- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
kızlar bir de bir şey farkettim ben yaklaşık 3 4 aydır iş arıyorum öğrenciyim diye istemiyorlar falan şimdi sömestrda bir yere başladım şimdi telefonlarım susmuo görüştüğüm yerlerden geri dönenler falanben burayı kabul ettğim için olumsuz dönüyorum ama içim gidio bazı yerler iyi teklif verio.Ben kesin memur olmalıyım yoksa özel sektör beni çok sömürür böyle saftirik halimle :)
Yüksek mühendisim, yarı devlet-yarı özel diyebileceğimiz bir resmi kurumda projede çalışıyorum. 3500 TL net, yol + yemek kurum karşılıyor. Baktım ufukta evlilik ve aday görünmüyor, birikim yapmak için ev aldım kredi ödüyorum.[/QUO
Nerede çalışıyorsunuz öğrenebilir miyim? Bende mimarım özel sektörde çalışıyorum. şartlar çok zor. Kpss hazırlanmaya karar verdim. istanbul da maaşlar da önemli evliyim.
Memurum son zamlarla 3200 oldu
kızlar ya 4 senedir aynı yerde çalışıyorum 900 tl ile girdim şuan 1200 ile çalışıyorum ön muhasebe yapıyorum malı müşavirin geldıgı zamanlarda genel muhasebede yapıyorum beyannameler falan aldıgım maaşın az oldugunu dusunuyorum ve bunu cok sorun yapmaya başladım
Yüksek mühendisim, yarı devlet-yarı özel diyebileceğimiz bir resmi kurumda projede çalışıyorum. 3500 TL net, yol + yemek kurum karşılıyor. Baktım ufukta evlilik ve aday görünmüyor, birikim yapmak için ev aldım kredi ödüyorum.[/QUO
Nerede çalışıyorsunuz öğrenebilir miyim? Bende mimarım özel sektörde çalışıyorum. şartlar çok zor. Kpss hazırlanmaya karar verdim. istanbul da maaşlar da önemli evliyim.
Merhaba, kurum adı vermiyim ama İstanbul'da bir resmi kurumdayım. Kurumumda mimar bulunmuyor, alana göre mühendis veya iibf ile hukuk fakültesi mezunu var. KPSS ile girmedim ben çünkü benim birimim yönetmeliğimize göre kadrolu değil sözleşmeli personel alıyor. Kariyer.net'ten açtıkları ilanı görüp başvurmuştum..
kamuda taşeron firma, işçiyim yani. 1.080 lira alıyorum. yeter çok şükür. ama burda 2 bin küsür rakamları okuyunca nerde yaşıyoruz yahu oluyorum açıkcası
moralim bozuldu burayı okuyunca bildiğin fakirim. neyse buna şükür.
saçmalama kızım ya elimize ne geçiyorsa ona göre harcıyor ona görede biriktiriyoruz.çok şükür halimize benm arkadaşımın eşi asgari ücret alıyor ev 500 kira borç ödüyor fatura ödüyor ne yiyo ne içiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?