Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Yazdığımı okuduğunuza emin misiniz?

Görüşmüşler kahve içtik yazıyor.
İlk görüşme iptalinize dair yazıp, düzeltmeden göndermişim mesajımı. Adamın sözde alçılı ayak fotoğrafı atıp, araç kullanarak şehir dışına çıktığını söylemesi, iletişim kurmaması evli olabileceğini düşündürüyor.

Adamın sizinle kimlikteki gerçek adını paylaştığından emin misiniz ?

Teyzeciğim olmuyor öyle işte.onlar 50 li yıllarda kaldı.

Gerçekleri görmeye davet ediyorum sizi yaşınız mı küçük nedir. gerçekten erkekleri nasıl saf masum her dediğini yapan dürüst olarak algıladıysanız bravo ne diyeyim flört uygulaması kullanan adamı bile böyle savunabiliyorsunuz

Kavga çıkmasın konumda lütfen.
Sen bekle bence doğru insan karşına çıkana kadar böyle saçma uygulamalardan adam çıkmaz.ilişki istiyorsan sevmek sevilmek istiyorsan bekle. doğru insan seni bulacaktır bir şekilde böyle ne idüğü belirsiz insanlarla uğraşma üzülürsün.

Ee ben kendim de tanıştım birkaç kişiyle ne yalan söylediler ne de evli çıktılar.benim dediğim kadar masum değillerse sizin dediğiniz kadar da şeytan değiller.kendi tecrübem var.bence de adam gibi birşey çıkmaz ama böyle uyuşturucuya alıştıracak serseri gibi muamele de fazla oluyor.

İş hayatı falan derken artık kimse kimseyle yüz yüze doğru düzgün tanışmıyor

Hiç mi haberlere etrafa vs bakmiyorsunuz siz
Böyle flört vs sosyal medya uygulama üzerinden tanisanlarin sonu malesef çok kötü oluyor
Aldatmalar tehditler dolandırılanlar vs vs

İş hayatı falan derken artık kimse kimseyle yüz yüze doğru düzgün tanışmıyor
Vardır bi hayır her şey zamanınu bekler.hiç beklemediğin bir anda aşık olabilirsin gerçekten bak. senin iyiliğin için diyorum. lütfen öyle uygulamalardan uzak ol zaten dediğim gibi iyi güvenilir dürüst birini seni seven birini istiyorsan o kişinin oralarda işi olmaz

Hiç mi haberlere etrafa vs bakmiyorsunuz siz
Böyle flört vs sosyal medya uygulama üzerinden tanisanlarin sonu malesef çok kötü oluyor
Aldatmalar tehditler dolandırılanlar vs vs
Anlatamıyoruz boşverin insanlar çok kötü artık hele erkekler evliyken bile neler yapıyorlar ama hanımefendi anlamıyor

Date uygulamasından sonrasını okumadım tam. Ya dalgasına konuşuyordur ya evlidir ya da sevgilisi vardır zaten. Öyle uygulamalardan adam mı çıkar ya
Hay ağzını seveyim anlatamıyorum bir türlü ama yani oradan ilişki olmaz diyorum doğru düzgün adamın orda işi ne diyorum ama erkekler şeytan değilmiş....

1 haftada ne bekliyorsunuz ? Hirli mi hirsiz mi evli mi bekar mi ? Ne aceleniz var ?

Anlatamıyoruz boşverin insanlar çok kötü artık hele erkekler evliyken bile neler yapıyorlar ama hanımefendi anlamıyor
Benim gibi aldatilmasi gerekiyor galiba inanmak için şimdiki eşimle çok şükür böyle bir sorunum yok ama babam dahil hiç bir erkeğe güvenmem ben
Çok erkek tanımaya vs gerek yok söyle bir etrafa baksan zaten anlıyorsun
Şöyle de birşey var
Kadınlar erkeklerden daha fena bu konuda adamın evli olduğunu bile bile ilişki yaşıyor sırf ben kazandım diyebilmek adina yada nasıl olsa bu karısını boşamaz ben de az da olsa çokta olsa ne yesem kâr yiyip içip gezip tozma kafasında
Yani suç hep erkeklerde de değil bazen

Off Ferhans ya aklıma 'ailemle yaşıyorum' diyen doktor geldi. Internetten tanışmıştık, salak gibi bende anne babasi ile yaşıyor sanmıştım. Gerçekten ailesi ile yaşıyormuş, karısı ve çocuğuyla

Yoo geçmişte falan kalmadı ben eşimi böyle buldum babamın 90 den beri arkadaşı olan ailece görüştüğümüz bir abi vesile oldu 5 yıllık evliyiz
Hmm tamam ama herkeste tutmuyor ki.çoğu kişi kaderine terkedilmiş durumda.hadi ben de böyle bulayım dese bulabilecek mi? Bunu demek istiyorum.bu işler öyle olmuyor.daha iyi bir alternatifi olsa onu dener zaten kadın.

Ne alaka ki?Güvenilir değildir konuştukları vardır diyorum ben oralarda aranan adamın.Tiktoku da savunuyorsunuzdur siz. ne diyeyim yani herkesin değerleri farklı.aklı başında karakterli dürüst iyi insanlar böyle yerlere girmiyor buralarda ilişki aramıyor benim bildiğim de gerçekler de bunlar maalesef.nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…