• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne iş yapıyoruz kaç para ücret alıyoruz

sigortacıyım..sigorta şirketıne gırelı 3 ay oldu 1000 tl ile girdim
2. ay 1200 aldım neden dersenız..
öğrendiğim program basına par aalıyorum.. ve bızde 9 tane firma var..
yanı hepsını ogrendıgım zaman yasadım . suan sadeece 2 fırma bılıyorum..
ve aslında oturdugum yerden para kazanıyorum..
işimi cok sevdım...
zaten banka ve sıgortacılık okudum...
sigortayı daha cok ıstıyrdum.. allah gonlume gore verdı...
kımse işsiz kalmasın cok zor 4 ay cektım delırcektım..

Özel bir şirkette pazarlama departmanında çalışıyorum, yeni girdim daha 1. ayım doldu. 1500 TL ile başladım. Buna da şükür diyelim napalım..

Maaslari okuyunca acaba Türkiyeyemi gelsem dedim..esim kesin dönüs icin israr ediyo,almanyada yasiyoruz,o okumaya gelmis buraya
türkiyde 2 yillik bilgisayar programciligi almanyadada 3sene informatik(Türkcesi bilgisayar mühendisi sanirsam :26: ) bitirmis..
burdada SAP diye kurs yapip Türkiyeye gelmeyi istiyo..bende devlet isi olmadan gelmek istemiyorum,haksizda sayilmam heralde..
burda zaten istedigi isi bulamiyo,daha dogrusu malum türk olman yetiyo,ayrimcilik cok...kendi meslegini yapamiyo,onca sene bosa okudum diye kizip duruyo...
bende dedim bu sene KPSS ye gir olursa döneriz...bilmiyorum özelde ne kadar kazanir ne kadar garanti olur...off ya cok kararsizim :18:
kizlar bi akilll

oturumunuzu öldürmeyin bence, her zaman acik kapi olsun. Benim iki üc arkadasim gittiler, ( Master vs.) vardi ama hepsi geri döndüler.

köyde nereye harcıyosunuz anlamadım ki...merakımdan sordum sadece:):)

eşim fotoğraf çekiyor ve mesleği halline getirmek istiyor..biz şu an küçük bi şehirde yaşıyoruz,düğün doğum ,katalog fotoalına iyi para veriyolarmış..ama sizin lensler falan da çok pahalı ya..sinir oluyorum ,bi foto çek canım ,aman yok lensim uygun değil,hava da şöyle,renkler de böyle..aman diyen gitti.çekme...!!!

ben de turizm otel işletmeciliği bitirdim.. mezun olduktan sonra da yazlık otellerde çalıştım,ama ne güzel para kazandım yaa...6 ay çalış 6 ay yat..kazandığın yeter de artar bile..ama gel gör ki çalışırken boş gün yok denecek kadar az,saatler çok uzun,gece gündüz devamlı çalış..anladım ki hayat boyu yapmıcam döndüm yolumdan,başka sektörlere yelken açtım:51:
o zamanki aklım olsa,çalışır para birktiri,2 senede arabamı alırdım..

Ben daha çok şehir otelinde çalışmak istiyorum , yazlık otellerde para iyi olsa da bana göre değil ben kalıcı istiyorum ki istesem de eşim izin vermez zaten :1: bakalım araştırma halindeyim inşallah kafama göre bir yer bulurum :1:

10 yıllık öğretmenim maaş 1930 ( haftalık 15 ders karşılıgı. 1 ders 40dk)
eger haftada 30 saat derse girerseniz +600

ing özel ders veriyorum su sıralar haftada 7 saat
haftalık 700 lira ediyor bir de bir tercüme bürosuna bağlıyım, vaktim olursa tercüme yapıyorum ama genelde (kendim de hala öğrenci oldugum için) vaktim kalmıyor
tabi yaz dönemlerinde falan öğrenci de bulunmuyor pek, ancak bütünlemeye veya muafiyete çalışan öğrenci olursa zar zor, yazın daha cok ceviriye yöneliyorum bu yüzden
çok şükür, çalışmamak ve başkasının eline bakmak -bu kişi insanın babası eşi vs de olsa- çok kötü bence

hava yapmak isteyenler için mükemmel bir konu olmuş. zaten meraklı bir milletiz parayla hava atmaya çünkü fazla para alıyorsak adam yerine koyarız kendimizi. konuya ilgiden de anlaşılıyor işte..

hava yapmak isteyenler için mükemmel bir konu olmuş. zaten meraklı bir milletiz parayla hava atmaya çünkü fazla para alıyorsak adam yerine koyarız kendimizi. konuya ilgiden de anlaşılıyor işte..

hahahhh biz tenezzül ediyoruz malesef :52::52:
yukarda kırmızıyla boyadığım yerler biraz ağır olmuş sanki :27:
fazla para derken?senin fazla para anlayışın nedir merak ediyorum?
burda çoğu insan maaşının azlığından bahsetmiş.
kimsenin kimseye hava attığı yok.sen hava olarak algıladıysan yapacak bişey yok :52:

e konuya bakmaya bile tenezzül etmeseydin arkadaşım çifte yorum yazacağına. Ayrıca ben bu topikte kimsenin hava attığını sezmedim aksine aynı işi yapanlar arasında yararlı sohbetler bile döndü.. bence iş başlığı nasıl algıladığınla ilgili ;)

sigortacıyım..sigorta şirketıne gırelı 3 ay oldu 1000 tl ile girdim
2. ay 1200 aldım neden dersenız..
öğrendiğim program basına par aalıyorum.. ve bızde 9 tane firma var..
yanı hepsını ogrendıgım zaman yasadım . suan sadeece 2 fırma bılıyorum..
ve aslında oturdugum yerden para kazanıyorum..
işimi cok sevdım...
zaten banka ve sıgortacılık okudum...
sigortayı daha cok ıstıyrdum.. allah gonlume gore verdı...
kımse işsiz kalmasın cok zor 4 ay cektım delırcektım..
hangı program?
bırde genel mudurlukmu brokerlıktamı calısıyorsuınuz
4 sene once sıgorta genel mudurlugunde 1400 lira maasla istifa ettims alak kafam:50:

kadınlar kulübünde en sevdiğim olay
zengin malının züğürdün çenesini yorması
herkesin malı maaşı işi kendisine, kendi çabasıyla emeğiyle kısmetinde olana kavuşmuştur herkes. neyi zorluyorsunuz ki bilmem gösterişmiş de bilmem hava atarmışız da...
ne güzel maaşın yüksekmiş denen kişiler bence hiç de hava atma derdinde olmadan ''allah herkese nasip etsin'' diyerek diğer arkadaşlara yol göstermeye çalıştılar. kimsenin ''ayhh kahretsin çok param var'' deme derdinde oldugunu düşünmüyorum, benzer işler yapanlar karsılastırmalar yaptı, başka işler deneseler baska kurumlara gecseler ne gibi şansları olacagını gördü. bir arkadasımız sağolsun işsizlik maaşını öğrendik -eminim ki bilmeyen ve hakkı oldugu halde bilmediğinden almayan bi çok kişi olmustur- bunun nesi fena ki? algı meselesi işte, kompleks mi desek yoksa?

kadınlar kulübünde en sevdiğim olay
zengin malının züğürdün çenesini yorması
herkesin malı maaşı işi kendisine, kendi çabasıyla emeğiyle kısmetinde olana kavuşmuştur herkes. neyi zorluyorsunuz ki bilmem gösterişmiş de bilmem hava atarmışız da...
ne güzel maaşın yüksekmiş denen kişiler bence hiç de hava atma derdinde olmadan ''allah herkese nasip etsin'' diyerek diğer arkadaşlara yol göstermeye çalıştılar. kimsenin ''ayhh kahretsin çok param var'' deme derdinde oldugunu düşünmüyorum, benzer işler yapanlar karsılastırmalar yaptı, başka işler deneseler baska kurumlara gecseler ne gibi şansları olacagını gördü. bir arkadasımız sağolsun işsizlik maaşını öğrendik -eminim ki bilmeyen ve hakkı oldugu halde bilmediğinden almayan bi çok kişi olmustur- bunun nesi fena ki? algı meselesi işte, kompleks mi desek yoksa?

aynen katılıyorum. Maaşı yüksek olanlar allah daha çok versin, işi olmayanlara da iş nasip etsin dedi misal ben! ama KK da ne zaman birinin evi lüks olsa, balayı fotoğraflarında yurt dışına gidilse konu sahibi ya yalancı oluyor, ya da gelen yorum "güle güle oturun..." "güzelmiş..." tarzı oluyor. Ben bu tür şeylerde hasetlik seziyorum. Bu başlık bence faydalıydı, özellikle özel sektördeki maaşlar açısından.

bu maaşlarla hava atılıyorsa attım havamı işte :52: şaka gibi ya..

herkes kazancını yazıyor,insanlar da ona göre yorum yapıp paylaşıyor..bunda tepki gösterecek ne var anlayamadım.ayrıca bir çoğumuzun maaşı hava atacak düzey de değil,keşke öyle olsa da doya doya atsak havamızı :51:

Son düzenleme:
Du bende bi havamı atıyımmm :32:

6.yıla girdim özel bir bankada çalışıyorum 1300 tl alıyorumm :31:
Bi dahaki ay kısmetse zam ayımız :1: %8 verirlerse ne ala :ssz:

bazıları mutlu olsun diye herkes asgari ücretin altında yazsın maaşları lütfen...ne saçma bi şey. burda herkesin eğitim durumu ve dolayısıyla yaptığı işle geliri farklı. Anlamadık kim neyden hava atacak.

Back