- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
görmedim ne zaman sordunuz ki..
çok az alıyorum yazmaya elim varmıyor valla.900 liradan az, ama utandırmayın beni..
dur daha bu kadarda bıtmedı yemek de yapıyorum bazen + ofıs temızlıgıhımm Allah sabır versın ozaman o paraya çok zor yani
sizi öpmek istiyorumaynen performansımız düşerse o minicik ellere nasıl sahip çıkacağıız
dur daha bu kadarda bıtmedı yemek de yapıyorum bazen + ofıs temızlıgı
1 lıra bıseye fazla versem klıma acarsam lafda yıyorum bı guzel
:) bir çok yerde yok zaten ikramiye, ya kurumsal yerlerde var ya da insan evlatlarında
Allah herkese parasının bereketini versin, ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Ben özel bir firmada çalışıyorum mesai sabah 07,30 akşam ucu açık , aynı şekil cumartesi. Gerekirse pazar, bazı zamanlar evden mecburen çalışma yoksa çocuk yolda görse tanımayacak. 7250 alıyorum, 2 ikramiyemiz var.
Allahım bana bir bebek daha nasip ederse 3 ayım dolduğunda istifa edeceğim.
Teşekkürler:
İnsanlar sıkıntıdayken bazen kendi çocuğuna tahammülsüz davranırken, öğretmenlerimiz bir sınıf dolusu çocuk ve model model veli ile cebelleşiyor.
Ben çok saygı duyuyorum öğretmenlerimize , bu emeğin bir karşılığı yok ama bari iyi yaşamaları için gereken şartlar sağlansa
7.250 dediniz dimi? mesleğiniz nedir acaba?
Allah herkese parasının bereketini versin, ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Ben özel bir firmada çalışıyorum mesai sabah 07,30 akşam ucu açık , aynı şekil cumartesi. Gerekirse pazar, bazı zamanlar evden mecburen çalışma yoksa çocuk yolda görse tanımayacak. 7250 alıyorum, 2 ikramiyemiz var.
Allahım bana bir bebek daha nasip ederse 3 ayım dolduğunda istifa edeceğim.
mühendisim (15 karakter olmalı dedi bende bu abuk ilaveyi yaptım)
mühendisim (15 karakter olmalı dedi bende bu abuk ilaveyi yaptım)
evet ,iyi maaş ama işte adamlar parayı verince hayatını satın aldıklarını sanıyolar sinir oluyorum
pazar tatıl ama elınden gelse o gunde calıstırmak ıster pıs adamsaatleri nasıl ?cumartesı pazar tatılmı barı
peki ortaya başka bir konu atayım o zaman:
şimdiki aklınız olsa,hangi mesleği seçmek,hangi okulda okumak isterdiniz?
ben 2.üni. olarak hlkala ilişkiler okudum,yandal olarak..keşke o zaman tüm imkanlarımı zorlayarak,ya okulda kalıp,asis. olsaydım ya d istanbula gidip,bana o zaman iş teklif eden ajansta çalışsaydım...
saatleri nasıl ?cumartesı pazar tatılmı barı
Allah kolaylık versın tatlım babayla calısmakta zor zanaat bence bız 2 saat bıle duramayız yanyana degılkı ıs yapalımBen babamın yanından çıkacağım mesela, 6 aydır değişir diye bekliyorum, dayanıyorum ama nafile, yaptığım bir çok şey olmasına rağmen yaranamama durumu var ortada, sürekli beklenti sürekli azar, tatminsizlik..
Öğrendim ki iş yerinin daimi muhasebeciymişim, halbuki insan kendi işine her yönden sarılmak ister ama benim babamın amacı beni sittin sene masa başında oturtup geri planda bırakmakmış. Daha sabah tartıştık, daha doğrusu o konuştu ben dinledim bu sefer hakaret düzeyini aştı ki, işe gelene kadar ağlamaktan gözlerim şişti. Buradan bana fayda yok malesef ki, ne kendimi geliştirebilirim ne de konumum değiştirebilirim.
Kendime bir yol çizmeliyim diyerekten akşama dananın kuyruğunu kopartacağım.
Hakkımda hayırlısı, şans dileyin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?