ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

bu arada benim hayalim insan kaynaklarıydı..ama tecrübe dediler, staj dediler burnumdan getirdiler caydırdılar İK maaşları hakkında bilgisi olan var mı?

valla hiçde çenemi yormuyor bu konu tam tersi halime şükür ediyorum.fazla maaş alanlara allah daha çok versin az alana da,madem konu sizi bu kadar rahatsız etti yaptığınız yorum da bizi rahatsız ediyor siz bence sizi ilgilendiren konuları okuyun ozaman burda boşuna vakit harcamayın görüntü kirliliği oluyor açılan konuya saygı yok

pardonda kim neyin havasını atıcak ki aldığımız paralar ortada ayrıca kımseye boyle bır konu actık gel maaşını yaz dıye bır zorlama yapılmadı sadece merak ettıgım ve maaşımdan memnun olmadıgım ıcın kıyaslama yapmak ıcın actım konuyu lütfen gereksız muabbetler yaparak konuyu dagıtmayın ısteyen eğitim durumunu ve maaşını paylasır isteyen paylaşmaz

hava yapmak isteyenler için mükemmel bir konu olmuş. zaten meraklı bir milletiz parayla hava atmaya çünkü fazla para alıyorsak adam yerine koyarız kendimizi. konuya ilgiden de anlaşılıyor işte..

ne alaka yaaa şimdi bu herkse meslegıne gore para alır eğitim düzeyıne göre ilk okul mezunun aldıgı ücretle yüksek lisans yapan bırının ucretı halıyle aynı olmıycak kulvarlar farklı standartlar farklı kıme ne havasndan bahsedıyosunuz pardon anlamadım ben gereksız bır yorum olmus bence sizinkı

peki madem öyle maaşlarını yazmanızdaki amaç ne? maaşınız söyleyerek neye hizmet ediyorsunuz onu anlamıyorum. bilgi amaçlı bir paylaşım mı? asla değil. genel kültürünüzü mü yokluyorsunuz? hayır oda değil eee gaye ne burda. artı yüzde doksanınızda sallıyor walla hiç k bakmayın..

bende görüşümü paylaşıyorum işte.

Son düzenleme:
Konu bence hiç de gereksiz değil sektörleri ve maaş durumlarını karşılaştırma imkanı buluyor insan. İlla her konu genel kültürle mi alakalı olmalı? Bu konuda bilgilendirici bence. Zaten bizim millette vardır ayy ne banalll dizi izlemek biz ailecek belgesel izleriz ya da ayy arabesk mi çok avammm ben klasik batı Müziği'nden başka birşey dinlemem:)))) ne yani ayy bu konu genel kültüre hizmet etmiyor ne kadar basit mi dicez. Sanki siz pc başında 7/24 genel kültürünüzü mü artırmak için uğraşıyorsunuz. Ha böyle bir kaygısı olan varsa national geographic sayfalarında gezinsin...

maaşlarımızı yazarak gizli bir örgüte hizmet ediyoruz aslında hemen çözdün bak

nasıl bir durumdur ki yaşadığın bu tip bir konudan bile art niyet çıkarıyorsun..

Allah aşkına 1900 öğretmen maaşımın nesiyle hava atıp sallıycam

eğer sen böyle düşünüyorsan yorum kirliliği yapma bence,bu konuya silah zoruyla mı yorum yaptırıyorlar sana? neden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun?

insan nasıl bakarsa öyle görürmüş,seninki de o hesap.

site bana yorum yapma hakkı tanıyor o halde problem yok hanfendi.

Bu ülkede kimse emeğinin karşılığını almıyor.
Bir tek devletin başındakiler, torpilliler , iltimas sahipleri hariç.

Kimse şuraya yazdığı üç kuruşla böbürlenme ya da bir diğerini hor görme derdinde değil.

Bu başlık çok çok iyi olmuş ,

görün işte ülkenin ne halde olduğunu,
beterin beteri olduğunu, halimize şükretmemiz gerektiğini.

tartışma çıkartmak gibi bir niyetim yok. evet aşka gözle bakıyorum bu konuya. 1900 maaşa az demeniz beğenmemeniz beni deli etti. bu ülkede 700 tl ile çalışan binlerce emekçi varken siz neyin havasını atcaz ki diyorsunuz. bak saat kaç olmuş karşımdaki inşaatta hala işçiler çalışıyor allah bilir ne kadar kazanıyorlar. sizde burada oturmuş maaş hesabı yapıyorsunuz ayıp yahu hoş mu şimdi yani.. ben zaten çok yüksek alıyorsunıuz demiyorum oo vay be demiyorum ama oturupta maaş konuşmak tuhaf geldi bana.

Ağzına sağlık :))
Şimdi ben de bunu yazacaktım
Benım de cevremde herkes asgari ve altı calısıyor herkes sıkıntıda
Konuyu okurken başka bır Turkıye var galıba bende gıdebılsem dıye gecırdım ıcımden

Şahsen ben 7 aydır işsiz bır ınsanım ve karşıma cıkan işlerde hep asgari veya altı , ya ben cok sansızım yada vasıfsızım
yada ınsanlar cok sanslı ve vasıflı ,
Allah herkezın gonlune göre versın
Eğer gercekten yazılan mıktarlarda calısanlar varsa cok sevınıyorum demek hala bır umud var ..
Demek İnsanlar emeklerının karsılıgını alabılıyor

hep şükrederim aldığım ücrete..ilk yorumum da yazmıştım bunu zaten..sana açıklama yapmaya gerek yok..

bak bu kadar sayfa bu konu konuşuldu..ben senin niyetinden şüpheliyim..sen gelene kadar kimse kimseye hava mı atıyorsun bak şu kadar çalışanlar var falan gibi olaylara girmedi. demek ki sorun bizde dğil..

konu başlığına bak ona göre yorum yap bence.

sen nasıl anlamak istiyorsan o yöne çekiyorsun..hatta duygu sömürüsüne vardırdın olayı..

ayıbı yapan buraya konu ile ilgili yorum yapanlar değil onu saptırmaya çalışanlar..

haydi selametle

"İnsanlar emeklerinin karşılığını alıyor." diyenlere ,

"Vay be! Burası Türkiye mi?" diyenlere de ben şaşırıyorum.

Haberiniz var mı o 1900 v.s maaş alanların İstanbul denilen yerde

800 ev kirası ,

600 kreş ,

sadece ama sadece doğal gaz faturasına 300- 400 verdiklerini?

Son düzenleme:

herkesin iş yükü,çalışma saati vs farklıdır.

ben günde 6 saat çalışıyorum,ama bu süre içinde tuvalete gitmeye,ya da elimi yıkamaya vakit bulamıyorum çoğu zaman.

çok yakından tanıdığım biri günde yaklaşık 10 saat çalışıyor,ama 3 kişilik odalarında sırayla birer saat uyuyarak mesaisini doldurduğuınu söylüyor.

o benden biraz daha az kazanıyor ama bana ne,bunun muhasebesini mi yapayım şimdi.

yok işçi 700 kazanıyor da siz aldığınızı azımsıyorsunuzmuş.

kim hak ettiği kadar kazanıyor ki?

1900 liraya üniversite bitirmiş adam çalışıyor,Allah bilir okurken ne kadar para harcadı hiç düşündünüz mü?

diğer tarafta 700 lira kazanan belki ilkökul mezunu bile değil,

hayır asla küçümsemiyorum bundan da pay çıkarmayın hemen.

ama eşit işe eşit ücret gibi bir sistemde de yaşamıyoruz bu da ortada.

Bana göre son derece yararlı bir başlık, meslek seçimi konusunda, ya da aynı meslekte, aynı kariyerde insanların hangi yönde ilerlerlerse daha iyi kazanabilecekleri konusunda son derece bilgilendirici buldum. Kaldı ki uzun uzun bakmadım bütün rakamlara ama öyle olağanüstü miktarlarda dönmüyor ortada. Türkiyede hayat her yönden pahalıyken insanların orta halli maaşlarla sıkıntı çekmeleri çok tuhaf değil, daha az maaş alan insanlara yapılmış bir hakaret hiç değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…