- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
- #1.161
canım ne kadar maaş alıyorsunuz bende pc programla mevzunuyum. Kpss ye girecem bu sene inşallah bana tavsiye edebilir misin mesela
Düz Maaş 1915 TL.
Aile Yardımı da alıyorum ben. 2170 oluyor maaşım.
Kesintiler vs nedir tam olarak bilemiyorum ama.
En rahat kurumdayım ben.
Elbette tavsiye ederim. Bir bayan için en iyi meslek devlet memurluğu bence.
Düz Maaş 1915 TL.
En rahat kurumdayım ben.
peki canım bu vikh'ler nerelerde çalışıyor birde aile yardımı derken ailenden uzakta olduğun için mi alıyorsun herkese mi veriyorlar bende programlama bitirdim acaba başka nerelerde çalışabılirız. Bu sene tercih yapıcam inşallah
Kamu kurumunda kadrosuz olarak çalışıyorum.
Sigortalıyım..
Evrak işlerindeyim..
1000-TL maaş alıyorum. Yol yemek yok. Artı hiçbir şey yok. Bu sektörde 8. yılım. Kurumda 3. yılım. İşe 850 ile başlamıştım..
Şirket işçisi olarak değil, kurum üzerinde sigortalıyım..canım şirket işçisi olarakmı çalışıyorsun
Şirket işçisi olarak değil, kurum üzerinde sigortalıyım..
Hayır canım ben Karadeniz'de baska bi Üniversitedeyim. Samsun'da ne evler var bi görsen dudakların ucuklar hemde asla alınmayacak paralar değil. Denize 0 villalar falan. Ayrıca gece hayatı cok tempolu bi yer Samsun. Insanlarıda yobaz degil gelişmiş istanbula Ankara'ya yakın universitesi köklü eski bi universite Ohh daha ne olsun ki :) vallaha görsen sen emekli olduktan sonra bile ayrılmak istemezdin oyle bi yer yani. Ben Samsun'lu da degilim ama ordan araba aldık. O yuzden o sebeple gittim ve bayıldık. Bide Borusan servisi en yakın Samsun'da oldugu icin sık sık gidiyoruz. Insanlarda baya sosyetik orda. Olmayan araba yok herkes Nişantaşı'nda Bağdat caddesinde gibi suslu bakımlı yani para harcayabilecegi bi yer ama kısmet tabiki. Insallah daha iyisi çıkar karşına bundan sonra ki niye çıkmasın. Gerekli her türlü donanım mevcut sende daha iyi yerlere gelirsin eminim. Ama bundan sonra oralarda kadro çıkarsa düşünme bile. Basın gidin Samsun'a hafta sonu icin zaten otoban İstanbul Samsun arası bi gezin görün hemen seversiniz zaten :)
onu yerine ben cevap vereryim hazal..aile yardımı eş çalışmıyorsa onun adına verilen yardım oluyor yada çocuklar sosyal güvenlikte annenin üzerine ise o şekilde veriliyor.v.h.k.i ler hemen hemen bütün kurumlarda büro personeli olarak çalışıyor(.yani GİH )....düz memurdan 30-50 lira arası fazla alıyor ve aynı işi görüyor genellikle
Düz Maaş 1915 TL.
En rahat kurumdayım ben.
aynı şekilde çalışan arkadaşlarda varda.1000-1100 arası alıyorla yemek ve yol parası bunun içinde oluyor..o yüzden sordum
çok sağol canım benim cevapladğın için bu konu benim yararıma oldu aslında bu sene tercih yapıcam belki ön fikir olur
kızlar ya 4 senedir aynı yerde çalışıyorum 900 tl ile girdim şuan 1200 ile çalışıyorum ön muhasebe yapıyorum malı müşavirin geldıgı zamanlarda genel muhasebede yapıyorum beyannameler falan aldıgım maaşın az oldugunu dusunuyorum ve bunu cok sorun yapmaya başladım
sırketlerde ınanırmısın calısanlar o kadar bıle almıyor kamuda :////
kamuda çalışan şirket işçisi arkadaşım var 1000 küsür alıyor
hangı kurum
bayındılıkta 1100 / 890 tl arası degısyormus
yök'e bağlı kurum
anlıyorm tesekkur ederım bılgılendırınız ıcın
1000 lira çok ya tabiki yol yemek içinde olmalıaynı şekilde çalışan arkadaşlarda varda.1000-1100 arası alıyorla yemek ve yol parası bunun içinde oluyor..o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?