- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
peki ortaya başka bir konu atayım o zaman:
şimdiki aklınız olsa,hangi mesleği seçmek,hangi okulda okumak isterdiniz?
ben 2.üni. olarak hlkala ilişkiler okudum,yandal olarak..keşke o zaman tüm imkanlarımı zorlayarak,ya okulda kalıp,asis. olsaydım ya d istanbula gidip,bana o zaman iş teklif eden ajansta çalışsaydım...
Aynen, 13 tüp yaptım mecburdum çalışmaya çalışmasam altından kalkamazdım. Bir mucizem oldu devam etmedi, etseydi şimdi evimdeydim( Tabi yanlış anlaşılmasın evde olmamaya üzülüyor değilim bebeğim gitmeseydi de herşeye razıydım [/QUOTE
Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin umarım size,bir an önce kucağınıza alırsınız..
Allah kolaylık versın tatlım babayla calısmakta zor zanaat bence bız 2 saat bıle duramayız yanyana degılkı ıs yapalım
yabancı dil olarak sadece ingilizcem var,
genel olarak yaptığım işler;
Yöneticimin günlük iş planını ve ajandasını organize ediyorum
Yöneticimin telefon, e-mail ve faks trafiğini takip edip yönetiyorum
Raporlama, dosyalama ve dokümantasyon işlemlerini gerçekleştiriyorum
Yurt içi/yurt dışı seyahat organizasyonlarını yapıyorum. Otel ve uçuş rezervasyonları, yemek organizasyonları ve vize işlemleri için gerekli işlemleri gerçekleştiriyorum
Yöneticime gelen evrak/belge/kargoları teslim alyorum
peki ortaya başka bir konu atayım o zaman:
şimdiki aklınız olsa,hangi mesleği seçmek,hangi okulda okumak isterdiniz?
ben 2.üni. olarak hlkala ilişkiler okudum,yandal olarak..keşke o zaman tüm imkanlarımı zorlayarak,ya okulda kalıp,asis. olsaydım ya d istanbula gidip,bana o zaman iş teklif eden ajansta çalışsaydım...
Yaklaşık 5 yıldır evde pc başında çalışıyorum.Web sitelerim var ve webmasterlık yapıyorum, Amerika'daki bir reklam şirketi ile çalışıyorum.Aylık 1000 tl. gibi bir kazanç sağlıyorum.Ehh hiç yoktan iyidir
Sen yıne babanın kahrını cekıyorsun ıyı yanından bakTelefonu verir elime, x ara arar veririm kapatır, hüseyini ara, ahmeti ara, mehmeti ara, şunu ara, bunu ara..
Hem zihnen, hem bedenen öyle yoruldum ki ah bide yaransaydım...
Sen yıne babanın kahrını cekıyorsun ıyı yanından bak
Ben elalemın pıs ter kokan cımrı ıgrenc adamının nazını cekıyorum ve aynı anlattıgın gbı yapıyor
he bıde sureklı makarna yıyoruz ama yemek gıderlerı 600 700 den asagı yazılmıyor
kac gundur ekmek arası yaptrıyo haspa onu lux sayıyo tabı
ben bgn bn yemıcem mıdem rahatsız oldu dedım kahvaltı turu bıseyler aldım 10 tl sının hepsını harcadım dıe paranın hepsını harcamıs gelmıssın dedı bırde burda calısan bı cocuga zelemele hmn ekmek arasını begenmıyor dedı bende mıdem agrıyo rahatsız oluyorum dedım sonrada e tmm bısey demedık dıyo sınır
dun gece kusmaktan uyuyamadım be Allah ınsaf versın bu patronlara ortaklara
arkadaşım bu işin kursları falan var mı acaba, iyi bir ek gelir gibi görünüyor
Sen yıne babanın kahrını cekıyorsun ıyı yanından bak
Ben elalemın pıs ter kokan cımrı ıgrenc adamının nazını cekıyorum ve aynı anlattıgın gbı yapıyor
he bıde sureklı makarna yıyoruz ama yemek gıderlerı 600 700 den asagı yazılmıyor
kac gundur ekmek arası yaptrıyo haspa onu lux sayıyo tabı
ben bgn bn yemıcem mıdem rahatsız oldu dedım kahvaltı turu bıseyler aldım 10 tl sının hepsını harcadım dıe paranın hepsını harcamıs gelmıssın dedı bırde burda calısan bı cocuga zelemele hmn ekmek arasını begenmıyor dedı bende mıdem agrıyo rahatsız oluyorum dedım sonrada e tmm bısey demedık dıyo sınır
dun gece kusmaktan uyuyamadım be Allah ınsaf versın bu patronlara ortaklara
o zaman şöyle yapalım canım
sen ankarada aç işi büyütünce şube açarsın aydına
beni de başına geçerirsin ohh miss
ahh hayaller hayaller
katipliğe hazırlanan arkadaşım klavyen nasıl
bende gireceğim sanırım ama hala klavye sorunum var
hız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?