- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
hanımlar Allah bereket versin maaşlarınız gayet güzel :)
ben şimdi öğrenciyim seneye kpss ye hazırlanacağım Allah nasip ederse.
birşey soracaktım sizlere,
açıktan atama ve merkezi atamayı bana anlatarak sevaba girecek bir üye var mı
bu arada kpss kalkacak mı,haberlerde gördüm,böyle bir plan varmış,
inşallah sadece kamuoyu yoklaması olarak kalır
sınava kendi imkanlarınızlamı hazırlandınız kurs takviyesi aldınız mı ?
Hesaplara bak yaa, 4 günün hesabını yapıyorlarBizim de öyle, her yemeği boğazımıza durarak yiyoruz
Aaa simitcide dönerin ne işi var, yemem ben orda
canım simit en iyi Ankara satılır zaten ben Ankaralıyım
Allah'ın en büyük hediyesi, işim. Dünyanın borcunu ödüyorum yine de gül gibi gecinip gidiyorum.
657 işçiyim kamuda, 2700 küsür maaşım+fazla mesai
Hesaplara bak yaa, 4 günün hesabını yapıyorlarBizim de öyle, her yemeği boğazımıza durarak yiyoruz
döner sermaye verecem çalışanlara, emekçinin hakkını asla yemem grev hakkıda var, istedikleri an grev yapabilir iş yavaşlatabilirler, yaşasın emekçilerin dayanışması
kocam duymasın valla anarşik faaliyetlerden içeri tıkar beni
canım bizde de sodexho ,multinet falan kullanılıyordu bir ara da adamlar baktılar ramazan ayında falan kar edebilme ihtimalleri var, ramazan geldi mi kaldırıyorlar ödemeyi yiyen kişi sayısına göre yemekhaneye yatırıyorlar.Tövbe yarabbim ,ramazan geçince sodexho karta dönüyolar falan gerçi şu anda yok da ,yapıldı böyle şeyler.
elmeyracım senın meslegın nedır ve hangı kurumda calısıyorsun?
üniversite biter bitmez dersaneye yazıldım ben canım, çünkü yüksek puan almam gerekiyodu Ankara için, nitekim Ankara oldu
Evet
Ama eski patronumdan sonra bunların ki bana komik gelmiyo
Eski patron dediğim de doktordu
Damacana su aldığımız yer kampanya yapmış, 12 küçük pet şişe sulardan bedava getiriyodu.
Bizim kızlar da birer şişe masalarına koydu
Birgün bu patron sucu getirirken gördü, aaa onlar bedava mı geliyo bize dedi
Evet dedik
Bir sevindi bir sevindi, akşamında evine götürdü. Ben kızımın çantasına koyarım okulda boşa para vermez dedi..
Bu arada kızı da koleje gidiyo
ne mezunusunuz?
hayırlısı olsun. napalım araba olursa yok demem ama sürekli bana masraf çıkaracaksa o arabayı alır onun başına geçiririm. Bebeğine tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun umarım
ahahahahah şaka gibi, böyle böyle koleje gidiyorlar zaten
Mezun değilim hala açık lise öğrencisiyim. lise sonda okuldan atıldım.
sonra hiç uğraşmadım mezun olmaya.
Nişanlımla tanışınca çok uğraştı bitirmem için son senem şimdi bu yaz bitiyor lise.
Ama işte diplomayı alınca hayatımda hiç birşey değişmicek. önce kendimi geliştirmeyi seçtim hep.
Bu işe girerken de lise mezunu istediler yok dedim diploma.
1. ay denemeden sonra maaşım bile arttı.
Şimdi hem hafada 5 gün çalışıyorum hem iyi para kazanıyorum.
"hem okuyorum hemde 4 gün sonra evleniyorum oyh"
o zaman şöyle yapalım canım
sen ankarada aç işi büyütünce şube açarsın aydına
beni de başına geçerirsin ohh miss
ahh hayaller hayaller
katipliğe hazırlanan arkadaşım klavyen nasıl
bende gireceğim sanırım ama hala klavye sorunum var
hız yok
1.5 aylık devlet memuruyum.
Maaşım 1922 tl.
Şaka mı bu ya, oruc tutmayanlar ne yapıyor. 3 kuruştan kar etmeye calısan insanlardan nefret ediyorum.
Ben şok oldum
Gelsinler bi yıllık sularını ben karşılayayım bari dedim
İstanbul'da anlaşmalı olmadığı hastane yok bu doktorun
Ünlü bi patoloji laboratuvarının sahibi
Ama 0,50 kuruşluk suyun beleş olduğunu duyunca gözlerindeki sevinci görseniz Afrika'dan gelmiş sanırdınız
Merkezi atamayı ösym yapar. Kurumlardan kadro ister (kaç açık var, hangi kadro vs), onlarla ilana cıkar, herkes tercihini yapar, atanmayı bekler.
Acıktan atama ise, kurum kendi ilana cıkar, özellikleri yazar, sana uyarsa, puanın yeterse katılırsın, sınava ve mülakata girersin.
Ben acıktan atama ile geldim mesela, ankarada istanbulda acıktan atanan coktur, iyidir hostur ama torpili boldur.
oruç tutmayanlar yemekhaneden gidip yiyo onlarınkini ödüyo ,oruç tutanlara para ödememiş oluyor.Oruç tutan tutmayandan daha fazla ben de tutuyodum da sinirim bozuluyodu.Sırf şu adamlara yemek parası ödetmek için oruç tutmasam mı diye de düşünüyoduk.Hatta bazen gidip yemekhaneden tavuk falan alıyoduk biz de köpeklere veriyoduk ,nasılsa şirketin hesabına yazıyolar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?