- 16 Haziran 2011
- 14.649
- 60.158
-
- Konu Sahibi siyahvemavi
Yazdığımı okuduğunuza emin misiniz?
İlk görüşme iptalinize dair yazıp, düzeltmeden göndermişim mesajımı. Adamın sözde alçılı ayak fotoğrafı atıp, araç kullanarak şehir dışına çıktığını söylemesi, iletişim kurmaması evli olabileceğini düşündürüyor.Görüşmüşler kahve içtik yazıyor.
Teyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.Hiç mi mahallenizde iş yerinizde uzak akrabalardan vs bekar söyle eli yüzü düzgün biri yok mu neden uygulamadan buluyor sunuz bakin belli ki çok genç siniz erkekler çok fena maalesef
Önceki eş kişisi beni sabah götürdüğü cafeye aynı gün o kadını götürüyormus
Ortak hesap kullaniyorduk çiçekler böcekler havada uçuyordu
Erkekler nasıl olsa bana birşey olmaz kafasında maalesef
Yoo geçmişte falan kalmadı ben eşimi böyle buldum babamın 90 den beri arkadaşı olan ailece görüştüğümüz bir abi vesile oldu 5 yıllık evliyizTeyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.
Gerçekleri görmeye davet ediyorum sizi yaşınız mı küçük nedir. gerçekten erkekleri nasıl saf masum her dediğini yapan dürüst olarak algıladıysanız bravo ne diyeyim flört uygulaması kullanan adamı bile böyle savunabiliyorsunuzTeyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.
Ferhans sen cok duruldun.Teyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.
Sen bekle bence doğru insan karşına çıkana kadar böyle saçma uygulamalardan adam çıkmaz.ilişki istiyorsan sevmek sevilmek istiyorsan bekle. doğru insan seni bulacaktır bir şekilde böyle ne idüğü belirsiz insanlarla uğraşma üzülürsün.Kavga çıkmasın konumda lütfen.
Ee ben kendim de tanıştım birkaç kişiyle ne yalan söylediler ne de evli çıktılar.benim dediğim kadar masum değillerse sizin dediğiniz kadar da şeytan değiller.kendi tecrübem var.bence de adam gibi birşey çıkmaz ama böyle uyuşturucuya alıştıracak serseri gibi muamele de fazla oluyor.Gerçekleri görmeye davet ediyorum sizi yaşınız mı küçük nedir. gerçekten erkekleri nasıl saf masum her dediğini yapan dürüst olarak algıladıysanız bravo ne diyeyim flört uygulaması kullanan adamı bile böyle savunabiliyorsunuz
İş hayatı falan derken artık kimse kimseyle yüz yüze doğru düzgün tanışmıyorSen bekle bence doğru insan karşına çıkana kadar böyle saçma uygulamalardan adam çıkmaz.ilişki istiyorsan sevmek sevilmek istiyorsan bekle. doğru insan seni bulacaktır bir şekilde böyle ne idüğü belirsiz insanlarla uğraşma üzülürsün.
Hiç mi haberlere etrafa vs bakmiyorsunuz sizTeyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.
Vardır bi hayır her şey zamanınu bekler.hiç beklemediğin bir anda aşık olabilirsin gerçekten bak. senin iyiliğin için diyorum. lütfen öyle uygulamalardan uzak ol zaten dediğim gibi iyi güvenilir dürüst birini seni seven birini istiyorsan o kişinin oralarda işi olmazİş hayatı falan derken artık kimse kimseyle yüz yüze doğru düzgün tanışmıyor
Anlatamıyoruz boşverin insanlar çok kötü artık hele erkekler evliyken bile neler yapıyorlar ama hanımefendi anlamıyorHiç mi haberlere etrafa vs bakmiyorsunuz siz
Böyle flört vs sosyal medya uygulama üzerinden tanisanlarin sonu malesef çok kötü oluyor
Aldatmalar tehditler dolandırılanlar vs vs
Hay ağzını seveyimDate uygulamasından sonrasını okumadım tam. Ya dalgasına konuşuyordur ya evlidir ya da sevgilisi vardır zaten. Öyle uygulamalardan adam mı çıkar ya
1 haftada ne bekliyorsunuz ? Hirli mi hirsiz mi evli mi bekar mi ? Ne aceleniz var ?Merhaba hanımlar,
1 hafta önce bi date uygulamasından biriyle tanıştım. Ben 30 o 34 yaşında. Çalıştığımız yerler çok yakın. Tanıştığımız gün birbirimizin numaralarını aldık whatsapdan yazışmaya başladık. Hiç bir sosyal medya kullanmıyor iş yerine kadar bilmeme rağmen adına linkedin hesabı bile yok. O gün mesai öncesi bir kahve içelim dedi bende ofisteydim çıkamadım ertesi gün buluşmak için sözleştik mesai öncesi. Görüştük sonrasında çok beğendiğini ifade etti. O gün belirli bir saate kadar iletişimde kaldık. Sonra koca hafta sonu günaydın kelimeleri dışında bir şey yazdı . Pazar sabah çok erken saatte 6 gibi mesaj atmış ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı. O durumda şehir dışında iş seyahatinde. Araç kullanmama engel değildi gittim bende. Yine bugün de keza 2-3 saatte bir mesajlaşma şeklinde iletimi süründürüyoruz ama sabah günaydına eklediği öpücük ifadesi dışında hiç bir samimi ifade yok canım vesaire diye.
İkimizde çocuk değiliz bu yaştan sonra boş boş konuşmak istemiyorum açıkçası. Sormalı mıyım sizce biz niye konuşuyoruz diye ?
Benim gibi aldatilmasi gerekiyor galiba inanmak içinAnlatamıyoruz boşverin insanlar çok kötü artık hele erkekler evliyken bile neler yapıyorlar ama hanımefendi anlamıyor
Off Ferhans yaBekar olduğuna emin olmak bu kadar zor birşey mi? Garip geldi bana.biri bekarım diyorsa bekardır yani.değilse bile 2,3 güne itiraf ediyorlar zaten.oyle bir yazmışsınız ki sanki bütün evliler atmaca gibi milleti kandırmanın derdinde.kimlerle karşılaştınız anlamadım ki.
Hmm tamam ama herkeste tutmuyor ki.çoğu kişi kaderine terkedilmiş durumda.hadi ben de böyle bulayım dese bulabilecek mi? Bunu demek istiyorum.bu işler öyle olmuyor.daha iyi bir alternatifi olsa onu dener zaten kadın.Yoo geçmişte falan kalmadı ben eşimi böyle buldum babamın 90 den beri arkadaşı olan ailece görüştüğümüz bir abi vesile oldu 5 yıllık evliyiz
Ne mutlu bana o zaman ne diyeyim.Off Ferhans yaaklıma 'ailemle yaşıyorum' diyen doktor geldi. Internetten tanışmıştık, salak gibi bende anne babasi ile yaşıyor sanmıştım. Gerçekten ailesi ile yaşıyormuş, karısı ve çocuğuyla
Ee ben kendim de tanıştım birkaç kişiyle ne yalan söylediler ne de evli çıktılar.benim dediğim kadar masum değillerse sizin dediğiniz kadar da şeytan değiller.kendi tecrübem var.bence de adam gibi birşey çıkmaz ama böyle uyuşturucuya alıştıracak serseri gibi muamele de fazla oluyor.