- Konu Sahibi Bana bir is lazim
- #1.001
belediyede mühendisim 3800 tl alıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farkettimde cevap verenlerin %80'lik kısmı devlet memuru yani rahat insanlar...aldıkları paralarda iyi hemde nette vakit geçirecek kadar zamanları var...
Kimin 7/24 çalıştığını düşünüyodun
doğru dedin kaç sayfa okuduysam hep yüksek rakamları okuyunca ne kadarda az alıyorum dedim. ya işimiz olmasaydıda iş arıyor olabılırdık baba eline bakıyor borcun içinde boğuluyor olabilirdik. çok şükür.babam hep anlatır memur maasıyla 3 kardesız hepımızıde okuttu aynı zamanda 2 ev aldı. nasıl aldım birde bana sorun der hep.
ÖZEL SEKTÖRDE PEK NETE FIRSAT BULAMAZ İNSANLAR ÜSTELİK 18:30'dAN 5 DAKİKA ÖNCE ÇIKAMAZSIN...AYRICA ALDIKLARI ÜCRETDE NERDEEE 2000
ya halinize şükredin ev hanımıyım maaşım yok
Devlette çalışanlarda mesai saatlerinde girmiolardır heralde internete onlarda işi bitince giriodur. Ha giren varsa günahı boynuna:)
Devlet memuruyum 3500 alıyorum 3 ayda bir de 4000 e yakın
Sağol canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben de buralara gelene kadar çok ugrastim okul kpss filan çok şükür memnunumwuuuu maşallah
ben özel şirkette çalışıyorum planlama da ünv. mezunuyum 3 ayı geçti nerdeyse burdayım yol paramla 950 tl alıyorum :/
nişanlım da sigortacı özel bi şirkette 3 yıldır çalışıyor maaş+yol=1200 tl gel de delirme şimdi
Bilg Prog mezunuyum.
VHKİ olarak atandım.
Sağol canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben de buralara gelene kadar çok ugrastim okul kpss filan çok şükür memnunum
Sağol canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben de buralara gelene kadar çok ugrastim okul kpss filan çok şükür memnunum
devlet memuruyum...3000-3500 arası değişiyor aldığım para... ama ne iş yaptığımı söyleyemem..bir çok arkadaşım bu siteyi takip ediyor...afişe olurum:)