesajda bunları okudum sıfır maaş alıyorum dediniz şimdikinde özelde çalışılıyor diyince öyle anladım.
kızlar ya 4 senedir aynı yerde çalışıyorum 900 tl ile girdim şuan 1200 ile çalışıyorum ön muhasebe yapıyorum malı müşavirin geldıgı zamanlarda genel muhasebede yapıyorum beyannameler falan aldıgım maaşın az oldugunu dusunuyorum ve bunu cok sorun yapmaya başladım
şuan bir firmada ön muhasebe ve resmi muhasebeye bakıyorum patronun ayrıca bir sigorta acenteliği var sigorta işlerini de yapıyorum veeee 1.200 maaş alıyorum . Bu arada öğlen yemeği yok hadi yer yakın yolu saymayalım sigortam tamam SMMM STAJIM için katlanıyorum.
ama 4 ay önce kendi tali sigorta acenteliğimi açtım halaaa cepten yiyorum . Patronla konuştuk belli saatler belki yarı zamanlı nasıl olur artık tam kestiremiyorum işime devam etcem. Aynı zamanda kendi sigorta işlerimi yürütcem
4500-5000 arası değişiyor.
Kur'an kursu hocaları günde sadece 3-4 saat çalışıp 2000 bin tlden fazla maaş alıyorlar, bir arakaşımın ablası böyle çalışıyor. Üniversite mezunu da değil üstelik.
aynen ben de memurum 2900 TL alıyorum her yıl maaşın artması gerekirken bu yıl azaldı geçen yıl aralık ayında maaşım daha yüksektiDevlet memuruyum 2900 tl aliyorum ama gelirin ne kadarsa giderinde o kadar oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?