Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

sizi üzmek istemem ama belli ki çok toysunuz.
Herkes de yalancı değil canım siz de.ben şu yaşa kadar kiminle taniştıysam kimse çalıştığı yer ve oturduğu yer konusunda yalan söylemedi bana.evli falan da çıkmadı.tamam umut vaat etmiyor ama siz de herkesi boynuzlu şeytan yaptınız

1 kere görmüş daha o kadar da koşmasın bence. En azından 2 3 kere daha görüşüp gerçekten hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu anlasın yani

Mesajlaşıyoruz ama yoğun bir şekilde değil akşamları da

ayağı da kırdım diye ve ufak bir alçılı resim. Geçmiş olsun nasıl oldu falan dedim ses Seda yok. Dün sabah yine günaydın mesajı ama bu sefer akşama kadar yoğun bir şekilde mesaj attı

Ayağı kırılan bir adam bir hafta içinde işe başlaması mümkün değil. Bildiğin ucuz bir yalancı.

herkes yalancı olmayabilir ama bu, yalancılar olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve dolayısıyla her zaman ihtimal var. iş yeri, ikameti, medeni durumu, eğitim düzeyi gibi birçok konuda yalan söyleyen birçok insanla karşılaştım.

elbette. bizimkisi yedi ya da sekizinci buluşmaydı artık ve benim bekar olduğuma emindi.
Bekar olduğuna emin olmak bu kadar zor birşey mi? Garip geldi bana.biri bekarım diyorsa bekardır yani.değilse bile 2,3 güne itiraf ediyorlar zaten.oyle bir yazmışsınız ki sanki bütün evliler atmaca gibi milleti kandırmanın derdinde. kimlerle karşılaştınız anlamadım ki.

Valla bana göre öyle uygulamalara giren erkeğin de kadının da güvenilir bir tarafı yok.oralardan ilişki de beklenmez günü birlik şeyler için yapilan saçmasapan uygulamalar. böyle işine gelmeyen de yazmıyor etmiyor olay bu . erkekleri de hiç savunamayacağım böyle şeyleri kız düşer mi kullanıyorlar. aklı başında hiçbir kadın ve ya erkek oralara girmez zaten bence.gerçekler bunlar kusura bakmayın siz istediğinizi düşünebilirsiniz

Daha 1 hafta olmuş. Neden acele ediyorsunuz ki? Henüz bir haftadır tanıdığım adam bana canım desin istemem açıkçası. Görücü usulü tanıştırılmış değilsiniz ki konu hemen ciddiye binsin.

O şans ama sizinki kader .İnsanlar bu kadar doğru olsa yalan diye birşeye gerek kalmazdı adı bile olmazdı.Daha uyum bile varmı yokmu belli değilki.Canim cicim evresi diyelimki erkek tamam dedi laf olsun diye yada ilerde vazgeçti belki kadın iyice tanıdı adamın öfke sorunu var istemedi.Yani çok bilinmeyenli denklem hem bence sorular değil hayat götürüyor bir yola ne sevgililer var 5 sene sonra ayrılan ne evlilier var 40 yılda boşanan.Yani bana sorulsa ben karşımdaki kafadan kontak diye düşünürüm hani bu insan tavırlarımdan anlamıyor cetvelle çizmiş gibi plan bekliyor hemde bu kadar kısa sürede ne açığı varda bunu yapıyor diye düşünürüm .Size mutluluk dilerim iyi çıkması tamamen nasip ama çoğu kez öyle olmuyor her nikah ile ciddi olan adamın sonradan ne defolari çıkıyor

bekarım diyorsa bekar çıkmama ihitimali çok yüksek bu uygulamalarda maalesef.

Ya ahahhaha
Hayat tecrübem var diyip dünyadan bu kadar bihaber olmak

Şimdi uygulamadan evlendik diyenler gelir.öyle garip bir dönemdeyiz.hiçbir şey belli olmuyor.

Hiç mi mahallenizde iş yerinizde uzak akrabalardan vs bekar söyle eli yüzü düzgün biri yok mu neden uygulamadan buluyor sunuz bakin belli ki çok genç siniz erkekler çok fena maalesef
Önceki eş kişisi beni sabah götürdüğü cafeye aynı gün o kadını götürüyormus
Ortak hesap kullaniyorduk çiçekler böcekler havada uçuyordu
Erkekler nasıl olsa bana birşey olmaz kafasında maalesef

Öyle olsa ev adresiyle çalıştığı yeri neden versin ki sorguluyorum. Saha da çalışıyor civar il ve ilçeler seyahat halinde olduğu için sosyal medya kullanmaya vaktim yok demişti

Date uygulamasını kullan birinin sosyal medya kullanmaması imkansız. Büyük ihtimalle görmenizi istemediği bir şeyler saklıyor yada beğenmedi sadece canı sıkıldığı için bir süre konuşmak istiyor

Son düzenleme:
Şimdi uygulamadan evlendik diyenler gelir.öyle garip bir dönemdeyiz.hiçbir şey belli olmuyor.
Tamam hanımefendi ben birşey demiyorum gerçeğin ne olduğu ortada. date uygulamasından evlenen olduğunu da sanmıyorum. siz erkeklerin melek olduğuna inanın ve böyle uygulamaları savunun ne diyeyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…