- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
- 733
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
hava yapmak isteyenler için mükemmel bir konu olmuş. zaten meraklı bir milletiz parayla hava atmaya çünkü fazla para alıyorsak adam yerine koyarız kendimizi. konuya ilgiden de anlaşılıyor işte..
bende görüşümü paylaşıyorum işte.pardonda kim neyin havasını atıcak ki aldığımız paralar ortada ayrıca kımseye boyle bır konu actık gel maaşını yaz dıye bır zorlama yapılmadı sadece merak ettıgım ve maaşımdan memnun olmadıgım ıcın kıyaslama yapmak ıcın actım konuyu lütfen gereksız muabbetler yaparak konuyu dagıtmayın ısteyen eğitim durumunu ve maaşını paylasır isteyen paylaşmaz
Bilg Prog mezunuyum.
VHKİ olarak atandım.
10 yıllık öğretmenim maaş 1930 ( haftalık 15 ders karşılıgı. 1 ders 40dk)
eger haftada 30 saat derse girerseniz +600
peki madem öyle maaşlarını yazmanızdaki amaç ne? maaşınız söyleyerek neye hizmet ediyorsunuz onu anlamıyorum. bilgi amaçlı bir paylaşım mı? asla değil. genel kültürünüzü mü yokluyorsunuz? hayır oda değil eee gaye ne burda. artı yüzde doksanınızda sallıyor walla hiç k bakmayın..
valla hiçde çenemi yormuyor bu konu tam tersi halime şükür ediyorum.fazla maaş alanlara allah daha çok versin az alana da,madem konu sizi bu kadar rahatsız etti yaptığınız yorum da bizi rahatsız ediyor siz bence sizi ilgilendiren konuları okuyun ozaman burda boşuna vakit harcamayın görüntü kirliliği oluyor açılan konuya saygı yok
maaşlarımızı yazarak gizli bir örgüte hizmet ediyoruz aslındahemen çözdün bak
nasıl bir durumdur ki yaşadığın bu tip bir konudan bile art niyet çıkarıyorsun..
Allah aşkına 1900 öğretmen maaşımın nesiyle hava atıp sallıycam
eğer sen böyle düşünüyorsan yorum kirliliği yapma bence,bu konuya silah zoruyla mı yorum yaptırıyorlar sana? neden tartışma çıkarmaya çalışıyorsun?
insan nasıl bakarsa öyle görürmüş,seninki de o hesap.
kızlar bu başlığa sadece söyle bi göz attım bi kaç sayfa.yanlış anlamayın Allah daha çok versinde.benim çevremde ekmeği zor alan çok insan var.hepsi asgari ücret yada altında genelde sigortasız çalışıyorlar.bende işsizim.sanki başka bi ülkede yaşıyomuşum gibi geldi.
tartışma çıkartmak gibi bir niyetim yok. evet aşka gözle bakıyorum bu konuya. 1900 maaşa az demeniz beğenmemeniz beni deli etti. bu ülkede 700 tl ile çalışan binlerce emekçi varken siz neyin havasını atcaz ki diyorsunuz. bak saat kaç olmuş karşımdaki inşaatta hala işçiler çalışıyor allah bilir ne kadar kazanıyorlar. sizde burada oturmuş maaş hesabı yapıyorsunuz ayıp yahu hoş mu şimdi yani.. ben zaten çok yüksek alıyorsunıuz demiyorum oo vay be demiyorum ama oturupta maaş konuşmak tuhaf geldi bana.
tartışma çıkartmak gibi bir niyetim yok. evet aşka gözle bakıyorum bu konuya. 1900 maaşa az demeniz beğenmemeniz beni deli etti. bu ülkede 700 tl ile çalışan binlerce emekçi varken siz neyin havasını atcaz ki diyorsunuz. bak saat kaç olmuş karşımdaki inşaatta hala işçiler çalışıyor allah bilir ne kadar kazanıyorlar. sizde burada oturmuş maaş hesabı yapıyorsunuz ayıp yahu hoş mu şimdi yani.. ben zaten çok yüksek alıyorsunıuz demiyorum oo vay be demiyorum ama oturupta maaş konuşmak tuhaf geldi bana.
peki madem öyle maaşlarını yazmanızdaki amaç ne? maaşınız söyleyerek neye hizmet ediyorsunuz onu anlamıyorum. bilgi amaçlı bir paylaşım mı? asla değil. genel kültürünüzü mü yokluyorsunuz? hayır oda değil eee gaye ne burda. artı yüzde doksanınızda sallıyor walla hiç k bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?